1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Forza Livorno Calcio - Kızıllar Volume 2 / Serie A

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ne yapmışsın bayern e öyle helal abi 2. maçta da 2 beki kapattın mı gelemiyor abiler almanya deneyimimden biliyim
    milan kupa maçı çok zevkli olmuş her halde uzatmalarda karşılıklı atılan gollere bir tane daha ekleyip turu almışız deplasmanda interi geçmek
    ve juve ile berabere kalmakta hoş sonuçlar bence
    catania ya laf yok ona göre
    alt yapı çalışmaları da süper iyi regenler gelir inş.
    biz bu ligi götürürüz şl'de de gittiği yere kadar tarihinin ilk şl si zaten koca takımın daha ne olsun

2. Default

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bayern maçı çok güzel geçmiş. Umarım aynı oyunu deplasmanda sergiler ve turu geçersin.
    İkinci maç cok zor gececek o kesin gol bulmamız lazım mutlaka amcak ne olursa olsun ilk maçta bile Bayern gibi bir deve karşı bu sonucu almak oldukça sevindirici, deplasmanda kazanabilebeğimizi sanmıyorum...
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    ne yapmışsın bayern e öyle helal abi 2. maçta da 2 beki kapattın mı gelemiyor abiler almanya deneyimimden biliyim
    milan kupa maçı çok zevkli olmuş her halde uzatmalarda karşılıklı atılan gollere bir tane daha ekleyip turu almışız deplasmanda interi geçmek
    ve juve ile berabere kalmakta hoş sonuçlar bence
    catania ya laf yok ona göre
    alt yapı çalışmaları da süper iyi regenler gelir inş.
    biz bu ligi götürürüz şl'de de gittiği yere kadar tarihinin ilk şl si zaten koca takımın daha ne olsun
    Catania naptı ole anlayamadım

Maç öncesinde en yakın takipcimiz durumundaydı Roma, maç boyu baskılı oynadık, yok yere kalemizde gol görünce acaba dedim ama çabuk cevap verdik...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri