polat keser koch a sol şeritten 280 basar..
polat keser koch a sol şeritten 280 basar..
Konu yeri yanlış. Konu oyuncu kıyasla konusuyla birleştirilmiştir. Buradan devam edelim....
"YÜCE ATATÜRK"
babacan fenerli o yüzden polatı transfer eder ve oynatırım
fredd fred fred yada özgürcan yada cafercan:
beyler ben gs ile ilk sezonu bitirmek üzereyim kalede mondi oynuo süper olduu sölenemz bi de yedeke polat keseri almıştım ama bu sezon hiç oynatmadım sizce 2. sezon napııım mondi yi satıp tabi alan olrsafevzi aykut polatla mı devam ediim mondinin 2. sezon perfmnsı nasıl...
ikinci sezon da mondiyi kullan. fakat seneye polatı oynatmaya basla.
genclere de güven dostum...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
michael owen
dostum hangi mesaja cevap olarak owen dediğini anlayamadımOriginally Posted by niceray
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkadaş konunun başındaki FRED mi? OWEN mi? sorusunu yanıtlamış sanırım.Originally Posted by peluk
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
haha... onun cevabı belki bin kere verilmiştir...![]()
(2006 yılndayım)arkadaşlar mehmet nas mı hamit altıntop mu hamit 4.5 mehmet nas 1.5 ikisinide takımıyla anlaştım.. cevaplar içn tşkkrler
hamit altintop...... inanılmaz ortalarıyla her sezon 7-8 asist yapar.
paran çoksa hamit i al kesin sağ bek yada sağ kanatta acaip bindirmeler ortalar yapıyo...chelseayi aldıımda bile onu alırım sağ beke..ondan ii sağ bek görmedim bu oyundaOriginally Posted by mahoo
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
arkadaşlar maaalsef hamit altıntop türk takımlarında oynamayı parasal olrk istemiyormuş .. napaalı mehmet nas a kaldık hayırlı olr inş..
mehmet nasta iyi kötü demedikte hamit mehmetden daha iyi die dedik![]()
nasda iidir kardeş ben çok aldım gsye
ii oynar inş![]()
arkadaşlar sola zamborotto yumu alayım yoksa roberto carlos mu / orta sahaya sola c.ronaldomu bastian schweinsteiger mi/ forvete eto mu luca toni mi/ son olarak kaleye dida mı stekelenburgmu
cevaplarınızı bekliyorum
-kaleye stekelenburg
-sola zambrotta
-orta saha sol alabiliosan ronaldo ama wesley sneijdere de bi bak
-forvet eto ama fred ve ibrahimovici de öneririm ibrahimovic bende sezonda 60ın üstünde gol atmıştı çok iyi
dida
carlos
ronaldo c.
toni yavaş kalır eto'o
Orta saha sola
Cassano mu Salomoun Kalou mu???(bana chelsea Cassano ya 18 Kalou dediler bende kabul ettim)
tabikide cassano adam orta açıyo top birden kaleye gidiyo gol oluy![]()
snıjder mi alex de souzamı?? hemen cevao yazarsanız iiyi olur.![]()
![]()
bence kalou niye die sorarsan adam çok aktif cassano hiç içeri giriş yapmıyoo bide bazen ndışardan sağ ayakla dikiyoama kalou hem hızlı hemde isabetli şutları var ama fikrine saygı duyarım
Aleeeeeeeeeeeeex(muhteşem bir goool...) alex daha aktif oynuyo bence dış şutlar flan freekick penaltı kaçırmıyo al sen alex'i
alex i al kardeş
sneijder kardeş süper bir oyuncu
snıjder ..tabiki bu ajax daki demi oysa tek geçerim
alex cok iyi ama snijder daha iyi