1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.

Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.

Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.
    Diego elbet bu takımın beyni olacak biraz sabırlı olmak lazım, ben bu konuda rahatım. Hazırlık kampında sakatlanıp kampı kaçırdı, sonra insafsızca yedek bırakıldı. Tam toparladı derken bir daha sakatlandı, sağlığına kavuştuğunda bir Alex kadar olmasa bile çok iyi etkisi olacaktır. Gol atmasa, asist yapmasa bile takımı oynatması yeter.

Caner'e de geçmiş olsun, ciddi bir şeyi yokmuş galiba.

Mesaj Yetkileri