-
18.Aralık.2014, 16:11
arkadaşlar benim bi sorunum var yaklaşık 1 1 buçuk aydır playstoredan ttnet faturama yansıtarak ürünü taksitli almak istiyorum fakat ödeme yap diyorum telefona kod gönderiyolar onu giriyorum tekrar ödeme yap diyorum işleminiz gerçekleştiriliyor bekleyin falan yazıyor 10 15 snye sonra ttnet müşteri hizmetleriyle iletişime geçiniz diyor teknik olarak bi sorun gözükmüyor ödenmemiş faturam falan yok defalarca aradım müşteri hizmetlerini onlarda bi çözüm bulamıyolar şikayet kaydı oluşturuldu fakat hala ses yok farklı tarayıcılardan deniyorum farklı bilgisayrdan deniyorum hatta farklı bir internet üzerinden deniyorum geme aynı sorunu yazıyorum biraz araştırdım internette bu sorunla karşılaşan başka kullanıcılarda olmuş fakat bi çözüm yolu göremedim burda bu sorunla karşılaşmış ve çözebilmiş arkadaşlar bana yardımzı olursa sevinirim bu arada daha önce 14 ü sorunsuz bi şekilde playstoredan aldım ama bunu alamıyorum acaba oyunudan dolayı mı diye düşündüm farklı bi oyun denedim gene aynı hatayı aldım
Mesaj Yetkileri