Hamza Hoca'nın gelişinden sonra gözle görülür bir değişiklik olduğu aşikar, şut oranında olsun, koşu mesafeleri olsun hepsi istediğimiz, özlediğimi Galatasaraya dönüş sinyallari veriyor. Son lig maçta Hamza hocanın çıkardığı kadro bence ideal 11'imiz olabilir. Bazen Emre'nin yerine Olcan'ı deneyebilir. Emre müthiş oynuyor inşallah böyle devam eder.

Tandem bölgemiz Chedjou özellikle; iyi pas dağıtıyor, hücumda etkili, büyük duran top silahı ama top rakipteyken ceza sahası alanımıza girerken ben çok tedirgin oluyorum. Kafa topu çok nadir karşılıyor. Gelen toplara müdahaleleri çok riskli tek hamlelik sekse iş bitti. Bana göre ön libero gibi geliyor bana çünkü iyi bi kesici. Semih her zaman aynı hata yapar, iyi oynar.Telles, Sabri ikilisininde ligi götürebileceğini düşünüyorum. Ki bende herkes gibi Tarık'ı çok beğenmesem de, Sabri'nin yerine oynayabileceğini düşünüyorum. Orta Saha ve Forvet hattı da kaliteli seviyede. Pandev'den yararlanmalı kesinlikle, Set hücumunu mükemmel seviyede yapabilir hücum hattımız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi gider, yapılan hatalardan ders çıkarılır bu sene boşa giden Avrupa'yı iyi skordan ziyade, iyi futbolla unutturur takımımız.

Son olarak eklemek istediğim birşey var. Prandelli , kötü yada iyi antrenördü. Bütün suçun Prandelli'de oldugunu düşünmüyorum. Tabii ki hataları vardı, ideal kadro yoktu, yanlış tercihler vardı, taktiği aksıyordu. Ancak Hamza Hoca geldikten sonra Selçuk ve Burak'ın müthiş oyunu, müthiş hırsı, presi arzulu oyunu, skora katkılarını herkes gördü.

Bu da demek oluyor ki, hocayı sevmediler, istemediler. Gittikten sonra iki sene önceki oyunlarına döndüler. Bu şu demek kişisel yada belki başka şeyler yüzünden oynamadılar. Oynamadılar Avrupa'dan elendik. Prandelli gitti evet çözüm bulundu. Ancak bence asıl içersini halletmek lazımdı ! Yarın bigün başka birilerinide istemeyebilirler.

Bu sene şampiyon olalımda, takımdaki herkeste gidebilir