Aynen öyle dostum. AL dede aynı sezonda yapalım diye düşündük ama baktık ki imkansız.
En çok gol atan takım yine son şampiyon New Castle ve 40 gol atmış.
Gol yeme de de 24 gol yeme ile Victoria Plzende imiş.
Yani zor bir iş. Ama olsa ne güzel olur dimi. Diyelimki finale çıktık. O zamana kadar 9 maç var. Her maçta hemen hemen 4-5 gol atıp 3 gol yemeliyizki bunu başarabilelim. Ki finale kadar bizi çoktan yerler zaten. Şimdi paylaşım yapamıyorum ama ilk turdaki rakibimiz Shaktar oldu ve ilk maç deplasmanda oynuyacağız. Ve Şl den elenen bir Barça var.
Dostum ben onu ikinci sezonumda ara ara kullandım. Aynı senin dediğin gibi başlarda zorlanıyordum. Çünkü forvetlerim Sahte forvet değildi ve kanat oyuncularım çalışkan kanat oyuncusu( Hücum) değildi. Ben transferlerimi buna göre yapınca böyle bir ortam oluştu. Sen üç forvetini de sahte forvet yap yada onun özelliklerine yakın tut. Bak ne maçlar çıkaracaksın. Ama defans oyuncuların çok sağlam olmalı yoksa öperler. Örnek a Man City maçı
Dediğim gibi bugün pek paylaşım yapamayacağım. Aslında yapılacak paylaşımlar varda yorgunum yatacağım. Kısmetse yarın ilk transferlerimizi ve maçlarımızı paylaşırım. İyi geceler.