Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Arda'nın Fiyatı Açıklandı

Default Arda'nın Fiyatı Açıklandı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçı için Çek Cumhuriyeti'ne giden G.Saray 2. Başkanı Adnan Polat, genç yıldızları Arda'nın bedelini açıkladı...

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanşında Çek Cumhuriyeti"nin Mlada Boleslav takımı ile karşılaşacak olan G.Saray, Prag'a vardı. Sarı kırmızılı kafile ile birlikte Prag'a giden Adnan Polat, "Diarra için kulübü ile anlaştık ama kendisi gelmek istemedi. Zaten şimdi de Real Madrıd"te. Arda ise 15 milyon euro eder" dedi.

Kafile ile birlikte Başkan Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Fatih Gökşen de Prag"a giderken, Polat uçakta ön libero konusuna değinerek, "Diarra için kulübü ile anlaştık ama kendisi gelmek istemedi. Zaten şimdi de Real Madrıd"te. Arda ise 15 Milyon Euro eder" diye konuştu.

Adnan Polat, Gerets"in ısrarlı isteği için Dünya genelinde kaliteli ön liberolar ile görüştüklerini, bunlardan birinin Diarra olduğunu hatırlatarak "Biz ilk etapta kendisi ile görüştük. Sonra kulübü ile anlaşmaya vardık. 7 milyon euro istediler ve ödemeyi kabul ettik. Ancak Real Madrıd devreye girince, futbolcu bize gelmeyi tercih etmedi. yapacak bir şey yok. kesemize uygun biri olursa transfer yapabiliriz" ifadesini kullandı.

Avrupa"daki futbolcuların çok pahalı olduğuna da değinen Polat "Bizim Arda"ya yabancı bir isim taksak, 15 Milyon Euro eder" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

son sözü çok güzel arda değilde ardilho falan olsa kafadan 15milyon

Nesil
    2006

Adnan Polat Tİcaretten Anlamiyor Mu? Arda'yi 15 Milyon Euroya Satan Adama Ben Yonetici Demem!!!adam Daha 19 Yasinda Ve Koridora Ceviriyor Kandini!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

15 milyon € ve Arda he 15 milyon € ya ne adamlar alınır be Arda kötü demiyorum fakat bu parayı etmez iyi oyuncu olmasına ragmen bu parayı etmez
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

arda 15milyon etmez mi? yaşı 19 yetenk desen gırla dediğim gibi adamın adı ardilho olsa kesin 20 ye giderdi en az

Nesil
    2006

Zafer Bİryol Alinir Dİmİ Sonra Oynatmadan GÖnderİlİr Veya Ne Bileyim Avrupadais Yapacak Diye Alex Alinir Sonra Turkiye Ile Yetinilir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hurmet
    arda 15milyon etmez mi? yaşı 19 yetenk desen gırla dediğim gibi adamın adı ardilho olsa kesin 20 ye giderdi en az
    Şahsi fikrim etmez 15 milyon € cok fazla para iyi oyuncu kaliteli oyuncu fakat 15 milyon € kolay kolay veren cıkmaz su anda

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Zafer Bİryol Alinir Dİmİ Sonra Oynatmadan GÖnderİlİr Veya Ne Bileyim Avrupadais Yapacak Diye Alex Alinir Sonra Turkiye Ile Yetinilir
    Fenerbahce Zafer Biryol a 15 milyon € mu verdi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede 15 milyon € etmez arda belki 2-3 sene sonra

15 biraz uçuk bir fiyat.. Hani daha Fatih Tekke gibi bir futbolcu anca 7.5 gidiyorsa Arda belki şimdilik 5 olabilir.. Amaaa Avrupa'da çıkar kendini gösterirse o zaman 15 değil 35 olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

15 milyon euro etmez yaw adamlar bi 15 daha koyar c.ronaldoyu alırlar abartmayın derim...

ya allah aşkına Arda Türk diye niye fiyatı 3-5 ediyor? işte zihniyet bu adamın adı ardilho olsa 15-20 milyon Arda olduğu için 3-5 milyon... Elimizdeki oyuncuları böyle küçük görmeye devam edelim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çok yaw,2 maç guzel oynadı bu kadarı fazla

Nesil
    2006

Kac Yasinda Ki Okan Yilmaz A Bursanin Ne Kadar Istedigini De Biliyorum Ben Zamaninda!

böyle 15 desin desin sora emre gibi bedava ya uçsun gitsin... ne 15 milyon u arkadaşlar iimisiniz buna değer diyenler? 2 maçlık performans a 15 milyon? maç başına adamın değer 7.5 milyon mu yani? bırakın yaaa Okocha ne kdr teknik bi adamdı tecrübesi de var dı yaşı da en olun çağındaydı Türkiye den 20 ye gitti (dünya kupası da oynadı) bu arda mı 15 yani?

Nesil
    2006

Senin Aldigin Alex Kac Yasindaydi Ve Ne Kadar Para Verdin? Okachanin Yasi Kacti? 2 Maclik Performans Diyorsun Ardayi Gecen Sene Manisada Izlemedin Galiba Sen! Hani Bir Sut Cekmisti 5 Attiklari Macta Direkten Donmustutop Rustu Yerinden Kipirdayamamisti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Senin Aldigin Alex Kac Yasindaydi Ve Ne Kadar Para Verdin? Okachanin Yasi Kacti? 2 Maclik Performans Diyorsun Ardayi Gecen Sene Manisada Izlemedin Galiba Sen! Hani Bir Sut Cekmisti 5 Attiklari Macta Direkten Donmustutop Rustu Yerinden Kipirdayamamisti.
    5 milyon € kendine 5 milyon € da klübüne gecen gün arkadasın biri cıkarmıstı Alex in kariyerini.Öyle bi sut cekti diye 15 milyon € paramı verecekler Arda ya ? Alex te frikikten muhtesem bir gol atmıstı hani Aykut kıpırdayamamıstı ama bu golün onun fiyatında bi degisiklik yarattıgını düsünmüyorum
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Arkadasin Iha'da Calisiyor Galiba Ok Diyelim Ki O Fiyata Aldi Alex'in Ne Gelecegi Var Bana Anlatsana..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Arkadasin Iha'da Calisiyor Galiba Ok Diyelim Ki O Fiyata Aldi Alex'in Ne Gelecegi Var Bana Anlatsana..
    Nerde calıstıgını bilemem forumu biraz gez bulursun. Biz zaten Arda nın su anki durumunu tartısıyoruz ileride kendini iyice gelistirir daha yüksek parayada gidebilir yalnız su anda bu parayı etmez..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ardaya az bile abi siz neden bahsediyosunuz.hurmet kardeş çok güzel söylemiş

Nesil
    2006

Rooney Manchestar A Kac Paraya Gitti Acaba? Veya Messi'nin Degeri Ne Kadardir Su An? Eminim 40 50den Asagi Inmez Neden Gencler Diye Alacklari Verim Daha Fazla! Ardaya 15 Istemis Ve Ben Yemin Ediyorum Az Istemis! Mesela Sizin Defanstaki Can Da Bence En Az 7 Milyon Euro Eder Yani!

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Nerde calıstıgını bilemem forumu biraz gez bulursun. Biz zaten Arda nın su anki durumunu tartısıyoruz ileride kendini iyice gelistirir daha yüksek parayada gidebilir yalnız su anda bu parayı etmez..

burada sana katılıyor gibiyimDDDD bence de daha çok ister arda ve biz ne gençler gördük anında söndü umarum o da olmaz çünkü milli takımımızın böyle oyunculara ihtiyacı var şımarmazsa çok büyük bir yetenek.

Arda en fazla 5 milyon dolar eder. 5 milyon euro da fazla. 15 milyon euroya satabiliyorsa Galatasaray, buyrun satsın, borçlarının bir kısmını temizler.

Alex bile 11 milyon euro, Brezilyalı Kerlon 8 milyon euro, Anelka 13 milyon euro vs. gibi örnekler çoğaltılabilir. Yani 15 milyon euroya bir kulüp Arda'yı alacağına, çok daha iyi bir oyuncu alabilir.

Rooney Manchestar A Kac Paraya Gitti Acaba? Veya Messi'nin Degeri Ne Kadardir Su An? Eminim 40 50den Asagi Inmez Neden Gencler Diye Alacklari Verim Daha Fazla! Ardaya 15 Istemis Ve Ben Yemin Ediyorum Az Istemis! Mesela Sizin Defanstaki Can Da Bence En Az 7 Milyon Euro Eder Yani!

Rooney İngiltere liginde... Messi zaten kalitesi gençler şampiyonasında gösterdi ve Barcelona da.... Galatasaray nerde? En pahalı adamını 3 milyon $ a Tugayı satmış bi takım... ve gelmiş geçmiş en değerli gencini ise 0 'a (Emre Belözoğlu) kaliteli evet ama en kalitelisi Freddy Adu bile 10 milyon $ şu anda... Arda nın parası sadece uydurulma bi rakam veren de olmas ztn...

Nesil
    2006

VerdİĞİn Örneklerdekİ Adamlarin YaŞ Ortalamsi KaÇ? 26-27 Mİ? Arda 19 YaŞinda Bak Ribery'e Bonus Demiyormuydunuz Ona Siz Anelkanin Bonusu Falan Ribery Su An Nerede Anelka Nerede? Ki Arda Riberyden Cok Daha Efendi Ve Ne Yaptigini Bilen Bir Oyuncu! Simarmayacak Bir Oyuncu! Ama Kabul Etmezsiniz Tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

VerdİĞİn Örneklerdekİ Adamlarin YaŞ Ortalamsi KaÇ? 26-27 Mİ? Arda 19 YaŞinda Bak Ribery'e Bonus Demiyormuydunuz Ona Siz Anelkanin Bonusu Falan Ribery Su An Nerede Anelka Nerede? Ki Arda Riberyden Cok Daha Efendi Ve Ne Yaptigini Bilen Bir Oyuncu! Simarmayacak Bir Oyuncu! Ama Kabul Etmezsiniz Tabi

ben kabul ediyorum veya etmek istiyorum gerçekten önemli bir yetenek ama daha çok çok erken.

bnm verdiğim örneğe baktıysan en büyük yetenek gösterilen adu 17 yaşında... zamanında gittiğinde Emre 20 yaşındaydı... yaş ise tecrübe demektir Zidane neden 70 küsür etti? tecrübesi ortada...bak Dünya kupasının en iyi gençlerinden Podolski ne kadar a transfer olmuş yada Valancia(Ekvator) Arda daha ne kadar çıktı ki vitrin'e...

Del Piero_10 Misafir

15 milyon euro abartılmış

sezon sonuna kadar beklemek lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

15 Milyon €'ya çok büyük bir yıldız getirilebilir.Bunlar transferi eline yüzüne bulaştırmanın sonucu gaz verici sözler.

Arda 3-4 Milyon € eder ancak ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Martins 13 milyon € bonservis bedeline Newcastle'a transfer oldu. Martins'ten bile pahalı olduğunu söylemiş sayın Polat.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    15 Milyon €'ya çok büyük bir yıldız getirilebilir.Bunlar transferi eline yüzüne bulaştırmanın sonucu gaz verici sözler.

Arda 3-4 Milyon € eder ancak ...
    en doğru sçz bu bence nokta.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri