9.HAFTA
[IMG][/IMG]
Takımda bir performans düşüklüğü mevcut. İki tahminim var birincisi; Her sezon ve son 3 seride kasım-Aralık aylarında belirgin bir düşüş yaşıyoruz. Bundan olabilir diye düşünüyorum. Yada son Man City maçındaki farklı mağlubiyet te etkilemiş olabilir.
[IMG][/IMG]

ZTK Grubumuz
Geçen sezon lig ikincisi olduğumuz için direk gruplardan başladık. Bu sezonki hedefim en az final oynamak istiyorum. Namağlup gruptan çıkabiliriz.
[IMG][/IMG]

Az önce yönetim transfer bütçesini yükseltti. Ne ara 13,5 M TL yapmışlar da şimdi 20 M TL yaptılar. Zaten transfere de ihtiyacım yok. Şöyle sağlam bir regen stoper gözüme çarpmadığı sürece pek transfer niyetim yok. Tabi hiç belli olmaz. Belki oyuncular gitmek isterse yerlerine birini almam gerekebilir.
[IMG][/IMG]

Bİr sonraki maçımız yine Şükrü Saraçoğlunda Fenerbahçe ile oynayacağız. 3 sezonda 2 kez resmi olarak deplasmanda oynadık ikisinde de 5 er gol atıp kazandık. (Toplamda 10 gol) Acaba diyorum aynı tarifeyi uygulayabilirmiyiz.
Bu arada geçen sezon ortasında aldığım yedeği şu anda Dosya.tc sitesine yüklüyorum. Biraz uzun sürüyor bitsin burda paylaşacağım. Aynı şekilde ondan sonrada bu sezon başında (02.09.2017) aldığım yedeği yükleyip burdan paylaşacağım. Pek ilgi görmemesinin nedeninin inanmamazlık olduğunu düşünüyorum.