Quote Originally Posted by Universal View Post
O takımında ki savunmalara göre değişiyor, kendi maçlarımdan fark ettim rakibim aynı pozisyonda savunması kötü ise top bana düşüyor, eğer rakibimin savunması iyi ise top uzaklaşıyor. Aynısı bende de geçerli Zouma ile Serdar Aziz var stoper'de ve topu uzaklaştırıyorlar; ama yedek savunma ile çıktığımda topu uzaklaştıramıyorlar.
olabilir.. Bunlar sadece bikaç maçlık yorumumdu. Sonra 10un üzerinde maç yaptım. Evet fm 13 ve 14 dahil en iyi maç motoru gibi sanki. Ama yine de göze batan sıkıntılar var..

direksiz maç yok gibi

kaleci tepkileri hala yavaş. topu yine rakibin önüne atıyorlar ama eskiye oranla bariz azalma var.

şu 10 civarı maçta 3-4 kez kaleciler frikik kurtardı top kale çizgisinde sekmeye başladı. bi bug var gibi.

ortalar hala sıkıntılı. çok gol oluyor bu şekilde. önlem alamadım ne yaptıysam. defans adamın dibinde olmasına rağmen adam gelişine ayakla yapıştırıyor.

oyuncu tepkileri hala yavaş. top rakipten dönüyor 1 metre mesafedeki oyuncum topa hareketlenmiyor rakibi bekliyor. ancak rakip yaklaşınca hareketleniyor.

bunların tamamında düzelme var. ama hala sıkıntılı. özellikle son 2 madde..