1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Türkiye ve Avrupayı Turuncuya boyadık.

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Francisco Jose çok iyiymiş.Lige çok iyi başlayıp sonradan performansımız düşmüş.Bir an önce toparlarız inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Francisco Jose çok iyiymiş.Lige çok iyi başlayıp sonradan performansımız düşmüş.Bir an önce toparlarız inşallah
    Evet Jose iyi bir oyuncu şuanda ilk 11 de oynuyor. Birde sezon sonunda Ambrose nin sözleşmesi bitiyor. Ocak ayında Bossman kuralı ile almayı planlıyorum. O yüzden iyi oynadığı her maç sonrası konuşuyorum övüyorum. Ki beni ve takımı sevsin de daha rahat gelsin diye uğraşıyorum. Umarım planları tutar.

[IMG][/IMG]
    7.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Maça süper başlamıştık. Hatta 8. dk da 2-0 öne geçmiştik. Tamam dedim farklı galibiyet gelecek ama maalesef olmadı. Bireysel hatalar üst düzeydi özellikle defansif anlamda çok kötü oynadık.
    Sezon başından beri defansım S.O.S veriyor.
    [IMG][/IMG]
    8.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Yine hızlı başladık. Golu bulduk. Ama 54. Dk da Ambrose sakatlanıp çıkınca yerine Arthur girdi. Zaten maçın dönüm noktası da bu oldu.
    [IMG][/IMG]
    9.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Berbatın ötesi bir defans sergiledik. Bu maçtan sonra taktik değiştirdim. Ve antramanları ise savunma ve savunma yerleşimi olarak değiştirdim. Şu ana kadar Takım uyumu çalışıyorlardı.
    [IMG][/IMG]
    10.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Fark Cautericio oyuna girince oldu. Ama Arthur şuanda formunun zirvesinde.
    [IMG][/IMG]
    11.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Berbatın ötesinde bir defans sergiledik.Allahtan Arthur formunda da 3 gol attıp maçı kurtardı. Hatta öne bile geçtiğimiz maçta sonlarda berabere kaldık.Defans ve kaleci az iyi olsa rahat bir galibiyet alırdık.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Ambrose Adanaspor rekoru kırdı. Bir maçta 4 gol atan oyuncu olarak.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Güzel bir grup geldi. Rahat çıkabileceğimizi düşünüyorum. Beşiktaşa karşı psikolojik üstünlüğümüz var. Geçen sezon hiç yenilmedik.
    Şimdi ilk maç Y.Malatya ile yapacağız. Ereni sattıkları için kafam biraz rahat

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri