''Taktik''

Taktiğimizi ilk sayfada da paylaşmıştık yine aynı taktikle devam edeceğiz. 1. taktiğimiz bu 2.taktiğimiz ön libero yu stoper e çekip 3 stoperli bir diziliş oynuyoruz bunu genellikle çift forvetli rakiplere karşı kullanıyorum.
''Kadro''
''Kaleciler(Libero)''
Spoiler: Pacheco 

Spoiler: Herrero 

Geçen sezonun devre arasında takımımıza katılan Pacheco as kalecimiz olacak.2 kaleciyi de Real Madrid'in Castilla klübünden almıştık.
''Sağ Bekler(İki Yönlü Bek)''
Spoiler: Ximo 

Spoiler: Patric 

Ximo geçen sene en çok oynattığım sağ bek di.Michel ve Bellerin diğer sağ bekler di.Michel sattım.Bellerin i kiraya gönderdim. Bu sezon ki 2. bek imiz Patric olacak Barça'nın alt yapısından bedavaya aldım.Ximo ile değişmeli olarak forma giyecekler.
''Sol Bekler(İki Yönlü Bek)''
Spoiler: Jaume Costa 

Spoiler: Salva Ruiz 

Costa yı 1.4 milyon avro ya küme düşen Villareal den aldım.Genellikle Costa oynayacak ama Salva Ruiz de sırıtmadan oynayacak bir oyuncu olduğundan mümkün olduğunca ona şans vereceğim.
''Stoperler''
Spoiler: Ansotegi 

Spoiler: Abdoulaye 

Spoiler: Xiker 

Spoiler: Juanpe 

Stoperlerimizde genellikle Ansotegi ve çok ucuza aldığımız Abdoulaye oynayacak Xiker ve Juanpe de şans bulacaklar nede olsa 3 kulvarda da oynuyoruz
''Önlibero''
Spoiler: Kranevitter 

Ön Libero Kranevitter e emanet.Zorunlu olmadıkça sadece Kranevitter oynayacak.Yedek olarak ortasahadan stoperlerden oyuncular denenebilir.
''İki Yönlü Ortasaha''
Spoiler: Mehdi Lacen 

Spoiler: Allan 

Spoiler: Joaquin 

Bu mevkide as oyuncumuz yeni transferimiz Allan,yedeği ise Lacen,Joaquin kupada oynayacak.
''Defansif Oyun Kurucu''
Spoiler: Ivan Marcone 

Spoiler: Borja Martinez 

Spoiler: Corona 

''Bu mevkide as oyuncumuz Arjantin den bedavaya getirdiğim Marcone olacak,Yedekleri Corona ve Martinez.Corona nın son senesi.
''Ofansif Ortasaha(Oyun Kurucu)''
Spoiler: Soriano 

Spoiler: Concha 

Takımın efsaneleri arasına giren Soriano geçen sene as oyuncumuz du ama genç yeteneğimiz Concha çok iyi gelişerek Soriano ya yetişti.Değişmeli olarak forma giyecekler.
''Yardımcı Forvet''
Spoiler: Hemed 

Spoiler: Bobo 

Geçen sene başarılı bir performans gösteren Hemed as oyuncumuz.Bu oyuncuya daha da güzel roller verilebilir ama taktik gereği Yardımcı forvet olacak.3 kulvarda mücadele ettiğimizden dolayı yedeğe de bedavaya Bobo yu aldık.
''Fırsatçı Golcü''
Spoiler: Raul Ruidiaz 

Spoiler: Olinga 

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Thievy inin muhteşem performansını aratmayacağını düşündüğüm Raul Ruidiaz ı çok ucuza transfer ettik.Yedeğini ise genç yetenek Olinga ile doldurduk.