Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

2 28.57%
  • Berabere biter

1 14.29%
  • Arsenal kazanır

4 57.14%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Galatasaray 1-4 Arsenal | Şampiyonlar Ligi D Grubu 6.Hafta

4 yiye yiye 4. yildizi takacagiz en sonunda

Nesil
    2007

Kadroları gördüğüm an fark yeriz diye korktum ama felaket tellallığı yapmak istememiştim. Maalesef beklediğim oldu. Maça ikinci yarıdaki gibi başlamalıydık. İkinci yarıda rakibin biraz rölantiye alması, biraz gençlerin oynaması, biraz da bizim daha mantık dahilinde oynamamızla az buçuk oyun dengelendi. Zaten formalite maçıydı çok da takılmamak lazım. Artık lige dönmek lazım.

Defans yine SOS veriyor. Özellikle Tarık 0'ın altında oynadı. Emre Çolak da performansıyla şaşırtsa da 1 maç iyi oynayıp 5 maç kötü oynayan bir adam. Bir sonraki lig maçında hepimizi çileden çıkartabilir. Yasin de girdikten sonra fena değildi.

Hamza hoca için de iyi tecrübe olmuştur. 'Biz kendi oyunumuzu oynarız' güzel bir stratejidir ama bunun için biraz takımın iyi, kendine güveni yerine gelmiş, biraz da oturmuş bir takım olması gerekir. Bir de her maç 4-2-4 tarzı bir dizilim amiyane tabirle yemez. Hele hele Arsenal gibi topu kaptığı gibi kalede bitiveren bir takıma karşı iki ortasaha, ki bunların biri Emre, oynamak biraz kötü bir tercihti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sinan'a bir şey diyeceğim diyemiyorum.

ben takımı beğendim bazı gereksiz topçular hariç pozitif oynadılar.Özellikle Tarık ve Semih rezalet oynadılar.Neyse geçti gitti,önümüzde ki maçlara bakacağız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bizim beyblade 2 maçtır çok iyi diagonal paslar atıyo ısrar edilmeli pozisyon biligisi oynadıkça gelişir , fiziğinide kafasını az kullanıp geliştirirse cuk oturur o bölgeye

Babylade böyle oynarsa zor tutariz. Herif darida'ya bagladi.
    Onun dışında yine bir 4 olduk. Fazla söze gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sinanin hatasi yok bence gollerde 2.golu yemiyebilirdi oburleri zor toptu gerçekten.... 2.yari iyi oynadik tabi ama rakip izin verdi buna bunuda unutmamak gerekir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3. golde kimsede hata yok zaten, hatta Sinan o şutun üstüne terbiyesizlik edip uçtu falan 1. gol kurtarması zor gibi gözükse de kurtarılabilecek bir gol bence ama Sinan %100 hatalı demek yanlış olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ramsey'nin lanetine bu sefer kim kurban gidecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes Tarik Tarik demiş de, bir ben mi görüyorum Telles'in berbat ötesi oynadığını? Tarik Telles'ten on kat daha iyi oynadı. Faule maruz kaldı gol yedik diye adama yuklenmeyin defanstan top cikaran , suren, oyunu hareketlendiren bir o vardı. Telles gibi ayağına her aldığı topu iğrenç tercihlere ve iğrenç ortamlarla mahvetmedi.
    Bu arada ilk yarıdaki Melo rezaletti. Zaten mac boyu da yürüdü. Bu peformansla Selçuk - Emre ikilisini kesemez.

Telles topla kötüydü ok ama tarik pozisyon hatalari yapti. Sıkıntı burada. Ama bunlar genc oyuncular ogrenecekler işte

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takım baştan aşşağı rezalet durumdaydı dün akşam. Tarık, Telles, Semih savunmanın berbat isimlerindendi. Hakan Balta için pek birşey söylemeye gerek yok. Sinan Bolat'ın pek fazla yapacağı birşey yoktu bu maçta yediği gollerinde 4'de kalması bir yerde onun başarısıydı birkaç tane daha çok net posizyonu kurtardı. Orta sahada G.Saray'da hep birşeyler eksik. 2 sezon önceki orta sahadan eser yok. Hücum hattında ise Umut - Bursak. Zaten ne yedekleri var ne başka birşey sezon başında İtalyan hocaların zorla aldığı Dzemaili ve Pandev balonlarının zaten havaları söndü. G.Saray'ın devre arasında en az 2 tane daha forvet alması gerekir. Bir Futbol takımında 2 tane forvet olmaz.

Anderlecht maçındaki 90+'da Chedjou'nun çabalarıyla o gol atılmamış olsa şu anda başka türlü dalga konusu olabilirdi G.Saray grubunda 0 çekerek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarık'tan sağ bek falan olmaz. Son yıllarda izlediğim en kötü bek oyuncusu olabilir. Yahu maçtan ss alabilsem alacaktım herif oyunda olduğu süre boyunca sağ stoperin sağ stoperi gibi Semih'e yapıştı. Hayatımda bu kadar kötü pozisyon alan bir adam daha görmedim. Topla çıktığında da kaptırdığı 2 top döndü gol oldu her zaman ki gibi. Semih'te stoperde her zaman olduğu gibi 'idare' oynuyor. Yani maçı izlerken Hakan Balta'ya, Koray'a, Chedjou'ya bir yoğunlaşın adamlar ben stoperim diye bağırıyorlar. Pozisyon almaları, kalıpları vs. Fakat Semih bildiğin öne atlıyor, yer kaybediyor, çok yetersiz kalıyor. Telles'de çok kötüydü bugün. Hızlı olmadığı için istediği işleri yapamıyor ve yetersiz kalıyor. Yatıp kalkıp Riera'nın sol bek performansını izlemeli bence yoksa o hızla, o hantallıkla zor orada ileri-geri bek oynaması. Burak yeni bölgesinde çok daha iyi top oynuyor. Böyle devam eder umarım. Sinan'da iyiydi bence kalede. Yapılacak çok şey yok o toplara.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ramsey 2 gol attı anlarımda (biri gidecek yakındır) son golü resmen öldürücü darbe

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'da prandelli dönemi sona ermiş ve dikine oynayan ,keyif veren bir Galatasaray gelmiş. Dün gece oynanan maçta bireysel hatalar + sezonda 1 kere atılacak goller sayesinde bu skor oluştu. Kesinlikle bu takım iş yapar. Ben uzun zamandır hiç keyif almıyordum maçlarımızdan ama dün 3-0 oldugunda bile maçtan kopmadı bizimkiler. Yalnız Tarık çok berbat hatalar yapıyor.Fizik olarak da çok yetersiz. O kanata güçlü ve hızlı birini koyan her takım bize gol atar. Telles de zayıf. Bek sorunumuz devam ediyor. Takıma el freni olacağını bilsem de sağ bek için Hamit ya da deli dolu sabri'yi monte etmek lazım. Sol bek ise maalesef yok. Tarık ve Veysel bu kafada olursa zerre gelişmezler. Emre Çolak Sneijder'i iyi takip etmeli. Eğer mental açıdan gelişirse Arda Turan'dan daha etkili bir oyuncu olabilir. Uzun lafın kısası eğer dün gece oynadığı futbolun defansif yönünü biraz geliştirebilirse bu ligin en ağır favorisi Galatasaray olur. Arsenal'de çocuklar oynadı falan deniyor ama 3-4 isim dışında tüm oyuncular bizim ligin çok üstündeler....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde, Tarık Çamdal'ın oynadığı 328 dakikada, sağ kanadından gelişen ataklardan toplam 7 gol yedi

melo dun gs nin en iyilerinden biriydi bence 10 tackle ve %91 pas isabeti yapan adam kotu olamaz...

sunuda ekleyim olcan buraya yatmaya gelmis o gobekle birsey olmaz en kisa zamanda a2 ye yollanir yada devre arasinda bir takima verilir... 2-3 aydir yedek olan yasin bile olcandan daha etkili adam kendine bakmis umarim bir dahaki maclarda forma sansi bulur yasin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu kapı gibi Semih var sağ bekte de kullanan yok, ah Mancini hocam ah. Telles de hala Avrupa için yetersiz, güçsüz kalıyor çünkü, kuvvetlenmesi lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1. ve 3. golde topa uyguladıkları kuvvetle,vuruş açısına tüküreyim.

Onlar nasıl gollerdi yahu,Sinan değil bütün Bolat'lar gelse o topu oradan alamazdılar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Olcan'in boyle oldugunu hic bilmiyordum ben ya. Ne defansa yardima geliyor ne de onde pres yapiyor. Oyun zekasi dusuk seviyelerde ve yedek kalinca da hemen morali bozuluyor. Elimizde patladi resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu sezon şampiyonlar liginin tartışmasız en kötü takımıydı ona yakışır bir bitiriş oldu. Ramsey de 45 dakika oynadı ama müthişti, attığı harika gol dışında da çok iyiydi tabi bunda Gs orta sahasının yumuşak olması da etken.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri