1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Arda'nın Fiyatı Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Ben başka bir şeye dikkat çekeceğim şahsen. Bir tartışma yaratma çabam yok ama dikkat ettim "Abartmayın, 3-5'i geçmez." diyen arkadaşların hepsi Fenerbahçeli. Sorum da onlara olacak: Tuncay'a ne kadar değer biçersiniz peki? Yani yetenek olarak hemen hemen aynılar, üstelik Arda daha genç Tuncay'a göre ve akıllı davranırsa daha çok gelişir. Bu bakımdan Tuncay ne kadar eder?
    Diğer yandan bir futbolcunun fiyatını tanınmışlığı tabi ki etkiler ama ben yeteneğine güveniyorsam 15 milyon isterim. İsteyen alır isteyen güler geçer. Zaten Burak'ın belirttiği gibi Adnan Polat "Yabancı olsa 15 milyon fiyat istenirdi." demiş. Şahsen düşüncem, Arda Ajax'ta oynasa ve bunu söyleyen Ajax'lı bir yönetici olsa yukarıda "3-5 eder." diyen arkadaşların çoğu "Adam haklı, süper yetenek." derlerdi.
    Tuncay'a en fazla 5 Milyon €.
    İki günlük oyunculara 15 Milyon € değer biçip havalandırdığımız için Türk Futbolu bir gram ilerlemedi.

Ajan ile buradaki altyapıları bir mı tutuyorsunuz.Ajax altyapısı dünyanın en iyi altyapısı sayılıyor.Bu kadar fanatik olmanıza hayret ediyorum.

Şu an takımın başında olsam ilk satacağım isim Tuncay olurdu ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    Ajan ile buradaki altyapıları bir mı tutuyorsunuz.Ajax altyapısı dünyanın en iyi altyapısı sayılıyor.Bu kadar fanatik olmanıza hayret ediyorum.
    Estağfurullah, fanatiklik ne haddimize de Galatasaray'ın altyapısını da küçümsememenizi tavsiye ederim. Şimdiden R.Madrid, Arsenal ve Barcelona gibi takımlar gözlemci yolluyorlar Galatasaray altyapısındaki oyuncuları izlettirmek için. Ajax kadar tanınmamış olabilir ama ciddiye alınan bir altyapıdır ki Türkiye'de tek olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bu noktada. Neyse konumuz bu değil.

Burak üstüne basa basa bir şey söylüyor ama dikkat eden yok. "Yabancı olsa" burada kilit noktayı teşkil ediyor. Bende aynı şeyi söylüyorum, bu adamın adı Ardalson de Souza olsa fiyatı direkt 15 milyon olur. Diğer yandan Galatasaray bonservis olarak o kadar istese kim ne diyebilir ki? "Bu kadar istiyorum, almak isteyen öder." der geçer karşıya. Bu kadar basit.

Mesaj Yetkileri