Durum Güncellemesi:
Durum bu. Tahminlerime göre ligi orta sıralarda bitircez. Tek korkum hep başıma gelen ligin 2. devresi performans düşüklüğü sıkıntısı ama bu sefer takımıma güveniyorum artık o sorunları aştık. Altyapımız harika işliyor, persone kadromuz genişledi güçlendi, yönetim değişti daha vizyonlu oldu zaten paylaşmıştım bunları önceki sayfalarda ve takım 3 sene önce 20 yaşında olan takım şu an futbolunun en verimli dönemlerine girmeye başladı hepsini işin içine katınca mutluyum şu an. Çayımı kahvemi alıyorum taktiklerimi yazıyorum maçlara çıkıyoruz cidden bu sezondan itibaren artık rahatça kariyerimi yapıyorum. 3 seneden bu yana yani fm 2012'den beri eziyet olmuştu oyun bana bu sefer doğru kulüp ve doğru yapılanma tercihimle birlikte sefasını sürmeye başladım. Bak herkese tavsiye ediyorum ben de önceden "ooo hemen wonderkid listesi buliyim biyerlerden takım biraz daha güçlü olsun bu kupayı almazsam kariyeri silerim" gibi triplerim vardı ama bunlar gereksiz. Alın sempati duyduğunuz bir takımı önce temeli sağlam atın hemen başarı beklemeyin. Mesela şu an en zevk aldığım ve iple çektiğim tarih regenlerimin çıkış tarihi. mayıs. onlarla ilgilenin kulüp bulun. antrenmanları iyileştirin. Bu şekilde bunu oynarken strese de girmezsiniz gol kaçırdığınızda sinir küpü de olmazsınız. güzel zaman geçirirsiniz. mesela ilk sezon küme düştük niye kovulmadım. çünkü yönetimle iletişimim iyiydi ve kadroyu sağlam yapılandırmıştım. geleceğe umutla baktılar. bu kariyerde en büyük amacım porto kulübüne denk olabilmek. porto kulübüne hem mali açıdan hem sportif başarı açısından denk olacağız.