Yine avrupa kupalarına erken giriş yapacağımızdan, hazırlık kampı ayarlayamadan Avrupa ligine giriş yapmak zorundaydık.
Bu yüzden sadece 2 hazırlık maçı ile yetinmeyi bildik.

Ardından Avrupa ligi elemelerine harika başlayarak müthiş bir seri yakaladık ve Bursaspor'un ismini gruplara yazdırdık.

Ardından devre arasına kadar kötü bir form(özellikle ilk maçlarda rezillik, toparlama dönem, takım uyumu.) ve ikinci devrede çok daha iyi bir form ile ligi yine aynı puan ile fakat bu sefer 4. olarak tamamlayarak kendimizi tekrar avrupa ligine yazdırdık.

Devre arasında istediğimiz formu yakalayamayan Sülejmani makul bir ücret ile Kasımpaşa'ya gönderildi. Bu arada kasım ayında takım uyumu olmaması sebebi ile yönetim ve futbolcular kazan kaldırdılar. Çözüm bulmakta çok zorlansam da, önce tek tek oyuncular ile görüşüp onları övdüm, sonra yönetim ile görüşüp ısrarla zaman istedim. Maçlarda yenilesek bile yine olumlu görüş sundum ve oyuncuların mental olarak ta takıma bir an önce uyum sağlamalarını, birbirlerine alışmalarını sağlamaya çalıştım. Bunun sonucunda ufak bir fark ile kovulmaktan kurtuldum diyebilirim. Tabi Kasım ayında fikstürde işaretlediğim hazırlık maçlarını düzenleyerek uzun süredir oynamak isteyen oyuncuları ilk 11 başlatarak onların da moral kazanmasını sağladım. Nitekim yönetim hep bu oyuncular yüzünden bana karşı olmaya başlamıştı.