Sayfa 558 / 578 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568 ... SonSon
16,711 ile 16,740 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder'i küstürecekse gelmesin. Adaletli bi yönetim sergileyecekse gelsin. Daha kötü oynayamayız zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Fatih Terim disardan müdahele edecek Aziz Yıldırım vol 2.

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Fatih Terim disardan müdahele edecek Aziz Yıldırım vol 2.
    O allahin emri zaten. Adam remote control olarak geldi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yazik oldu Hikmet Karamana

kamerali helikopterini bile hazirlamisti antremani izlemek icin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hikmet Hoca overdose istekten iptal olmuş Bazı yöneticilere alt yapıya getireceği sistemin sunumunu bile yapmış. Sessiz kalmayı beceremediği için anlaşılmamış
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sneijder ile anlaşabileceğini sanmıyorum, daha once atışmışlardı zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Lucescu gelene kadar idare edecek heralde.

Hamza'nın gelmesiyle sneijder satılır, hamzaoğlu yeni yönetimle beraber sene sonu bırakır.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Hadi KAP'a da bildirdi. Hayırlı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sezon sonunda terim gelir....

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sezon sonunda terim gelir....
    Bence Fatih Terim'e gittiler, Terim şimdi olmaz dedi. Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nu gönderdi. Mayıs'ta yeni yönetimle beraber geri gelecek Fatih Terim. Ancak Lucescu'da gelebilir.

9 ay sonra gidecek hocayı kimse iplemez. Hele Melo, Sneijder felan hiç iplemez. Zaten Sneijder ile Hamza hoca'nın arasındaki diyaloğu biliyoruz.
    Ancak başarılı da olabilir. Ne olursa olsun daha geldiği ilk günden "İMPARATOR" felan denmemeli.. Aynısını Prandelli'ye de yaptık, gördük. 2-3 hafta izleyelim takımı, ondan sonra destek çıkılacaksa çıkarız.

Bu arada, Euro 2012 finalisti İtalya'nın teknik direktöründen Euro 2016'ya katılamayacak olan Türkiye'nin yardımcı antrenörüne. Bayağı iyi vizyon.

Hamza Hamzaoğlu böyle bir kadro denerse heyecanlanırım.. Sinan şans bulmalı. Birhan ve Sinan ZTK'da denenmeli.

Spoiler: Kadro 

Sneijder'e gelirsek.. Bence maalesef gidecek. Hamza Hamzaoğlu Sneijder için paranın hakkını vermiyor gibi şeyler demişti. Arası iyi değil yani Sneijder ile. Yönetim Sneijder'i yollayacak bence, o yüzden Hamza hoca geliyor.
    Last edited by deMarcos : 28.Kasım.2014 at 20:27

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sneijder kalir bence...

bu arada taffarel kaliyormus obur yardimcisida arif erdem olacakmis hamza hocanin..

belli olmus yardimcilari

Hamzaoglu'nun yardımcıları; Fuat Buruk, Taffarel, Metin Mert Serkan Selman, Yıldırım Uran...

metin mertde galiba kaleci antrenoru acaba taffi sezon sonunda birakiyormu ?
    Last edited by byariff : 28.Kasım.2014 at 20:27

Metin mert kaleci antrenörü olmuş taffarel'in yanina hiç bu kadar gulmemistim muhteşem

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yıldırım Uran icin iyi seyler duyuyorum altinorduda alt yapi sorumlusuymus umarim basarili olur bizdede...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rezalet bence. Yerli yalakalar takımı olacağız. Umarım yanılırım. Ama öyle bir ışık vermiyor bana. Selçuk-Burak-Olcan-Yekta-Emre gibi yatışcılar daha sık 11 oynarlar böylece. Sneijder yedeğe çekilir ama niyeee koşmuyor çünküü. Takımın en cok kosanı olmasına ragmen. Ne pis bir futbol dünyası bu ya. Kurban olayım İngiltere Premier Lig'e.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben bıraktım artık,bu nedir ya ?

Şu an Selçuk İnan olsam,Burak Yılmaz olsam gider 1 değil 10 fakir aileye yardım ederim şükretmek için.

Bu kadar şanslı bir ikili olamaz yahu.Şimdi FT'nin dediği her şeyi yapan HH FT'nin çok sevdiği Sİ ve BY'yi oynatmayacak mı ? Tabi ki de oynatacak,hatta hep onları oynatacak Melo'yu falan da yedek oturtacak.

Ben size bir 11 yapayım ;

Özgür bir alıntı daha yap işsiz kardeşim benim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sahsen ben cok dogru buldum bu tercihi. Prandelli'nin sozlemesi feshedildikten sonra takimin basina kim gelebilir diye dusundun. Mutlaka teknik direktor tercihininde turk olmasindan yanaydim. Turkiye'nin ondr gelen teknik direktorlerin de süper lig'den bir takim çalıştırdığıni goz onunde bulundurursak gayette dogru bir tercih oldu. Basariya ac bir teknik direktor olmasi da cabasi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ön yargılı yaklaşmayacağım bu adama. prandelli beni baya bir yanılttı. inşallah bu hamza da beni yanıltır.

Beyler on yargi degil. Basarili olur belki sampiyon olur vs. Ama galatasaray değerlerinden taviz vermek insanlara dokunuyor. Yoksa hamza capsiz diye degil. Yeniçeri mantigi galip geldi diye. Yandaş olanlara tum kapilar aciliyor diye bu hezeyan.
    Milli gorev icin akhisari bırakıyorum diyip milli gorevdeyken gsden teklif gelince atlamanin mantigini karakterini anlamadigimiz icin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Beyler on yargi degil. Basarili olur belki sampiyon olur vs. Ama galatasaray değerlerinden taviz vermek insanlara dokunuyor. Yoksa hamza capsiz diye degil. Yeniçeri mantigi galip geldi diye. Yandaş olanlara tum kapilar aciliyor diye bu hezeyan.
    Milli gorev icin akhisari bırakıyorum diyip milli gorevdeyken gsden teklif gelince atlamanin mantigini karakterini anlamadigimiz icin.
    bu galatasaray değerleri zaten futbolun tamamen albayrağa bırakılmasıyla terkedildi. onun için ben yalmanı desteklemiştim. albayrak gelsin floryayı düzenlesin dendi hiçbir etkisi olmadı,olmaz. şimdi hamza gelir yarın terim gelir. olabilir bunlar. ben albayrağın terimle görüştüğünden eminim zaten. ben bu şekil olayları tamamen bırakıp saha içine odaklanmaya çalışıyorum. hamza belkide bizim simeone'miz olur. yaşları kariyerleri falan az çok uyuyor. inşallah olur. şampiyonluktan falanda kopmamış olmamız şuan bizim şansımız. ocakta akıllıca bir iki agresif orta saha alınıp elimizdeki 10-15 çöp oyuncu satılırsa şampiyonluk hayal değil.

İçinde bulunduğumuz şartlarda en doğru teknik direktörü getirdi bence Galatasaray. Hem camiayı, takımı tanıyor hem de kısıtlı imkanlarla Akhisar" a oynattığı futbol ortada... Bence uzun süreli anlaşma yapılmalı ve sabır gösterilmeli...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yaşadığımız 2 şampiyonluk sonrası yükselişe geçmemiz gerekirken tıpkı uefa zamanı olduğu gibi yine dibe çöküşteyiz. Hamza Hamzaoğlu yerine Hikmet Karaman geleydi keşke. Bu adam daha geçen yıl milli takım için Akhisar'ı bırakmadı mı? ee niye kabul ediyor Gs'nin teklifini? Hikmet Karaman gelseydi daha çok sevinirdim. Hamza hoca FT ile ortak bir kadro kurar artık. Zaten Avrupa'da da yokuz herhalde Prandelli'den daha kötü bir performans sergileyemez kim gelirse gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamza hoca hayırlı olsun. Hem Galatasaray için hem Türk futbolu için. Umarım bir hoca daha kazanırız ülke olarak.

Şöyle bir tahminim var; Devre arasında Sneijder gider, Bilal,Uğur Demirok gelir. Hatta Kenan ve Güray'dan birini bile bekliyorum.

İyi bir ''Anadolu'' atılımı bekliyorum Galatasaray'dan devre arası ve sezon sonu.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fatih Terim, Galatasaray'ın derin devletidir. Ben mevcut teknik kadroya bir taraftar olarak şimdiden destek olmayacağımı söyleyebilirim. Tez zamanda gitmeleri dileğiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Takımda Sneijder gibi adam yok ya.

Bu adamı kesip yedek tutarak kimi oynatıpta verim alacak bu hoca ? Bende buna tutuluyorum. Sneijder bu ya. Takımda iş yapabilecek bi kaç adamdan biri.

Formsuz Selçuk'u kesmeyip Sneijder küstürülüp, yedek bırakılacaksa kimse kusura bakmasın ben bu teknik direktörü falan desteklemem. Bu sezon takımın vizyonu zaten düştü.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Hamza Hoca Gelirse (ki kesinleşmesi an meselesi) sneijder gitmez inşallah.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Takımda Sneijder gibi adam yok ya.

Bu adamı kesip yedek tutarak kimi oynatıpta verim alacak bu hoca ? Bende buna tutuluyorum. Sneijder bu ya. Takımda iş yapabilecek bi kaç adamdan biri.

Formsuz Selçuk'u kesmeyip Sneijder küstürülüp, yedek bırakılacaksa kimse kusura bakmasın ben bu teknik direktörü falan desteklemem. Bu sezon takımın vizyonu zaten düştü.
    yerli hoca'da hayır vardır inanıyorum hamza hoca yapacak.

Az önce Güntekin Onayın değerlendirmesini okudum Hamza Hamzaoğlu ile ilgili gerçekten dediği gibi biraz vizyonumuz ile uyuşmayan bi teknik adam gibi geldi bana

Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum. Ne yazık ki sabırsızlık Türk Futbolu için büyük bir sorun... Galatasaray' ın içinden yetişmiş, üstelik Türkçe konuşan bir teknik direktör geldi. Yani sahaya hislerini daha iyi yansıtabilecek, kısıtlı kadroyla Akhisar' da iyi işler çıkartmış bir teknik direktör...
    Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim. Kendisinin Galatasaray' ı çalıştıracak meziyetlere sahip olmadığını düşünüyorum. Haa, tecrübesine, futbola bakışına saygı duyarım ama kendisini asla Galatasaray' da görmek istemem.
    Şimdi Galatasaray Taraftarına çok önemli bir görev düşüyor. Kenetlenmeli ve hocamıza destek vermeliyiz. Sabır göstermemiz Galatasaray' ın lehine olacaktır. Hamza Hoca' ya sahip çıkmalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum.
    Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim.
    Hamza Hamzaoğlu'nun zaten hocalığını kimse tartışmıyor,tartışılan şey kimin adamı olduğu,ne açıklamalar yaptığı,amacının ne olduğu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri