Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: Asya'yı dolaşan bir Türk - II. Sezon

FİNALDEYİZ!!! TRABZONSPOR'U SON DAKİKA GOLÜ İLE MAĞLUP EDİP GALATASARAY'IN RAKİBİ OLDUK!

Matondo ile Overgard sezonu kapattı maalesef.

Süper Lig'e iki kala!

Akhisar Belediyespor son maçını kaybedince puanlar eşitlendi.Eğer bu hafta kazanırsak ikili averajda üstün olduğumuzdan dolayı son karşılaşmada kaybetsek bile Akhisar bizi geçemeyecek.

Last edited by kalitvintsev : 24.Aralık.2014 at 12:33

Akhisar'ı farklı mağlup ettik ama Erciyes de kazandı.Son hafta maçları belirleyici olacak.Manisa ekibi kaybetsek de bizi geçemeyecek.

Ucuz kurtulduk ama Süper Lig'e çıktık.Hayırlı olsun.Yönetim de transfer ve maaş bütçesini arttırdı.

SAMSUNSPOR TARAFTARI FİNAL İÇİN HAZIR

Kırmızı beyazlılar yaptıkları koreografi ile Galatasaray'a gözdağı, takımlarına destek verdiler.

Kalitvintsev ile yükselişe geçen ve Süper Lig'e yol alan Samsunspor, Trabzonspor'dan sonra Galatasaray'ı da yenip kupaya uzanmak istiyor.Karadeniz ekibi yenilse dahi sarı kırmızılıların Avrupa'ya gitmeyi garantilemesinden dolayı UEFA Avrupa Ligi bileti alacak.

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR!!!

İlk iki maçta aldıkları kötü sonuçlara rağmen önce toparlanan sonra kendisinden lig olarak yukarıda olan üç takımı da mağlup eden Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.Takım Samsun'da krallar gibi karşılandı.

Overgard için sezonu kapattı demiştik ama son maça yetişmesi bizim için en hayati unsurdu.Kendisine teşekkür ederiz.

Overgard Copa America kadrosunda

Yeni transferlerimiz.İki stoper için 200 bin euro öderken Duncan'ın bedeli 1 milyon euro.

Okan Kocuk da Samsunspor'da

Soner'in emeklilik kararının ardından kaleci arayışlarına başlayan Samsunspor Bursaspor'un genç file bekçisi Okan'ı renklerine bağladı.Karadeniz ekibi bu transfer için 1.4 milyon euro ödedi.

Jesse Lingard Samsunspor'da

Ligin yeni ekiplerinden Samsunspor, geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık forma giyen Lingard'ı kadrosuna kattı.Kırmızı beyazlılar Manchester United ile 115 bin euro karşılığında anlaştı.

Mastour, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topuz Samsunspor'da

Yeni kadro çalışmalarını sürdüren Samsunspor üç futbolcu ile daha anlaştı.Milan'ın genç oyuncusu Mastour'u kiralayan Karadeniz ekibi, Hasan Ali için 1 milyon euro bonservis öderken, Mehmet Topuz'u bedelsiz renklerine bağladı.

Transferlerimiz

Üç sezon sonra bize katılacak oyuncumuz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim. Süper iş çıkarmışsın.
    Transferlerinde iyi bu sezondan avrupa bile kovalayabilirsin.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrik ederim. Süper iş çıkarmışsın.
    Transferlerinde iyi bu sezondan avrupa bile kovalayabilirsin.
    Sağol hocam teşekkür ederim.

Bir kaç gündür hastane işleri yüzünden oynayamadım. Inşallah pazartesinden sonra bilgisayar başına geçicem.

Nesil
    2005

Nereden nereye Ama seviyorum böyle kariyerleri. Bana göre daha gerçekçi. Endonezya'yı görünce de heyecanlandım ama oradaki serüven bitmiş. Fm 09'da ben de Persipura ile oynamıştım hatta o dönem Endonezyalı arkadaşlarım çoktu, şaşırmışlardı; biz bile oynamıyoruz demişlerdi sen niye açtın o kariyeri hocam rica etsem bana Persipuralı Boaz'ın profilini atabilir misin? Özlemişim keretayı.

hocam transferler harika

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri