Bu da benim Birhan. 2 sezonda bu hale getirebildim ancak ben. [MENTION=74424]SaSaJaY[/MENTION] çok iyi geliştirmişsin, bravo. Benimkine de asistan daha gelişir diyor ama hayırlısı![]()
Birhan'ın özellikler random sanırım ya, bende de 1 sezon da ancak bu kadar gelişti.
![]()
Fena değil esasında. Bence teknik tarafa yüklenirsen çok daha iyi olur.
Random mu bilmiyorum ancak bendeki özellikleri seninkiyle benzerdi. Geliştirirken iki mentor kullandım. İlk önce Selçuk sonra Jem Karacan. Onun haricinde baya maç oynattım. Koçlarımın en düşük yıldızı 4.
Arkadaşlar malum kulübün yükselişinde popülaritenin artırılması da önemli. Bu anlamda genç oyuncuları yıldız oyuncularla harmanlamak istiyorum. Galatasaray'a 2. 3. sene için önerebileceğiniz yıldız oyuncular var mı? Yani kaça gelir ne kadar maaş ister?
Ben açıkçası oyundaki diğer takımların götürdüğü teklifleri takip ederek fırsat yakalamaya çalışıyorum. Diğer takımlar çok daha uygun bonservislerle oyuncu transfer edebiliyorlar.
Arkadaşlar genç potansiyeli olan bir yabancı sağbek var mı ? Yabancı olursa iyi olur yabancı sorunum yok .
Porto'da Opare vardı. Pek genç değil ama potansiyelli bence. Gücü kuvveti yerinde. Uygun fiyata alınabiliyor.
Last edited by elensar77 : 30.Aralık.2014 at 14:27
Opare diyecektim yanlış oldu.![]()
taktiğin kadro seçimin güzel görünüyo hocam türk DM olarak sezer özmeni önerebilirim sol ayaklı çok güzel işler yapar semihle
Vallahi eline sağlık taktiğe hiç bir değişiklik yapmadan oynuyorum hiç transfer de yapmadım galatasaraya ligde 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik şam lig 2 macta 2 galibiyet genelde golculerden cok kanata oyuncuları olcan bruma yasin bunlar cok gol atıyor şut oranı cok yuksek tam galatasaraya uygun bir taktik
Birhan, kaan gibi oyuncuları 3.lig takımlarına kiralamak mı daha yararlı sizce, yoksa 1-2 sezon kulüpte çalıştırmak mı. her seride, her kariyerde bunun düşüncesine giriyorum ama bu sefer göndermeyi tercih ettim, oynarsa daha iyi gelişir mantığıyla.
Galatasaray'da çok kiralık oyuncu var, oyunun başında. bazıları gelecek vaad ediyor, bazıları transfer yapamıyorsanız oynayabilir belki. çoğu da paraya dönüştürülecek isimler 3 5 demeden. ama maddi açıdan çok zorladığı için kulüp, bu konuya çok önem verip dikkatli ilerlemilisiniz.
Ozan Tufan'ı aldım ben, devre arasında ise Aras'ı kiraladım. Jorge Espericueta, savitsky gibi isimleri de ücret ödemeden kadroya kattım. yunus, tolgay, ersan, veli, jem gibi isimleri şok kovaladım ama olmadı. yabancılardan da bakkali ve iki üç türk gurbetçi oyuncuyu kaçırdım. praet daha imzalamadı onu takip ediyorum hala.
ikinci yıl başına girince yönetimin vereceği bütçe ve kullanıma göre sneijder, melo ve musleradan vazgeçebilirim. sneijder'in yerine adam hazır espericueta ama muslera'nın arkasında daha adam yok, sinan bolat pek güven vermiyor henüz.
oyundaki en büyük sıkıntı bence genç oyuncuların normalden daha potansiyel verilmesi türkiye ligindekilerden bahsediyorum gs için konuşursak sinan gümüş bu profilden daha fazlasını hak ediyor bence
bende yeni galatasaray kariyerime başladım zor olsada engin sabri gökhan zan gibi oyuncuları yolladım iki maç oynatmadım pandev de gitmek istedi ama elde kaldı sezon sonu artık ebuede bir türlü gitmedi oda sezon sonu transfer yapmadım ilk sene eldeki kadroyu görmek amacıyla gayet iyi gidiyor olcan bruma yasin gayet iyi işler yapıyo selçuk melo sneijder dzemaili orta sahada iyiler tek sıkıntım forvet burak saç baş yolduruyo her pozisyonda yerde kalır mı bi adam ligde lideriz şam. liginde gruptan çıktık juventusu eledik ilk turda allegri kovuldu bizim maçtan sonrasezon sonu için jem karacanla anlaştık bonservis ödemeden ama gol atabilen bir forvete ihtiyacım var GALATASARAY İÇİN önerebileceğiniz var mı ?
Forvet arayanlara Khouma Babacar önerebilirim. 5 MN Euro gibi bir fiyata alınabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ve bende bayağı iyi performans göstermişti.
Aslında burak oturmuş bir taktikte çok gol atabiliyor.Bende 3-4 yıl gol kralı oldu üst üste sonrasında sattım 650 k ya sana önerebileceğim tekniği güzel fiziği gelişmeye müsait orta saha oyuncusu al tam göbek olsun.Ofansif orta saha da oynayabilir hiç sıkıntı yok.Burağı komple forvet oynat arkasında o ortasahayı sahte forvet olarak oynat.İkisi de güzel iş yapıyor.Barcelona'nın Fabregas'a yaptığı gibi Dortmund'un Mikhtaryan'a yaptığı gibi.(Ben Alper Ademoglü'nü oynatıyorum.)
Forveti almak için güzel regenlerin çıkmasını bekle bence.Brezilya'dan Arjantin'den çok deli forvet çıkıyo regen.
Ben Burak'ın gerçekçiliğini çok beğendim açıkcası.Toplam 10 tane mutlak gol pozisyonuna soksam herifi atıcağı gol sayısı maksimum 3 mesela
Birde bir nazı var ki harika.Bir şey söylerim beğenmez.Elaleme ceza veririm abi olarak gelir bu konuşur falan
Ama bazende helal dedirtir
Dipnot:Bu arada ben Sabri, Aydın ve Umut'dan maksimum performans alıyorum.Siz neden bu oyunculardan ilk sezondan kurtulmaya çalışıyorsunuz?Özellikle de Sabri'nin yeri ucuza doldurulmuyor bence.
Last edited by LifeYourself : 02.Şubat.2015 at 14:32
Bu seride çok gördüm bunu ya. Oyuncu karşı karşıya, pat kornerin oraya vuruyor
Ben sadece Aydın'ı yolluyorum o da para ediyor diye. 750 bin euro civarı satıyorum.
Sabri ve Umut'tan da maksimum performans aldım bende. Umut'tan ilk sezon olmasa da 2. sezon 16 maçta 14 gol 5 asistlik bir performans gösterdi. Burak'tan kaptı formayı ama Burak sene sonu 46 gole ulaşmıştı.
Birde ben paylaşayım o zaman..
Aslında devre arası güncellemesi çıkana kadar kariyer açmayacaktım. Dedim zaman geçsin, oyalanayım açayım bir kariyer. Galatasaray ile başladım ancak Ocak 2015'te kariyeri açtım ve Ocak'ta takımı devraldım. Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi 2-0 ile geçmişiz. Goller Burak'tan gelmiş. Benden önce takım ligde 2.ydi, 1. Trabzon'du 3 puan fark vardı. Önceki hafta takım evinde Trabzon'u 2-0 yenmiş.
ŞL'de ise PSG-Atletico-Roma'lı grupta en sonuncu olmuşuz Prandelli ile. 6 puan toplamışız, Roma 7 puan toplamış kılpayı Avrupa'yı kaçırmışız.
ZTK'de 4 maçı da alarak 12 puanla lider durumdaydık.
İlk iş teknik ekibi ayarladım. Tuchel'i altyapı sorumlusu olarak takıma getirdik. Bir çok tanınmış ismi de kadromuza kattık. Prandelli'nin asistanı Gabriele Pin'i kovdum ve yerine Jan-Olde Riekerink'i getirdim.
Transferde €6.25MN'lik bir gelir elde ettik. Dzemaili'yi 5.5m'ye West Ham'a postaladık ancak taksitli transfer. 1M peşin aldık, gerisi 12 ay taksit.
Bomba bir transferler yaptık! Sözleşmeleri biten André Ayew ve Jem Karacan'ı kadromuza kattık. Jem'e 913 bin euro maaş vereceğiz. Ayew'e ise 3.4m (biraz fazla kaçtı ama olsun o kadar.)
Mersin maçından itibaren takımın başında ben vardım. Maçlarımız şu şekilde sonuçlandı:
Last edited by deMarcos : 03.Şubat.2015 at 01:05
Oyunu aldım ve her zamanki gibi GS ile transfersiz deneme sürüşü oyununa başlayıp bitirdim.Yine güçlü bir GS var.Fakat defansta benim oynadığım taktikle de alakalı olmak üzere Semih harici herkes sırıtıyor gibi geldi.Ligi ve kupayı aldım.ŞL'de gruptan çıkıp Juventus'a elendim.Kendi sahamda çok açık oynadığımdan adamlar affetmedi.Sonra geri çeviremedim.Özellikle Pandev kumaşını belli etti.Fakat bir sene daha onla yürümez
Spoiler: Taktik,Puan Durumu, Takım Durumu
Efsane geliyor ;
http://i.imgur.com/GVYx6vb.jpg
Birhan'ı yei açacağım kariyerde ben de geliştirmeye çalışacağım bakalım sonuç ne olacak?
takıma ne yaptıysam gol attıramıyorum... forvette kim oynarsa oynasın burak umut pandev 5 maçta bir gol anca atıyorlar. Forvetin gol bulması kanattan gelen akınlarla oluyor takımı kanattanda oynatsam göbektende oynatsam santrafora top değmeden maç tamamlanıyor bazen. İşin ilginci gol atamıyoruz ama golde yemiyoruz. Sanmayın full defans falan yaptığımızı, maçlar genelde %60 top hakimiyeti 20+ şut kaleyi bulan 10şut ortalaması ama forvete gol attıramıyorum....
Spoiler: Taktikler
bir konuda aklimda soru isareti var. Galatasaray altyapisina diger takimlar kadar ilgi gosterilmiyor yada tek benmi oyle dusunuyorum?
Fenerbahcenin alt yapidan belki 15 oyuncusu var oyunda. Galatasaray´da cogu transfer edilmis genc oyuncular.
Birhan, Alperen, Emre Can, Berk, Berk Ismail, Ismail Cipe, Erdi haric ki bunlarin zaten yarisi kirada
Yani bunda uygulanan kriter ne onu merak ediyorum.