Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 201 sonuç

Konu: Yeni Çağda Eski Ruh l Ajax F.C III.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final I.Maç

Biraz şans yanımızdaydı.Adamlar penaltı kaçırdılar.3-1 öne geçtik.Dakika 88'de 3-1 olan skor dakika 90+6'da 3-3'tü.Yine Amsterdam'a avantajlı sayılabilecek bir skorla dönüyoruz.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final II.Maç

İlk maçtaki dengeli oyundan eser yoktu.Ev sahibi avantajımızla Shaktar'ı sahaya gömdük ve Yarı Final'e çıkmayı başardık.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rakibimiz

Real Madrid

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçının I. Ayağı Az Sonra Naklen Star Tv Ekranlarında

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlk 11'ler sahaya çıktı.Ajax kadrosunda oldukça süpriz isimler var.Evet şu an Ajax Menajeri kadrajımızda.Oldukça heyecanlı gözüküyor.Artık hakemin düdüğünü bekliyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Maçtaki ilk tehlikeli atak bizden geldi.Savistky'nin şutunda top direkten döndü.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sol bek oyuncumuz Alex Sandro 32.Dakika'da sakatlanarak yerini Emre Can'a bırakıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sefer sağ kanattan Deulofeu'nun şutu yine direkte patlıyor.

7. Default

Burada misyon tamam gibi, manu gibi kafa takımlara gitme bence ajax ta aynı tarz kendi liginin favorisi bunlar, premier ligi öneririm, soton trzı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hakem Clattenburg ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by AbuzerKadayif View Post
    Burada misyon tamam gibi, manu gibi kafa takımlara gitme bence ajax ta aynı tarz kendi liginin favorisi bunlar, premier ligi öneririm, soton trzı
    Bakalım hocam çok mantıklı dediğin.Az çekişme olsun Premier Lig açar bizi.Şu an Real'le pis kapışıyoz bakalım nolcak .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dakika 51'de Deulofeu'nun pasını alan Malcolm Ramos'a çalımı attı derken yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ajax 1-0 Real Madrid

Savitsky kaleciyi sağ köşeden avlıyor ve öne geçiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dakika 60'da hızını kullanması için oyuna aldığım Origi Khedira tarafından biçiliyor ve Real Madrid 10 kişi kaldı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ajax 1-0 Real Madrid

Real'e karşı 6 net gol pozisyonuna girip 1 tane atarsan adamlar kendi evinde acımazlar.Ben şimdiden söylüyorum.Arkadaş adamların kalecisi mübarek 6-7 elli her şeyi çıkarttı.Neyse yine de galip olarak ayrılmak güzel.İspanya'ya beraberlik için çıkıcaz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

AJAX FİNALDE

2-0 geriye düştük.Yılmadık yıkılmadık Fierro'yla oh dedik Romero ile göbek attık.

Hocam Real maçları harika olmuş.İlk maçta 4-5 atabilirmişiz ama olmamış.İkinci maçtaki geri dönüş ise takdire şayan.Ajax'tan ayrılma hocam bence efsane olalım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kasapveet View Post
    Hocam Real maçları harika olmuş.İlk maçta 4-5 atabilirmişiz ama olmamış.İkinci maçtaki geri dönüş ise takdire şayan.Ajax'tan ayrılma hocam bence efsane olalım

Sağol hocam.

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Rakibimiz

Last edited by kilham96 : 14.Aralık.2014 at 17:25

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hollanda Kupası Finali

Geçen sene kazanamadığımız kupayı Utrecht'i farklı geçerek alıyoruz.Bu seneki 2.kupamız tüm Ajaxseverlere hayırlı olsun

Şampiyonlar Ligi Finali

Ortada geçen bir maçtı.2-0 öne geçtik oh rahatladık derken Vallejo kırmızı kartla bizi 10 kişi bıraktı.Diego Costa kaleyi şaşırdı kendi kalesine attı.1 gollerine engel olamadık.2-1 kazandık.Şampiyonlar Ligi'nide aldık.

Lige Genel Bakış

Şampiyonlar Liginin önemi sebebiyle son 5-6 lig maçımı asistana bıraktım.Yedek kadrolarla çıktı.Bu sezonu 2 mağlubiyet 1 beraberlik 31 galibiyetle kapattık.Önceki puan rekoru olan 89'u 94 puanla geride bıraktık.134 gol attık gole doymadık.Averajımız 106 oldu.Tarihde eşi benzeri var mı bilmiyorum .

Barcelona Sesleri

Yönetim Bütçe'ye Ayar Verdi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim dostum. İlk yıl AL ikinci yıl ŞL maşallahın var. Tavsiyem bırakma devam etmendir. Alt yapından çıkan oyuncularla bu başarıları kazanınca daha zevkli oluyor.
    Taktiğini merak ettim. Ne öyle şut çokluğu maşallah diyelim. Paylaştığın taktik bu değil dimi ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrik ederim dostum. İlk yıl AL ikinci yıl ŞL maşallahın var. Tavsiyem bırakma devam etmendir. Alt yapından çıkan oyuncularla bu başarıları kazanınca daha zevkli oluyor.
    Taktiğini merak ettim. Ne öyle şut çokluğu maşallah diyelim. Paylaştığın taktik bu değil dimi ?

Öncelikle teşekkürler hocam.Kullandığım 2 taktik var.Birisi göbeği zayıf takımlar için kendim yaptığım 4-4-2 kanatsız sistem ve diğeride FM Base'den Sir Goloat(yanlış yazmış olabilirim) dönüşümlü olarak kullanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama 4-5 haftada bir taktik değiştirmezsem sonuçlar kötü oluyor

rüya gibi bir sezon geçirdi takım tebrik ederim.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Maşallahın var hocam, Hollandalılar sana minnettar. Rüya gibi bir sezon olmuş kısaca.

Helal olsun hocam fantastik bi yıl geçirdik Origi şahane performans ortaya koymuş.

24. Default

Tebrikler, çok güzel işler başarmışsın.

25. Default

Çok güzel bitti sezon hiç fire yok, yavaş yavaş bavulları toplayıp premier lige doğrumu kaysak...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    rüya gibi bir sezon geçirdi takım tebrik ederim.
    Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Maşallahın var hocam, Hollandalılar sana minnettar. Rüya gibi bir sezon olmuş kısaca.
    Quote Originally Posted by iam1superman View Post
    Tebrikler, çok güzel işler başarmışsın.
    Quote Originally Posted by AbuzerKadayif View Post
    Çok güzel bitti sezon hiç fire yok, yavaş yavaş bavulları toplayıp premier lige doğrumu kaysak...
    Sağolun arkadaşlar değerli yorumlarınız için.Burda efsane olmak istiyorum en azından 2019 falan görelim diyorum.Teklif getirmeyen takım kalmadı ama şimdilik durmak yok Ajax'a devam

----Güncelleme Akşamın Ay ışığında gündüze çaldığı saatlere gelicektir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler

Gidenler

Satışından %30 pay alacağız.İyi bir fiyata yolladık.Eksikliğini hissetmeyeceğimizi düşünüyorum.

Forvet çokluğunda içlerinde zayıf bir grafiğe sahipti.35 M Euro + %40 satıştan pay ile anlaştık.Elveda Zivkovic .

7

Çok sevdiğim bir elemandı.İsyan çıkarttı kazan devirdi.İnsafsız ŞL'yi kazandık da napalım di mi .Bizde 45 M Euro'ya okuttuk.

Gelenler

Coman'ı 8 M Euro vererek renklerimize bağladık.

Oliver'ı 11 M Euro karşılığında Kırmızı Beyaz formamızı giydirdik.

Fiziki açıdan inanılmaz canavar Mitroviç'i 26 M Euro'ya renklerimize bağladık.

Rotasyon için aldığımız Lozano 8 M Euro'ya mal oldu.

İş Tekliflerinin % 5'i falan

Liverpool,İnter,United gibi ss'ni almadığım bir çok takım daha teklif etti fakat ettikleri ile kaldılar .

Taraftar Arkamızda

Hazırlık Maçları

2 Maç 2 Kupa

Hollanda Süper Kupası

Sezon'a zor bir oyunla giriş yaptık fakat kupamızı da almasını bildik.

Avrupa Süper Kupası

Roma'yı sahaya gömdük.2 maç 2 kupa ile başladık sezona.Bu sene hedefler geçen yılki başarılar

28. Default

Hadi baklım begendim transferlerini, artık çıta yuksek, ligi zaten soylemeye gerek yok şl de yarı final altı kesmez

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

tebrikler çifte kupa ile başlamışsın. Bu sezon en az yarı final görürsün. Hatta geçen seneki başarıyı bile tekrarlayabilirsin.

30. Default

Çifte kupa için tebrikler. Transferler de tam kıvamında olmuş.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri