45 bin kişiye oynayan Stad 5 bin kişiye oynuyor. Kiminin Yeni Türkiyesi kiminin Yeni Fenerbahçesi. Gittiği gün Fenerbahçe için milat olacak, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel ortadan kalkmış olacak.
45 bin kişiye oynayan Stad 5 bin kişiye oynuyor. Kiminin Yeni Türkiyesi kiminin Yeni Fenerbahçesi. Gittiği gün Fenerbahçe için milat olacak, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel ortadan kalkmış olacak.
...
Eğer hafta içi açıklamasında sadece sözlü bir beyanat gelirse dediklerinizin bir kısmına katılıyorum. O zaman muz cumhuriyeti kuralları işlemiş demektir. Sağda solda bu konuyla ilgili belge ve görüntülerin ifşa edileceği bilgisi dolanıyor. Belgeden kasıt, grup hakkında 'gol atılınca sevinmemize bile izin vermiyorlar' diyenlerin şikayet dilekçeleri olabilir. Başka türlü bir belge anlamsız olur zaten. Tabi burada esas mesele görüntü olup olmadığı. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Stadın dolmamasını buna bağlamayı yanlış buluyorum. Mutlaka etkisi vardır ancak diğer stadların durumuna bakınca sadece bununla ilgili değil gibi görünüyor.
Kişi önemli değil, 20 yıl görevde kalan birisi ayrıldığında kim olursa olsun milat olur bence.
İşin bana en garip gelen yanı bunca tepkiye ve muhalefete rağmen her seçimden daha kuvvetli çıkması. Üstelik ciddi anlamda bir rakip bile çıkmıyor karşısına. Güç meselesi tabi ama camiada tek güçlü yada en güçlü adam değil bana sorarsanız kendisi.
Muhalefet mi kaldı Allah Aşkına? Ne zaman bir güç oluşmaya kalksa kendi imkanlarını tüm şekillerde kullanıp muhalefet sindirildi. Ya kulüpten ihraç oldu ya da karalama kampanyası. Maalesef Fenerbahçe taraftarı zamanında bunları yuttu, çünkü günlük başarılar daha cazipti. Ne zaman Fenerbahçe taraftarı uyandı o zaman stadda bölünmeler başladı. Yaşanan bunca tepkiyi, Sadece GFB yapıyor demek RTE'nin her şeyi güllük gülistanlık sanıp sadece Paraleller ülkeyi karıştırıyor paranoyasıyla bir. Şimdi taraftar muhalefet olmaya çalışıyor, sindirilme ve uzak tutulmaya çalışılan bu kez taraftar oluyor.
Passolig falan hikaye. Zaten Fenerbahçe 30 bin üzerinde kombine karta oynayan bir stada sahip değil miydi? Şuan alanen stadın bazı bölümlerinde bilet satılmıyor ve satılan kombinelere de el konuluyor.
https://m.facebook.com/story.php?sto...645736837&_rdr
Babasıyla maça gelen, kendi parasıyla ve hakkıyla aldığı kombine kartının iptal edilmesiyle stadın kapısından kovulan bu çocuk mu Fenerbahçe'nin refahını ve güvenliğini tehdit ediyor?
Yanlış, yanlıştır.
...
Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır.
Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır
Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır
Silinsin........
Silinsin..........
Silinsin..........
Uygulamayla ilgili tartışılır tabi. Bu şekilde kapıdan çevirmek bencede yanlış. En azından insanlara bilgi verip gelmeyin kardeşim dersin. Bunlara bir şey diyemem. Çocukla ilgili kısım biraz duygusala bağlamak oluyor. Tabii ki o çocuk değil bunların sorumlusu. Dediğim gibi uygulanma şekli yanlış bana göre de. Yinede yapılacak açıklamaları beklemek lazım diyorum.
Muhalefet ile ilgili kısımlarda haklı olduğunuz yerler var ancak kimse çıkamaz karşısına sindirir yıpratır gibi bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Genel kurulda Aziz Yıldırım'ın bile yanlarında el pençe divan duracağı onlarca üye var. Ha derseniz ki öyleleri de umursamıyor, görev almak istemiyor ona bir şey diyemem.
Doluluk için pasoligle filan bağlantılı değil durum bana göre, öyle demedim zaten. Esas olan daha önceki yıllarda verilen ancak artık verilemeyen beleş biletli seyirciler bence. Tüm kulüpler için geçerli bu durum. En az 10ar bin seyirci kaybı var buradan büyük takımların. Küçüklerde durum zaten hep böyleydi. Ben Gençlerbirliğinin Ankaragücünün maçlarına defalarca para vermeden binlerce seyircinin girdiğine bizzat şahit oldum. Kapıdaki güvenlik bile yahu boş zaten girinde dolsun biraz deyip adam alıyordu içeri. İstanbul'da bu işler daha sıkıdır ondan eminim. Orada da çeşitli yöneticiler üzerinden bilet verilerek bu iş görülüyordu. Olan futbol seyircisi ( evet kayıp var mutlaka ) bu kadar işte, kimse kendisini kandırmasın.
Yapılan açıklamalardan sonra fikirlerim değişmedi. Söz konusu olan bu grup oldukça da değişmeyecek. İptalin şeklini yanlış buluyorum, mağduriyetler mutlaka giderilmeli. Kalan kısımlarda kulüpten yanayım.
Emre bugün antrenmanda takımla çalışıyormuş. Eğer sıkıntı olmazsa devam edecekmiş. Yinede maçta oynayıp oynayamayacağı henüz bilinmiyor. Gökhan da takımla çalışıyormuş bir sıkıntısı yokmuş. Aynı şekilde onunda oynayıp oynamayacağı belli değilmiş.
Kaleci antrenmanında kullanılan yeni bir makineyi gösterdi ntvspor haberlerinde. Danimarka'dan ücretsiz getirilmiş. 140 km hıza ulaşan üst üste şutlar atabilen değişik bir makineymiş. Volkan ile genç çocuklar çalışıyordu Murat Öztürk'ün kontrolünde. Oyuncu çıkaramıyoruz kaleci çıkarmaya devam edelim bari![]()
Hocam 50 lira diyorsun, nasıl oldu bilmiyorum ama bedava getirmişlervermez başkan 50yi boş yere sana.
Başka bir şeyler daha yapıyormuş makine ama hepsini aklımda tutamadım.
Nijerya Afrika kupasından elenmiş. Böylelikle Sow dışında sorun kalmadı ve zaten 3 maç olan sıkıntı ortadan kalktı.
zaten afrika kupasi sallantida, ebola yuzunden en son kupanin yapilamayacagi soylentileri donuyordu.
Gine üstlendi sanırım turnuva yapılacak.
Salih Uçan sakatlanmış. 3 ay yok.
Ocak ayında kiralık gidecek derken çok yazık oldu. Bu seneyi de boş geçecek anlaşılan.
Salih in çok buyuk bir şey yapıp kendini gosteremediği surece Roma da kalabilecegini sanmıyorum bize doner geri![]()
Ne yaptı da 3 ay sakatlandı
3 ay olduğuna emin misiniz, ben 3 hafta diye okudum. Rezerv takımla maça çıkmış orada da sakatlanmış. Sene başında da uzun süreli sakatlanmıştı, büyük ihtimalle devre arasında kiralanır gibi geliyor bana.
Alex futbolu bıraktı bir kişi bahsetmemiş ne diyim...
Sen bu yüreklerde her daim sevgi ile anılacaksın...
![]()
...
Adama 2 kere veda ettik sağolsunlar...
Aziz yıldırım faktörü olmasa yeni nzesilin yüzde yetmişini fenerli yapardı Alex
Felipeyi iyi yetişatir kaptan
Mobil
Alex e çok ayıp ettik, el birliğiyle harcadılar adamı.
Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.
Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.