Originally Posted by hizlioglu
arkadaşşım bu ülke sergen alpay gibi oyuncularını jet fadıl a kaptırmış ilhan gibi bir forveti kullanamamış en büyük forvetine şaban lakabını takmış sence ne kadar değer veriliyor sadece boş laf oturupp sandalyeye laf ebeliği yapıyor herkes ben amatör futbolcuyum bir antreman sahamız yok suyu kendimiz alıyoruz benzin için belediye başkanı na dileniyoruz sence ne kadar değer veriliyor ne kadar yatırım yapılıyor oyuncu yetişmyor çünkü alt yapı yok herkes zembille futbolcu bekliyor gökten kimse elini taşın altına sokmuyor fatih terim e ayda 110 milyar veren şahsiyetler benim kulübüme 4 milyar için haciz koyuyor konuşursak uzar ama bana lütfene gereken değer veriliyor deme sadece futbol değil tüm branşlar sadece seda önemli biz de o nun çocuğunu düşürmesi televole izlenir basketbol takımımız litvanya yı yener kimse konuşmaz çünkü medyatik oyuncular yoktur her tv kanalında spor yorumu yapılır saatlerce ama sadece 3 takım üstüne bu kadar mı spor bu ülkede ondan ban değer veriliyor deme atletler tartan pist bulamayıp salonda çalışır 20 tane minik çocuk tek topla çalışrı sonra neden geriyiz denir avrupa hep süper biz kötüyüz evet öyle ama kimse demez neden böyle diye çünkü özentilik vardır biz de batı da olan herşey güzeldir ok güzel de olabilir ama biz neden olamıyoruz neden maçlarımız başka ülkelerde yayınlanmıyor premier lig gibi çünkü kalite yok peki neden yok kimse bunu demiyor böyel bir kural mı var türk ligi kaliteli olamaz diye ama evet olamaz sadece 3 takımın üstüne endeksli bir ligden dahja fazlası beklenemez bu yüzden bana bu ülkede spora ve sporcuya değer veriliyor deme!!!