Transfer olarak söylenmese de genel olarak hareketli bir yaz mevsimindeyiz. Transferlerde hedeflediğim iki oyuncudan da vazgeçtim. Ancak kronolojik sırayla gidersek ilk olarak seçimlere göz atacağız. Fikret Orman mayıs ayının sonunda yapılan seçimlerden mağlup ayrıldı bende rahat bir nefes aldım. Genel başkanımız Mustafa Bak ne istiyorsak kabul ediyor Allah bozmasın aramızı
Yaz ortasında Adanaspor'la bağlantı kurduğumuzu açıkladık. Hayır yıllık vereceğin 50-60 bin Euro niye beni 2 yıl süründürdün Fikret Orman !
Yılın oyuncusu çok normal olarak Gökhan Töre seçildi. Savitsky ikinci olurken, orgeneral Veli Xavlak üçüncü sıradaydı.
Sponsor tablosunda da geçen yıldan gelen liderliğimizi kaptırmadık. Paraya ihtiyacımız var ve bu kulübü kalkındıracağız. Yeni başkanla birlikte sponsor paralarının daha da artacağını düşünüyorum.
Transfer konusunda çok kısır bir dönemi geride bırakacağız. Sürpriz çıkmazsa daha önceden anlaştığım üç futbolcunun yanına bir de Tolga Ciğerci kiralık olarak geldi. Bundan ibaret olacak transferlerimiz. Sosa'yı da bir yıl daha kiraladık. Bu oyunculara sadece aylık kiralama bedeli ödeyeceğiz.
Bizi asıl sarsan durum iç transferde yaşandı. Gökhanla başlayan süreçte, Oğuzhan, Savitsky ve Olcay yeni sözleşme istediler. Tabii ki kırmadık ama geçmişe oranla hepsi neredeyse 2 katı kazanmaya başladı. Canımızı çok sıktılar gerçekten.
Bir başka şaşırtıcı gelişme ise Cenk'i, Demba Ba'dan daha pahalıya okutmamızdı. Arapları bu yüzden çok seviyorum
Önümüzdeki sezonun as kadrosu ise bu olacak. Geçen yıla göre sadece iki değişiklik var. Henriquez ve Oviedo. Tolga, Oğuzhanla dönüşümlü oynayacak. Onun dışında transfer bütçesi nedeniyle iyi bir oyuncu alamıyorum ve kulübü de fazla zorlamak istemiyorum.
Bu yıl tek hedefimiz var o da ya ŞL gruplardan çıkmak ya da UEFA'da yarı final görmek.
Bir başka gelişme ise Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası yaşandı. Biz Fransa'yı istediğimizi medyaya belirtirken 4 ülke federasyonundan temsilciler masaya oturdu. Yıllık 4 milyon Euro verecek Fransa'yı istemeyip Portakallarla 1.100.000 Euro'dan anlaşma sağladım. Hedefimiz Dünya Kupası'na katılmak. İlk maçımızı Türkiye ile İstanbul'da oynamakta tatlı bir sürpriz oldu bizim için