Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

boumsong juveye gitti arkadas doru sölüyo
    http://www.juventus.com/it/news/deta...203000&ID=8476

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

4.8 milyon veremezdi beşiktaşım zaten. daha ekonomik adamlar lazım bize
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by nurisahin
    kafan iyimi arkadaşım
    bu haberde komik olan ne anlayamadım?

burada yazdım

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18735

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Default nuri beşiktaşta

beşiktaş ikinci başkanı murat aksu gelecek yıl için nuri şahin le anlaştıklarını açıkladı Almanya'da mutsuz olan nuri'nin ailesiyle görüştüklerini ve okey aldıklarını açıklayan aksu dortmund la görüşmeye başlanıcağını açıkladı..

Aksu kesinlikle önümüzdeki yıl nuri beşiktaş forması giyecek dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nurisahin
    beşiktaş ikinci başkanı murat aksu gelecek yıl için nuri şahin le anlaştıklarını açıkladı Almanya'da mutsuz olan nuri'nin ailesiyle görüştüklerini ve okey aldıklarını açıklayan aksu dortmund la görüşmeye başlanıcağını açıkladı..

Aksu kesinlikle önümüzdeki yıl nuri beşiktaş forması giyecek dedi...
    kay6nak ne kardes hiçbiryerde göremedim ben

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bence yalan haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaynak vermeden haber yazmayalım..
    asparagas haberlere gerek yok..Beşiktaşın da asaparagas'a ihtiyacıda yok

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

kaynak fotospor arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

zaten fotospora bakarsan tüm dünya yıldızları bu sene Türkiyede top koşturacak

Quote Originally Posted by koray_capello
    valla edmilsonun geleceğini sanmıyorum. murat aksu bugün rico nun imza töreninde her an süprizlere hazır olun dedi ama derken kendisi bile inanmıyordu büyük ihtimalle son yabancı bonservisi ucuz bir oyuncu hatta hiç duyulmamış bir oyuncu bile olabilir. çünkü bu sene çok para harcadılar.

ortalikta bi mavuba ismi dolasio, o adami alsalar herkes yerinde oynamaya baslicak kleb onlibero da can cekismekten kurtulcak

ama dedign gibi cok para harcandi bu sene %5 lik bi hisse satisi yaptilar rico nun transferinden sonra , bide mavuba almaya kalkarlarsa klubun varliklarindan satmaya falan kalkarlar

ayrica yonetmde caktrmadan para bulmak icin gelecekteki gelirlerimiz temliklio, yine yayin hakkini falan satcaklarsa hic almasinlar , italya yada ispanyadan tecrubeli bi adam getrsinler yeter

besiktas zet knight i adlı oyuncuyla anlaşmak istiyor kiralık olarak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler size birsey mi diyimi bence bu besikas luciano alcak fenerbahceden ayrılınca demedi demeyin

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Mavuba'yı Bordeaux bu sezon bırakmaz,maliyeti de bir hayli yüksek çıkacaktır,bununla beraber bence Murat Aksu şanzelize'de 2 tur atıp alışveriş yapıp geri döner,Beşiktaş'ın şuan transfere ihtiyacı yok,şu geldi bu gelecek söylentileri yüzünden takım bir türlü oturmuyor,Tigana farkında mıdır bilmem...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler size birsey mi diyimi bence bu besikas luciano alcak fenerbahceden ayrılınca demedi demeyin
    yok artık sakat adamı napacaklar ki?

Del Piero_10 Misafir

orası kesin

niye sakat adam alalım ki. hem defans aramıyoruz biz orta saha arıyoruz. ayrıca alacak olsak lucianodan daha iyisini alırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öyle haberler var ama neden yabancı kontenjanını Luiano gibi biriyle doldursun ki ??? O takımda sırıtır ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şaka bir tarafa bence alırlarsa iyi bir iş yapmış olurlar...gerçekten şaka yapmıyorum fenerbahçe nin göndermesinede bir anlam veremedim zaten sırf transfer olsun diye edu drecena yı alıyorlar bence...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by rhan_17
    şaka bir tarafa bence alırlarsa iyi bir iş yapmış olurlar...gerçekten şaka yapmıyorum fenerbahçe nin göndermesinede bir anlam veremedim zaten sırf transfer olsun diye edu drecena yı alıyorlar bence...
    sırf transfer olsun diye luciano yollanıp edu alınır mı sence bu mantıklı bir şey mi luci sakat ve yaşlı olduğu için gönderildi edu'da onun yerini aldı sadece trabsfer yapmak için transfer değil yani

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eraser212
    niye sakat adam alalım ki. hem defans aramıyoruz biz orta saha arıyoruz. ayrıca alacak olsak lucianodan daha iyisini alırız.
    kardes ortasaha aldınız daha ne ortasahası bu oyuncuların hangisi oynucak tekara söylüyorum fenerbahce luciano kontratı fes ediyormus bunu kesin besiktas alcak cok büyük iddaa ediyorummm

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tamam haklısın tarık abi hiç belli olmazzzz adam bulamyınca mecbur alcaklar sonra diyecekler ki türkiyeyi bilen ve tanıyan birini tercih ettik hiç belli olmaz

S-B-Z Misafir

BJK yönetimi aptal değil (en azından o kadarda aptal değil diyelim )
    sakat oyuncu alacak kadar...

Abartmasak. Ben daha nobre transferini ghazmetmemisim.Birde uzerine Luciona. Bunu Bizim yonetim bile yapmaz

En iyi transferleri bjk yaptı bu sene ricardinho delgado burak nobre bobo baki

Zet Knight da gelsin

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

2 gun kaldi kimi alacaklarsa alsinlar. buyuk bir yildiz zaten beklemiyorum besiktasin saten cok parasi kalmadi. ama belki genc birisini alirlar yoksa yasli ucuz birisini alirlar.

kardes ortasaha aldınız daha ne ortasahası bu oyuncuların hangisi oynucak tekara söylüyorum fenerbahce luciano kontratı fes ediyormus bunu kesin besiktas alcak cok büyük iddaa ediyorummm
    luciano villarreal le görüşüyor imiş...

Son sambacı

Öncelik Pascal'da

Beşiktaş'ın transfer harekâtı her geçen gün rota değiştiriyor. Edmilson ve Boumsong'u alamayan siyah-beyazlılar, bir yandan Pascal Cygan'la ilgilenirken, öte yandan F.Bahçe'den ayrılacak olan Luciano'yu da transfer listesine dahil etti. Tigana'nın önce vatandaşı Pascal'ı istediği, olmaması durumunda ise rotanın diğer alternatiflere çevrileceği belirtildi.

Sıcak yaklaşıyor
    İkinci başkan Murat Aksu'nun "Pascal Cygan'la prensipte anlaştık. Ancak kulübüyle henüz anlaşma sağlamış değiliz" açıklamasının, Luciano'ya da Beşiktaş kapısının açık olduğu anlamına geldiği ifade edildi. İspanyol ekibi Villarreal ile görüşen ancak sakatlığı nedeniyle anlaşamayan Luciano'nun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Son sambacı

Öncelik Pascal'da

Beşiktaş'ın transfer harekâtı her geçen gün rota değiştiriyor. Edmilson ve Boumsong'u alamayan siyah-beyazlılar, bir yandan Pascal Cygan'la ilgilenirken, öte yandan F.Bahçe'den ayrılacak olan Luciano'yu da transfer listesine dahil etti. Tigana'nın önce vatandaşı Pascal'ı istediği, olmaması durumunda ise rotanın diğer alternatiflere çevrileceği belirtildi.

Sıcak yaklaşıyor
    İkinci başkan Murat Aksu'nun "Pascal Cygan'la prensipte anlaştık. Ancak kulübüyle henüz anlaşma sağlamış değiliz" açıklamasının, Luciano'ya da Beşiktaş kapısının açık olduğu anlamına geldiği ifade edildi. İspanyol ekibi Villarreal ile görüşen ancak sakatlığı nedeniyle anlaşamayan Luciano'nun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
    luciano türkiye yi ve turkcell süper ligi çok iyi tanıyor hem uyum sorunuda yaşamaz...bence beşiktaş transfer etsin...

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri