1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Arkadaslar oyunu komple silip tekrar yukleme ssansim varmi varsa bunu nasil yapicam anlaticak birisi yokmu3

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Arkadaslar oyunu komple silip tekrar yukleme ssansim varmi varsa bunu nasil yapicam anlaticak birisi yokmu3
    Denetim masasından kaldır de. kayıtlı oyunları falan silmek istiyorsan da Belgelerimde ki dosyaları da silebilirsin. sonra steam'den tekrar indir.

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Denetim masasından kaldır de. kayıtlı oyunları falan silmek istiyorsan da Belgelerimde ki dosyaları da silebilirsin. sonra steam'den tekrar indir.
    Kardesim bunlari yaptim simdi steamdan indirdim ama guncellemede yarida kaliyor kuyruga eklendi diyor hasarli dosya diyor sebep ne olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Revo Unins. diye bir program var,onu indir FM 15 ile ilgili ne tür dosya varsa bulur ve siler..Silmek istediğin dosyaları seçmeni isteyecek orda dikkat et Steam'ıda silebilirsin bir de öyle dene

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Revo Unins. diye bir program var,onu indir FM 15 ile ilgili ne tür dosya varsa bulur ve siler..Silmek istediğin dosyaları seçmeni isteyecek orda dikkat et Steam'ıda silebilirsin bir de öyle dene
    Kardesim halloldu ama logolar yine gozukmuyor ya allah askina su oyundan anliyorsan bana bi cagri at ben seni ariyim kafayi yemek uzereyin lutfen 05556120896

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri