Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 7. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
Arsenal kazanır
-
10.Aralık.2014, 10:10
Tarık'tan sağ bek falan olmaz. Son yıllarda izlediğim en kötü bek oyuncusu olabilir. Yahu maçtan ss alabilsem alacaktım herif oyunda olduğu süre boyunca sağ stoperin sağ stoperi gibi Semih'e yapıştı. Hayatımda bu kadar kötü pozisyon alan bir adam daha görmedim. Topla çıktığında da kaptırdığı 2 top döndü gol oldu her zaman ki gibi. Semih'te stoperde her zaman olduğu gibi 'idare' oynuyor. Yani maçı izlerken Hakan Balta'ya, Koray'a, Chedjou'ya bir yoğunlaşın adamlar ben stoperim diye bağırıyorlar. Pozisyon almaları, kalıpları vs. Fakat Semih bildiğin öne atlıyor, yer kaybediyor, çok yetersiz kalıyor. Telles'de çok kötüydü bugün. Hızlı olmadığı için istediği işleri yapamıyor ve yetersiz kalıyor. Yatıp kalkıp Riera'nın sol bek performansını izlemeli bence yoksa o hızla, o hantallıkla zor orada ileri-geri bek oynaması. Burak yeni bölgesinde çok daha iyi top oynuyor. Böyle devam eder umarım. Sinan'da iyiydi bence kalede. Yapılacak çok şey yok o toplara.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri