Sneijder'i küstürecekse gelmesin. Adaletli bi yönetim sergileyecekse gelsin. Daha kötü oynayamayız zaten.
Sneijder'i küstürecekse gelmesin. Adaletli bi yönetim sergileyecekse gelsin. Daha kötü oynayamayız zaten.
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Terim disardan müdahele edecek Aziz Yıldırım vol 2.
Yazik oldu Hikmet Karamana
kamerali helikopterini bile hazirlamisti antremani izlemek icin.
Hikmet Hoca overdose istekten iptal olmuşBazı yöneticilere alt yapıya getireceği sistemin sunumunu bile yapmış. Sessiz kalmayı beceremediği için anlaşılmamış
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sneijder ile anlaşabileceğini sanmıyorum, daha once atışmışlardı zaten.
Lucescu gelene kadar idare edecek heralde.![]()
Hamza'nın gelmesiyle sneijder satılır, hamzaoğlu yeni yönetimle beraber sene sonu bırakır.
Hadi KAP'a da bildirdi. Hayırlı olsun.
sezon sonunda terim gelir....
Bence Fatih Terim'e gittiler, Terim şimdi olmaz dedi. Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nu gönderdi. Mayıs'ta yeni yönetimle beraber geri gelecek Fatih Terim. Ancak Lucescu'da gelebilir.
9 ay sonra gidecek hocayı kimse iplemez. Hele Melo, Sneijder felan hiç iplemez. Zaten Sneijder ile Hamza hoca'nın arasındaki diyaloğu biliyoruz.
Ancak başarılı da olabilir. Ne olursa olsun daha geldiği ilk günden "İMPARATOR" felan denmemeli.. Aynısını Prandelli'ye de yaptık, gördük. 2-3 hafta izleyelim takımı, ondan sonra destek çıkılacaksa çıkarız.
Bu arada, Euro 2012 finalisti İtalya'nın teknik direktöründen Euro 2016'ya katılamayacak olan Türkiye'nin yardımcı antrenörüne. Bayağı iyi vizyon.
Hamza Hamzaoğlu böyle bir kadro denerse heyecanlanırım.. Sinan şans bulmalı. Birhan ve Sinan ZTK'da denenmeli.
Spoiler: Kadro
Sneijder'e gelirsek.. Bence maalesef gidecek. Hamza Hamzaoğlu Sneijder için paranın hakkını vermiyor gibi şeyler demişti. Arası iyi değil yani Sneijder ile. Yönetim Sneijder'i yollayacak bence, o yüzden Hamza hoca geliyor.
Last edited by deMarcos : 28.Kasım.2014 at 20:27
sneijder kalir bence...
bu arada taffarel kaliyormus obur yardimcisida arif erdem olacakmis hamza hocanin..
belli olmus yardimcilari
Hamzaoglu'nun yardımcıları; Fuat Buruk, Taffarel, Metin Mert Serkan Selman, Yıldırım Uran...
metin mertde galiba kaleci antrenoru acaba taffi sezon sonunda birakiyormu ?
Last edited by byariff : 28.Kasım.2014 at 20:27
Metin mert kaleci antrenörü olmuş taffarel'in yaninahiç bu kadar gulmemistim muhteşem
![]()
Yıldırım Uran icin iyi seyler duyuyorum altinorduda alt yapi sorumlusuymus umarim basarili olur bizdede...
Rezalet bence. Yerli yalakalar takımı olacağız. Umarım yanılırım. Ama öyle bir ışık vermiyor bana. Selçuk-Burak-Olcan-Yekta-Emre gibi yatışcılar daha sık 11 oynarlar böylece. Sneijder yedeğe çekilir ama niyeee koşmuyor çünküü. Takımın en cok kosanı olmasına ragmen. Ne pis bir futbol dünyası bu ya. Kurban olayım İngiltere Premier Lig'e.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben bıraktım artık,bu nedir ya ?
Şu an Selçuk İnan olsam,Burak Yılmaz olsam gider 1 değil 10 fakir aileye yardım ederim şükretmek için.
Bu kadar şanslı bir ikili olamaz yahu.Şimdi FT'nin dediği her şeyi yapan HH FT'nin çok sevdiği Sİ ve BY'yi oynatmayacak mı ? Tabi ki de oynatacak,hatta hep onları oynatacak Melo'yu falan da yedek oturtacak.
Ben size bir 11 yapayım ;
Özgür bir alıntı daha yap işsiz kardeşim benim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sahsen ben cok dogru buldum bu tercihi. Prandelli'nin sozlemesi feshedildikten sonra takimin basina kim gelebilir diye dusundun. Mutlaka teknik direktor tercihininde turk olmasindan yanaydim. Turkiye'nin ondr gelen teknik direktorlerin de süper lig'den bir takim çalıştırdığıni goz onunde bulundurursak gayette dogru bir tercih oldu. Basariya ac bir teknik direktor olmasi da cabasi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ön yargılı yaklaşmayacağım bu adama. prandelli beni baya bir yanılttı. inşallah bu hamza da beni yanıltır.
Beyler on yargi degil. Basarili olur belki sampiyon olur vs. Ama galatasaray değerlerinden taviz vermek insanlara dokunuyor. Yoksa hamza capsiz diye degil. Yeniçeri mantigi galip geldi diye. Yandaş olanlara tum kapilar aciliyor diye bu hezeyan.
Milli gorev icin akhisari bırakıyorum diyip milli gorevdeyken gsden teklif gelince atlamanin mantigini karakterini anlamadigimiz icin.
bu galatasaray değerleri zaten futbolun tamamen albayrağa bırakılmasıyla terkedildi. onun için ben yalmanı desteklemiştim. albayrak gelsin floryayı düzenlesin dendi hiçbir etkisi olmadı,olmaz. şimdi hamza gelir yarın terim gelir. olabilir bunlar. ben albayrağın terimle görüştüğünden eminim zaten. ben bu şekil olayları tamamen bırakıp saha içine odaklanmaya çalışıyorum. hamza belkide bizim simeone'miz olur. yaşları kariyerleri falan az çok uyuyor. inşallah olur. şampiyonluktan falanda kopmamış olmamız şuan bizim şansımız. ocakta akıllıca bir iki agresif orta saha alınıp elimizdeki 10-15 çöp oyuncu satılırsa şampiyonluk hayal değil.
İçinde bulunduğumuz şartlarda en doğru teknik direktörü getirdi bence Galatasaray. Hem camiayı, takımı tanıyor hem de kısıtlı imkanlarla Akhisar" a oynattığı futbol ortada... Bence uzun süreli anlaşma yapılmalı ve sabır gösterilmeli...
Yaşadığımız 2 şampiyonluk sonrası yükselişe geçmemiz gerekirken tıpkı uefa zamanı olduğu gibi yine dibe çöküşteyiz. Hamza Hamzaoğlu yerine Hikmet Karaman geleydi keşke. Bu adam daha geçen yıl milli takım için Akhisar'ı bırakmadı mı? ee niye kabul ediyor Gs'nin teklifini? Hikmet Karaman gelseydi daha çok sevinirdim. Hamza hoca FT ile ortak bir kadro kurar artık. Zaten Avrupa'da da yokuz herhalde Prandelli'den daha kötü bir performans sergileyemez kim gelirse gelsin.
Hamza hoca hayırlı olsun. Hem Galatasaray için hem Türk futbolu için. Umarım bir hoca daha kazanırız ülke olarak.
Şöyle bir tahminim var; Devre arasında Sneijder gider, Bilal,Uğur Demirok gelir. Hatta Kenan ve Güray'dan birini bile bekliyorum.
İyi bir ''Anadolu'' atılımı bekliyorum Galatasaray'dan devre arası ve sezon sonu.
Fatih Terim, Galatasaray'ın derin devletidir. Ben mevcut teknik kadroya bir taraftar olarak şimdiden destek olmayacağımı söyleyebilirim. Tez zamanda gitmeleri dileğiyle.
Takımda Sneijder gibi adam yok ya.
Bu adamı kesip yedek tutarak kimi oynatıpta verim alacak bu hoca ? Bende buna tutuluyorum. Sneijder bu ya. Takımda iş yapabilecek bi kaç adamdan biri.
Formsuz Selçuk'u kesmeyip Sneijder küstürülüp, yedek bırakılacaksa kimse kusura bakmasın ben bu teknik direktörü falan desteklemem. Bu sezon takımın vizyonu zaten düştü.
Hamza Hoca Gelirse (ki kesinleşmesi an meselesi) sneijder gitmez inşallah.
Az önce Güntekin Onayın değerlendirmesini okudum Hamza Hamzaoğlu ile ilgili gerçekten dediği gibi biraz vizyonumuz ile uyuşmayan bi teknik adam gibi geldi bana
Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum. Ne yazık ki sabırsızlık Türk Futbolu için büyük bir sorun... Galatasaray' ın içinden yetişmiş, üstelik Türkçe konuşan bir teknik direktör geldi. Yani sahaya hislerini daha iyi yansıtabilecek, kısıtlı kadroyla Akhisar' da iyi işler çıkartmış bir teknik direktör...
Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim. Kendisinin Galatasaray' ı çalıştıracak meziyetlere sahip olmadığını düşünüyorum. Haa, tecrübesine, futbola bakışına saygı duyarım ama kendisini asla Galatasaray' da görmek istemem.
Şimdi Galatasaray Taraftarına çok önemli bir görev düşüyor. Kenetlenmeli ve hocamıza destek vermeliyiz. Sabır göstermemiz Galatasaray' ın lehine olacaktır. Hamza Hoca' ya sahip çıkmalıyız.