Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 292 sonuç

Konu: Türkiye ve Avrupayı Turuncuya boyadık.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

8.HAFTA
    [IMG][/IMG]

Milli aradan sonra zorlandığımız bir maçta galibiyeti zor kazandık.
    [IMG][/IMG]

ŞL 3.MAÇ
    [IMG][/IMG]

İyi oynayan bir bölgemiz yoktu. Ama defansa ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Adamlar ilk yarı çok iyi oynadılar. İkinci yarı bambaşka bir defans vardı. Sinan auta giden topa uçtu dönen top başka oyuncunun önünde kaldı gol oldu. Bir keresinde 8-9 Man city li oyuncu 2 stoperimle karşı karşıya kaldı ve gollerini attılar. Bir umut diye maç 3-0 iken oyuncu değişikliği yaptım.4-0 dan sonra attığım her gole anında karşılık verdiler.
    Adamlar resmen bize burası bizim çöplüğümüz dediler.Yılmaz hocanın deyişi ile resmen tecavüze uğradık. Hemde öyle böyle değil.
    [IMG][/IMG]

Yeni bir Fatmagül faciası ile karşınızdayız. Ragnar hocam ve Leonidas hocam sizlerden de en kısa zamanda bir kaç tecavüz capsi bekliyorum.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Bu arada ŞL de 19 gol yedik 27 gol attık. Hala ikisinde de rekor kırabiliriz. 7 gol atmamız 3 gol yememiz yetiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

9.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Takımda bir performans düşüklüğü mevcut. İki tahminim var birincisi; Her sezon ve son 3 seride kasım-Aralık aylarında belirgin bir düşüş yaşıyoruz. Bundan olabilir diye düşünüyorum. Yada son Man City maçındaki farklı mağlubiyet te etkilemiş olabilir.
    [IMG][/IMG]

ZTK Grubumuz
    Geçen sezon lig ikincisi olduğumuz için direk gruplardan başladık. Bu sezonki hedefim en az final oynamak istiyorum. Namağlup gruptan çıkabiliriz.
    [IMG][/IMG]

Az önce yönetim transfer bütçesini yükseltti. Ne ara 13,5 M TL yapmışlar da şimdi 20 M TL yaptılar. Zaten transfere de ihtiyacım yok. Şöyle sağlam bir regen stoper gözüme çarpmadığı sürece pek transfer niyetim yok. Tabi hiç belli olmaz. Belki oyuncular gitmek isterse yerlerine birini almam gerekebilir.
    [IMG][/IMG]

Bİr sonraki maçımız yine Şükrü Saraçoğlunda Fenerbahçe ile oynayacağız. 3 sezonda 2 kez resmi olarak deplasmanda oynadık ikisinde de 5 er gol atıp kazandık. (Toplamda 10 gol) Acaba diyorum aynı tarifeyi uygulayabilirmiyiz.
    Bu arada geçen sezon ortasında aldığım yedeği şu anda Dosya.tc sitesine yüklüyorum. Biraz uzun sürüyor bitsin burda paylaşacağım. Aynı şekilde ondan sonrada bu sezon başında (02.09.2017) aldığım yedeği yükleyip burdan paylaşacağım. Pek ilgi görmemesinin nedeninin inanmamazlık olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

10.HAFTA

[IMG][/IMG]

Yine Şükrü Saraçoğlunda galip geldik.Bu maçı iki kez yapmak zorunda kaldım. İlk maçı 4-2 aldık. Fakat tam görüntüleri alırken CD yedim. Bu yüzden tekrardan yaptım. Bundan dolayı uzun sürdü.
    [IMG][/IMG]
    Bu da ilk maçta alabildiğim tek görüntü.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

ŞL 4. Maç

[IMG][/IMG]
    Bu maçı alabilirdik. Çok güvendiğim kısım olan hücum hattım durdu. Bunun neticesinde de iki farklı öne geçtiğimiz maçta berabere kaldık. Artık son iki maçımızı mutlaka almamız gerekiyor. Ama alsak bile diğer rakiplerimizinde kaybetmesi gerekiyor. Man City bir berabere daha kalsa bizde 6 puan alsak gruptan çıkarız. Ama şu varki AL den devam edeceğimiz kesinleşti. İlk yılımızda mükemmel bir başarı elde ettik. Peki daha fazlası neden olmasın.
    [IMG][/IMG]

Aşağıdaki linkte geçen sezon yani 3. sezon ortasında (27-12-2016 ) aldığım yedeğin linkidir.

http://s3.dosya.tc/server30/fCsYXO/Admna.rar.html

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

11.HAFTA

[IMG][/IMG]
    Ve sonunda oldu. İlk mağlubiyetimizi aldık. Sağlık olsun. Hatada bende oynamayan oyuncuların maç kondisyonu kazansınlar diye oynattım. Onlarda şanslarını iyi kullanmadılar.
    [IMG][/IMG]

Dünya Kupası hazırlık maçı
    [IMG][/IMG]
    Güçlü rakibimizi evinde devirdik.
    [IMG][/IMG]

Bu sezon başında transfer dönemi bitiminde aldığım diğer yedeğin de dosyası aşağıda bulunuyor. Denemek oynamak isteyen arkadaşlar indirip denesinler. Maçlara başlarken takımı asistana seçtirin. Maç öncesinde rakip oyunculara direktif vermeyin. Takım konuşmasını asistana yaptırıp oyuncularla konuşmayı ise siz yapın ve maça göre sakin yada hırslı size güveniyorum demeniz yeterli olacaktır. Maç içinde de kolay kolay asistanın önerilerini yapmayın. Özellikle şu oyuncuya pres yapalım markaj yapalım, orta sahada sürklase olduk falan demelerine rağbet edip değişikilik yapmayın.
    Admna1.fm İndir - Dosya Upload

Nesil
    2014

City maçı için geçmiş oldun Ama Adanayı oralarda görmekte sevindirici tabi, başarılar dilerim kariyerinde

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Güzel gidiyorsun ama city maçı efsane

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu 3-4-3 taktiği yeni açtığım catania kariyerinde deniyorum aslında ilk taktiğim tuga bu taktiği maçı çözemediğimde yapıştırıp maç kopartıyorum ama dediğim gibi yeni başladım henüz 2 kupa ve 4-5 hazırlık maçı oldu
    ayrıyetten ilk city maçının skorunu normal karşılıyorum defansın konsantrasyonu çok iyi olmalı bir anlık gaflet dönüşü olmayan sonuçlar doğurabiliyor bursa da da olduğu gibi
    ama emeğine sağlık çatır çatır oynuyoruz maşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Güzel gidiyorsun ama city maçı efsane
    Teşekkür ederim Egecim. City aynen efsane maç oldu. Bir golde zaten bir baktım adamlar 8-9 kişi kasırga gibi geliyorlardı.

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    bu 3-4-3 taktiği yeni açtığım catania kariyerinde deniyorum aslında ilk taktiğim tuga bu taktiği maçı çözemediğimde yapıştırıp maç kopartıyorum ama dediğim gibi yeni başladım henüz 2 kupa ve 4-5 hazırlık maçı oldu
    ayrıyetten ilk city maçının skorunu normal karşılıyorum defansın konsantrasyonu çok iyi olmalı bir anlık gaflet dönüşü olmayan sonuçlar doğurabiliyor bursa da da olduğu gibi
    ama emeğine sağlık çatır çatır oynuyoruz maşallah
    Teşekkür ederim. Aynen Konsantrasyonu iyi olmalı yoksa çok hata yapıyorlar. Şimdi fellik fellik sağlam yerli stoper arıyorum. Bir tane bulıup geçen sezon parayı bayılıp almıştım. Aynısndan arıyorum. Konsantrasyonunu da 10 yaptım. Arada maçlara çıkarıyorum. Adı Faruk Kutlu. Görmüşsündür maç listerimde adını. Üstlerde taktiği paylaşmıştım direk onu deniyorsundur.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    City maçı için geçmiş oldun Ama Adanayı oralarda görmekte sevindirici tabi, başarılar dilerim kariyerinde

Saolasın. Tüm averajımızı aldı zaten. Aynen orda görmek sevindirici ama bu kadar erkende beklemiyordum.

12.HAFTA
    [IMG][/IMG]
    Bu maçımızda önümüzdeki Atletico Madrid maçını düşünerek rotasyona gittim. Hatta maçın başında mağlup duruma düşünce aha Bursa maçı geliyor dedim. Ama Allahtan beni şaşırtım yedeklerimde iyi performans gösterip maçı farklı aldık. 16 lık (8,75 M TL bayıldığım) stoperimizde iyi maç çıkartıyor. Biz buna böyle şans verirsek çabuk gelişecek. Pekte sırıtmıyor. Sezon sonunda gelişmini koyacağım. Bu arada Callum-Ponce ve Ozan Tufanın aklını çelmeye çalışıyorum. Takımlarına teklif yapıyorum. Tabiki göstermelik değeri kadarından biraz fazlasını istediklerini verebilecek durumda olsam bile vermiyorum. Zaten 1 ay sonra Bossman ile elime geçireceğim neden para bayılayım
    [IMG][/IMG]

Dünya Kupası Hazırlık Maçı
    [IMG][/IMG]

Ya arkadaş ne taktikmiş bu böyle. Takım kötüde oynasa iyi de oynasa mutlaka gol atıyorlar. Şu anda G.Kore milli takmı ile 5 maç yaptık. daha mağlubiyetmiz yok.
    [IMG][/IMG]

ZTK gruplarda ilk maçımız
    [IMG][/IMG]

Mağlup duruma düşsekte oyuncularım yılmadı ve maçı aldılar. Yine rotasyon yapmıştık. Bu maçta çok ilginç bir durum oldu. Mehmet çolağı maç tecrübesi kazansın Ozan dinlensin diye ilk 11 de başlattım. Fakat ikinci yarıya zor dayandım. Yerine Ozanı aldım. 83 te Ozanı sakatladılar. Arthuru sağ kanata çektim. Geçen seneden beri sağ kanat çalıştırıyordum. Aynı şekilde Ambrose yi de sol kanat çalıştırıyorum. 5 dk geçmedi bu seferde Arthuru sakatladılar. Şimdi Arthur 10 gün yok. Malesef ki en önemli maçımızda en önemli golcümüzden yoksun çıkacağız. Son 5 dk yı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldım.
    [IMG][/IMG]
    Şimdi sırada Atletico Madrid deplasman maçımız var. Aynı şekilde City de Psv deplasmanına gidiyor. Umarım Psv ilk puanını alır.
    Bir sigara molası verdikten sonra canlı anlatım yapacağım. Umarım bu sefer Cska maçında daha iyi bir anlatım olur. Aynı sonuç olursa da çok sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

son maçtaki şanssızlık diyelim artık umarım psv puan yada puanlar alır
    bizde istediğimiz gibi bir sonuç alıp üst tura çıkarız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

son maçtaki şanssızlık diyelim artık umarım psv puan yada puanlar alır
    bizde istediğimiz gibi bir sonuç alıp üst tura çıkarız
    Aynen şansızlık yakamızdaydı. Sorun değil zaten hazırlık maçı idi.
    Umarım öyle olur.
    Başlangıç taktikleri ve kadrolar.
    Malesef Koke nin olması iyi değil.Umarım kötü gününde dir.
    [IMG][/IMG]
    Takıma morali aşıladık. Umalım da moralleri yüksek olsun.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maça hiç iyi başlamadık.
    Dk.2
    [IMG][/IMG]
    ​Uzaktan kokenin kafa vuruşu direk kalemize gitti. :S

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Adamlar dalga dalga üstümüze geliyorlar. Ben Mustafayı kovarım.
    Dk.44
    Adam önündeki topa müdahele etmiyor. Madem müdahele etmiyorsun bari vurdurma. Bu arada Psv 1-1 gidiyor.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay arkadaş kötü olmuş bu ya ama adamlarda ne kadro var ya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk yarı bitti. En güvendiğim adamlar şu anda çok kötü oynuyor. Dk 55 ten sonra ilk değişiklikleri yapmaya başlarım da forvete ne çözüm bulacağız bilemiyorum. İki forvetimde sakat olduklarından yoklar. Artık en kötünün yerine Anılı koyacağız.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dikkat ettim de rakipten daha çok pas yapmışız ama muhtemelen bunlar hep yana atılan paslar
    acaba bir dikine oyun denenebilir mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Arthur iyileşmiş ama kondisyonu düşükmüş. Kadroya almışız adamı haberimiz yok. Mecburiyetten onu oyuna aldık. Tüm değişiklik haklarımızı kullandık. Artık ne yapabileceğiz bakacağız.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dk 73. Oyuna aldığım Atınç, Mandzukici düşürdü. Banada spikere de penaltı gibi gelmedi ama hakem penaltıyı verdi ve topun başında Koke var.
    Bu arada City, Psv deplasmanında 3-1 öne geçti. Bize AL yolları gözüktü.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Koke gerildi vurdu ve Sinan yanlış yere atladı.Daha doğrusu atlamasa kalsa daha iyi idi.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayırlısı olsun be abi nemoproblemo
    al den akarız bizde

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Efe nin uzun yolladığı topu kafa ile almayı beceremeyen 1,95 lik Dominic in kaptırdığı top sayesinde hızlı atağa çıktılar ve bizim umudumuzu tamamen bitirdiler. Sağlık olsun yinede devlerin arasından AL ye gidiyoruz. Şl de güzel bir iz bıraktık. Tabiki birde kötü iz bıraktık. Bu maç sonunda en çok gol yiyen takım ünvanını aldık.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

rekor kırarız demiştin abi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Gollll Gollll

Dk 88. Alperin sol çizgiden ortasında boşta kalan Ozan güzel vuruşla şeref golümüzü atıyor. Az kalsın her maçta gol atma ünvanımız gidiyordu.
    Şu ana kadar gol atmadığımız maç olmadı. Yenildiklerimiz de dahil.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şu kalan 4 golü de atalımda bir sezonda şampiyonlar liginde hem atma hemde yeme rekorunu kıralım bunu kimse kıramaz işte bak aynı sezon hem atma hem yeme rekoru

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve sezonun belkide en önemli maçı bitti. Malesef istediğimizi sahaya yansıtıp başarılı olamadık. Adamlar kaleye yaklaştırmadılar.Bu da moralleri bozdu ve kötü oynadık.
    Şu anda 30 golle en çok atan takım biziz. En yakın rakibimiz Malmo oda 20 golü var. Rekor ise 33 golle Juventusa ait.
    Aynı şekilde 25 gol yemişiz. Bu alanda rekor şuanda elimizde. Rekorda olsa Kötü bir rekor. Apoelin adını temizlemiş olduk.
    Son maçımız evimizde Psv ile ve Atletico ise City deplasmanına gidiyor. Şu anda ne yaparsak yapalım elenmiş bulunmaktayız.Çünkü City de 10 puana ulaştı son maçında yenilse bile ikili averajda bizden üstün durumda olduğundan elendik. Ama AL de yolumuza devam edeceğiz. Psv ye 4 gol atarsak gol rekorunu ele geçiriyoruz. Tabi sonunda kimse kıramazsa.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

şu kalan 4 golü de atalımda bir sezonda şampiyonlar liginde hem atma hemde yeme rekorunu kıralım bunu kimse kıramaz işte bak aynı sezon hem atma hem yeme rekoru
    Aynen öyle dediğin gibi kimse kıramaz.
    Neyse benden bugünlük bu kadar umarım yarın PSv maçınıda canlı anlatımla yaparız. Önerilerinizi bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Deplasmana öyle bi taktikle çıkınca o skoru yadırgamıyorum oyunu gram bilmiyorum oyuncularına da bakmadım ama o taktikle fermanını imzalamışsın zaten

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hoşgeldin.Rakip güçlü olunca o taktik tarumar etti. Ama o taktik Psv yi deplasmanda 4 ledi
    Baga nın kariyerde de sordum belki burdan da bakarsın. Senden bir İskandinav kariyeri beklermiyiz?

Diaz Harbi Yaşıyon mu Sen La?

Hacı Avrupa Maçlarını Oynamasan Daha mı İyiydi En Azından Sahaya Çıkmadan 3-0 Yenilmek Sanki Daha İyiydi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Diaz Harbi Yaşıyon mu Sen La?

Hacı Avrupa Maçlarını Oynamasan Daha mı İyiydi En Azından Sahaya Çıkmadan 3-0 Yenilmek Sanki Daha İyiydi
    Ee o zaman o 7 puanı alıp AL ye gidemezdik. hem Psv yi deplasmanda dörtledik.
    (Bende Galatasaray taraftarı gibi oldum dimi ?)

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri