Sayfa 45 / 64 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

veritabanı güncellemesi gelsin artık.

bende yine 45 dakikada save almaya başladı.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Bu seride zaten dikkatimi çeken şey, eski oyunlarda günlerin ilerlemesi yavaş oluyordu. Yani diğer takımların maçları yavaş oynanıyor, saveler hızlıydı. Bu seride diğer takımların maçları çabucak geçerken bir Save almak...

4. Default

Save hızından bahsetmişsiniz ama save'de sorun yaşamadım ben nedense. Bana aynı gibi geldi 15.2.1 güncellemesi...

Bir şeyi yapayım derken başka şeyleri bozmalarından artık gına geldi ! 35 saniye olan save süresi 63 saniyeye çıktı..

Merak ediyorum ya bu seriyi ama anlasilan daha herkes tam memnun degil galiba oyundan. Benim zamanim olsa da bir ilerlesem. Bir kariyer actim, Temmuz ayini bile gecemedim. En fazla 2-3 mac yapmisimdir

bence 13 ve 14 ten sonra çok muhteşem bir oyun. abartıldığı kadar kötü değil. Fm seviyorsanız bu oyunu sevmemeniz düşünülemez. ayrıca wonderkid oyuncu bolluğu var. 15 sene takımınıza regen katmadan oynarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 saatte save ediyor yine

Kayıt süresi yine uzadı.

Bir de yamadan sonra eskiden takımımda olup da sattığım her futbolcu - defanslar dahil - bana gol attılar.

eski oyuncularımadan ben de çok gol yiyorum ama çok da penaltı hediye edip dengeliyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Forvet oyuncuları Titan gibi yıkıp geçip atıyolar. Kaleciden seken toplar zaten en büyük zaaf. Klasik Fm kötüde olsa alışmışız bir kere.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Şu Türkiye ligini yapan arkadaslar fikstür sorununu neden halledemiyorlar acaba ? Cuma pazar lig maçı oynuyoruz sacmalıga bak..

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ben Eskişehirspor'da Serdar Özkan'ı Kayseri'ye sattım. Orada gitmiş 26 numaralı formayı almış. Hoşuma gitti

Hani kaleci tepkileri düzeltilmişti ? Bir sürü penaltı var kaleci kurtarıp donakalıyor. Penaltıcı da gelip yazıyor golü.

bence çok daha iyi olmuş. bir önceki güncellemede her maç iki gol yerken aynı taktik, aynı takım, aynı oyuncularla şu an üç maçtır gol yemiyorum ki fenerbahçe ve basel'le oynadım ikisinde.

acil olarak fikstürü düzeltmeleri gerekiyor. gün aşırı maç yapmaktan ben bile sakatlanıcam neredeyse. yani anlayamıyorum gerçekten koskoca oyun firması her sene aynı hataları yapmaktan bıkmıyor. fm 14 sonrası para vermem artık diyordum. yine verdim yine pişmanım. oyun alacaklara şöyle bir tavsiyem var. en son güncelleme çıkana kadar oyuna sakın para vermeyin. son güncelleme çıktıktan sonra bütün forumları takip edin ve aynı hatalar devam ediyorsa yine sakın para vermeyin. bu kez kendime söz verdim 16'ya para verirsem ciğerim solsun.

bende ilk orjinal oyunum 2014 den sonra almam diyodum ama dayanamayıp aldım fikstür sorunu hala aynı vetaksitle oyuncu alırken paranın tatamını kesmek istiyor o hatayı yaşayan varmı zaten paranın tamamı olsa neden taksit yapayım

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    bende ilk orjinal oyunum 2014 den sonra almam diyodum ama dayanamayıp aldım fikstür sorunu hala aynı vetaksitle oyuncu alırken paranın tatamını kesmek istiyor o hatayı yaşayan varmı zaten paranın tamamı olsa neden taksit yapayım
    Kaç ay taksit yapıyorsunuz 12 mi? 48 ay yapın, ilk 12 aylık kısmı peşin alacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    Öyle bir hata yok sanırım [MENTION=296186]Pod[/MENTION] un dediği gibi yapmışsın sen.
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Pod View Post
    Kaç ay taksit yapıyorsunuz 12 mi? 48 ay yapın, ilk 12 aylık kısmı peşin alacaktır.
    300 bin peşin 1.2m 12 ay taksit dediğimde oluyor ondan sanırım teşekkürler dzeltmeniz için öğrenmiş oldum

Basanta adlı kazma defansı Udinese'ye yolladıktan beri iki kez Udinese ile maç yaptım.

İkisinde de Basanta golü döşedi.

Şaka bir yana bug olabilir mi bu durum ya ? Eski topçular her maç yazdılar. Daha golsüz geçen olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post

15.1.3'de oynamayı bıraktım. şu an sakatlık saçmalığında son durum nedir? oynanabilecek durumda mıdır oyun? 18 kişi bulmakta zorlanıyordum maça çıkmak için.

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    15.1.3'de oynamayı bıraktım. şu an sakatlık saçmalığında son durum nedir? oynanabilecek durumda mıdır oyun? 18 kişi bulmakta zorlanıyordum maça çıkmak için.
    Sakatlık felan hiçte öyle abartıldığı kadar değil dostum. Sen gerekenleri doğru dürüst yap, gerisine karışma. öyle bütün takımın 2-3 ay sakatlandığı felan yok. ha koca ve yoğun geçen 1 sezonda bir kişi bile sakatlanmasın diyorsan o da mümkün değil. ama oyunu dozunda oynayabilirsin 15.2.1 ile.

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Sakatlık felan hiçte öyle abartıldığı kadar değil dostum. Sen gerekenleri doğru dürüst yap, gerisine karışma. öyle bütün takımın 2-3 ay sakatlandığı felan yok. ha koca ve yoğun geçen 1 sezonda bir kişi bile sakatlanmasın diyorsan o da mümkün değil. ama oyunu dozunda oynayabilirsin 15.2.1 ile.
    dostum şu tablo (http://i.hizliresim.com/bgM13n.jpg) rutin olunca bence abartılacak bir şey var. kondisyonu 90'nın üstünde adam bulursam seviniyorum. ayrıca lallana'nın santra yaparken sakatlanıp 3 hafta oynayamadığını da gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sahalarda görmek istediğimiz goller bunlar. Rolü içe kateden olan Adama Traore'den muhteşem bir gol

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sahalarda görmek istediğimiz goller bunlar. Rolü içe kateden olan Adama Traore'den muhteşem bir gol

rolüne fazla kaptırmış kendini

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post

Süper bir gol atmış.

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    dostum şu tablo (http://i.hizliresim.com/bgM13n.jpg) rutin olunca bence abartılacak bir şey var. kondisyonu 90'nın üstünde adam bulursam seviniyorum. ayrıca lallana'nın santra yaparken sakatlanıp 3 hafta oynayamadığını da gördüm.
    Kesinlike rutin değil, yanlış bir şeyler muhakkak vardır. ya rotasyonu iyi ayarlayamıyorsunuz ya da oyuncuları aşırı çalıştırıyorsunuz ama bir sebebi muhakkak var. illa bir sebebi olmalı mı derseniz evet, var... championship'de, sezonda sadece ligde 46 maç yapılan bir ligde 2 sezon oynadım legue 1'den aldığım takımla, neredeyse hafta içi maç olmayan hafta yoktu. Ona rağmen o koca sezonlarda bir kere bile böyle bir tablo ile karşılaşmadım. hiç sakatlığım olmadı mı? oldu tabi ki. 2-3 hafta arası sakatlanan bir çok oyuncum oldu, bunlar normaldir. bunun sonucunda premier lig'e çıktık diye aşırı sevindim, sırf oyuncular fazla yıpranmayacaklar, çoğu zaman haftada sadece 1 maç yapacaklar diye.

Sayfa 45 / 64 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri