1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum. Ne yazık ki sabırsızlık Türk Futbolu için büyük bir sorun... Galatasaray' ın içinden yetişmiş, üstelik Türkçe konuşan bir teknik direktör geldi. Yani sahaya hislerini daha iyi yansıtabilecek, kısıtlı kadroyla Akhisar' da iyi işler çıkartmış bir teknik direktör...
    Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim. Kendisinin Galatasaray' ı çalıştıracak meziyetlere sahip olmadığını düşünüyorum. Haa, tecrübesine, futbola bakışına saygı duyarım ama kendisini asla Galatasaray' da görmek istemem.
    Şimdi Galatasaray Taraftarına çok önemli bir görev düşüyor. Kenetlenmeli ve hocamıza destek vermeliyiz. Sabır göstermemiz Galatasaray' ın lehine olacaktır. Hamza Hoca' ya sahip çıkmalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Ben daha maça çıkmadan bir teknik direktörün eleştirilmesini yanlış buluyorum.
    Hikmet Karaman gelseydi o gidene kadar Galatasaray maçlarını izlemezdim.
    Hamza Hamzaoğlu'nun zaten hocalığını kimse tartışmıyor,tartışılan şey kimin adamı olduğu,ne açıklamalar yaptığı,amacının ne olduğu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri