2018 Dünya Kupası Asya Elemeleri
9.Maç
[IMG][/IMG]
Güney Kore milli takımının başında ilk maçımıza çıktık. Takım hakkında hiç bir fikrim yoktu. Sadece taktiğe uygun oyuncuları seçtim. Bizden önceki menajer emekli olmadan önce zaten katılmayı garantilemişti. Bizde sadece liderliğe oynamamız yetiyordu.
İyi bir oyun sergiledik. Beklentilerimi takım karşılıyor. Umarım dünya kupasında da gruptan çıkabiliriz.
[IMG][/IMG]
10. Maç
[IMG][/IMG]
Gruptaki son maçımızı yaptık. En yakın rakibimize 5 puan fark atarak lider bitirdik. Takım geç açıldı ama pir açıldı.
[IMG][/IMG]
Süper Lig 4. Hafta
[IMG][/IMG]
Maçın başında geriye düşsekte yılmadan savaşıp 3 puanı aldık. En yakın rakibimizin 3 puan önünde lider gidiyoruz.
[IMG][/IMG]

Bu arada son kursumuzda bitti ve Pro lisansı cebimize koyduk.
[IMG][/IMG]
Son oluşan profilimizin durumu
[IMG][/IMG]

Bu arkadaşı Guimaresten bedelsiz aldık. Fakat ülkeye alışamadı. Ve barlardan çıkmaz oldu. Şu ana kadar iki defa medya görmüş. Bu bar sonrasndaki günlerde de antremana çıkmadı. Ayrıca 2 tane daha antremana çıkmadı. Bizde biletini kestik. Tabiki bu iki bar olayından dolayı 2 defa 1 haftalık maaş kesintisi verdim. İlk başta değeri olan 140,000 TL ve %25 satış yüzdesi ile klüplere önerdim. Bir baktım bir çok takım talip oldu. Özellikle elit takımlarda talip olunca tekliflerini ret ettim. Fiyatı 17,5 M TL ye çektim. Ama talip çıkmayınca düzenli olarak fiyat kırarak 12 M TL ve %50 satış payına çektim. Normalde böyle bir oyuncu kaçmaz ama mecburen yollamak zorundayım. İki de bir isyan ediyor. Yanına diğerlerinide alıp takımın huzurunu bozacak.
Bir sonraki 4 maçımızın fikstürüde aşağıda ekledim. Ama bu fikstürden sağ çıkarmıyız bilemiyeceğim.
[IMG][/IMG]