~ ALTUN İLE İLK SEZON TAMAMLANDI ! ~
03.07.2014 tarihinde Ankaragücü takımında göreve başlayan Onur ALTUN ile ilk sezonunu tamamladı. Onur Altun kulüpte yapmış olduğu yeniliklerden dolayı bir çok Ankara taraftarının gönlünü kazanmış olsa da nitekim ligde almış olunan ilk sezonun maç sonuçları pek iç açıcı gözükmüyor. İşte ilk sezonunun maç istatistikleri;
Ligin ilk devresinde 6 Galibiyet, 4 Beraberlik, 10 Mağlubiyet alan Ankaragücü takımı bir çok taraftarı fikir ayrılığına düşürmeye başladı. Onur ALTUN yaptığı basın açıklamasında; " Başarı için sabır gereklidir. Yeni bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Tabi ki mağlubiyet alacağız her maçı kazanacağız diye bir şey yoktur. En kısa zamanda takımımız bu rehaveti üzerinden atarak ligin ikinci yarisinda çok daha iyi bir takım haline gelecektir. " dedi.
Fakat ALTUN'un yaptığı açıklamadan sonra taraftar ikiye bölündü. Taraftarların bir bölümü ALTUN'u istifaya davet ederken, bir bölümü de teknik direktör Onur ALTUN'a güvendiklerini dile getirdiler.
Ligin ikinci devresinde 9 Galibiyet, 4 Beraberlik, 7 Mağlubiyet alan Ankaragücü teknik direktörü Onur Altun sezonu 10. sırada bitirerek taraftara büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Lig boyunca Ankaragücü teknik direktörü Onur ALTUN toplamda 15 Galibiyet, 8 Beraberlik, 17 Mağlubiyet aldı. Sezon sonu basın toplantısı düzenleyen Onur ALTUN; " Hepiniz bilin ki bu kulüpte başarı için varım ve o başarıyı sağlayana kadar gitmeyeceğim. Kulüp köklü bir tarihe sahip en iyi yerlere getirebilmek için çalışıyoruz. Taraftarımız başarı için biraz daha beklemeliler. Bu kolay bir şey değil bizde istiyoruz ilk sezonda fakat herşey istediğimiz gibi olmuyor. Başkanla görüştük yola benle devam etmek istediğini iletti. Düşünmeden kabul ederek hiç bir gelir talep etmeden imzaladım. Ankaragücü takımında 1 yıl daha görevdeyim ve taraftarımıza söz veriyorum. Bu sezon maçları izlerken keyif alacakları bir Ankaragücü izleteceğiz. " diyerek konuşmalarına son verdi.
~ İŞTE 2014/2015 SEZONUN İSTATİSTİKLERİ ! ~
~ MEHMET YİĞİNER İLE RÖPORTAJ ~
Muhabir; Öncelikle sayın Yiğiner bu röportaj için bize vakit ayırdığınız için size teşekkür ediyorum.
Mehmet Yiğiner; Rica ediyorum.
Muhabir; Sayın Yiğiner takım için sezon sonu bir değerlendirmeniz varmı ?
Mehmet Yiğiner; Sizde biliyorsunuz ki göreve başlayan teknik hocamız kulübü seven bir kişi olup işini para için değil başarı için yapan bir hocamızdır. Bizde isterdik ilk sezonda Ankaragücü takımını ilk 3 arasında görmek yada şampiyon görmek ama bize zaman lazım. Bambaşka projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Taraftarımızın gönlü rahat olsun Ankaragücü tekrar Süper Lig'e dönecek Onur ALTUN bunu başarabilecek bir teknik direktördür.
Muhabir; Peki Yiğiner Onur ALTUN ile sözleşme uzattığınız doğru mu ?
Mehmet Yiğiner; Evet bir sözleşme'nin olacağı doğru fakat henüz Onur ALTUN'u ikna edebilmiş değiliz. Çünkü son çıkan haberlerden sonra kafası baya karışmış gözüküyor. Benimle yaptığı görüşmelerde sürekli takıma kendisinin zarar verdiğini ve ayrılmak istediğini dile getirdi. Ama ikna çabalarımız neticesinde kulüpte kalmaya ikna ettik.
Muhabir; Sayin Yiğiner taraftar ikiye bölündü bir kesim ALTUN'un gitmesini istiyor. Sizin görüşünüz nedir ?
Mehmet Yiğiner; Dediğim gibi Onur Altun hiç bir yere gitmeyecek. Taraftarımızın bir olması gerektiği bir zamanda ayrı düşmesi yanlış birşey. Taraftarımıza buradan çağrı yapıyorum " GÜN BİRLİK OLMA VAKTİ TAKIMI DESTEKLEME VAKTİ GÜN DİRİLİŞ VAKTİ " diyerek röportajına son verdi.
~ AÇIKLAMA ~
Arkadaşlar PTT'ye çıkana kadar maçları hızlıca geçmeyi düşünüyorum. Çünkü vakit harcamadan güzel keyifli bir kariyer hikayesi planlıyorum. Umarım yeni sezonumuzda PTT'ye çıkmayı başarabiliriz...
NOT: TAKİP EDEN VE MESAJ ATAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM....
Onur ALTUN