1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Avrupada takımlarımızın sıralamaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Gravity
    Allah allah ben direkt olarak sen söyledin demedim ki. Ne bu şiddet bu celal. Sadece daha üstünde başka bir Türk takımı olduğu halde böyle bir şey söylemenin saçma olduğunu, diğer yandan haberin yazılış üslubunun da ne kadar taraflı olduğunu gösterdiğini belirtmeye çalıştım. Ayrıca bu lakabın ne sıralamayla ne kupayla ne de başka bir şeyle değil ulaşılması dünyada çok zor olan bir başarı nedeniyle anlam kazandığını söyledim. Başka bir yandan da bu bir lakap, durmadan kişi ya da kulüp değiştirebilir bir şey değil ki. Bu lakap Galatasaray'ın lakabıdır. Başka bir takıma yakıştırmak Fenerbahçe'ye Aslan, Galatasaray'a Kanarya demek gibi bir şey yani.
    Ben mesajda şiddet celal fln göremedim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Ben mesajda şiddet celal fln göremedim
    Yok yok, hata bende. Diyorum kendi kendime teşbih, kinaye filan kullanma ama dayanamıyorum. Hani insanlar asabileştiklerinde, sinirlendiklerinde şaka yollu olarak "ne bu şiddet bu celal" derler "sakin ol" anlamında. O bakımdan ama sana sakin ol demenin bir anlamı yok sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Gravity
    Yok yok, hata bende. Diyorum kendi kendime teşbih, kinaye filan kullanma ama dayanamıyorum. Hani insanlar asabileştiklerinde, sinirlendiklerinde şaka yollu olarak "ne bu şiddet bu celal" derler "sakin ol" anlamında. O bakımdan ama sana sakin ol demenin bir anlamı yok sanırım
    İyi güzelde ben sinirlenmedimki Nyse konu sapmasın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri