1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

Hybrid View

bende böyle dio yaw ne ya***am

bende böyle dio yaw nedir bu

bende böyle dio

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Eren91

bende böyle dio
    arkadaşım bu sorunun verme sebebi anladığım kadarıyla eski versiyon kullanıyorsun. bunun için sitemizden son halini indir. v2.0.19 olacak dosyanın versiyonu

Quote Originally Posted by el bandido
    dostlar ben de daha farklı bir mesaj geliyor... lütfen yardım...

"Please insert the correct CD-ROM select OK and restart application"
    kopya yazılımlarda bu tip hata alman normaldir. turksportal kopya yazılımlara karşı yardım etmez ve kurallarımızda kopya yazılımlar ile ilgili destek ve sorular sormak yasaktır
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Vieri

kopya yazılımlarda bu tip hata alman normaldir. turksportal kopya yazılımlara karşı yardım etmez ve kurallarımızda kopya yazılımlar ile ilgili destek ve sorular sormak yasaktır

yardım etmezseniz etmeyin... para kolay kazanılıyor sanki... orjinal oyuna tonlarca paralar dökecek kadar enayi değilim... etmezsen de etme çokta umrumdaydı... ben yine eski haliyle oynarım... eski versionunda çalışıyordu ne güzel...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by el bandido
    yardım etmezseniz etmeyin... para kolay kazanılıyor sanki... orjinal oyuna tonlarca paralar dökecek kadar enayi değilim... etmezsen de etme çokta umrumdaydı... ben yine eski haliyle oynarım... eski versionunda çalışıyordu ne güzel...
    Site kurallarımız ve illegal girişimlere tepkilerimiz belli, kanuna kitaba saygılıyız, bunu sorglamazsınız...

Bu şekilde bi yorum getiremezsin, getirirsen örnekte de görüldüğü gibi sitemizden hem Türkçe çalışmaları hemde diğer çalışmaları indiremez, teknik destek almazsınız...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

Quote Originally Posted by Eren91

bende böyle dio
    Arkadaşlar 2.0.18 versiyonunda hata verio onu silip burdan yenisini yükleyin 2.0.19 u yüklediğiniz zaman runtime hatası almazsınız....

Mesaj Yetkileri