Sayfa 1188 / 1204 İlkİlk ... 188688108811381178118611871188118911901198 ... SonSon
35,611 ile 35,640 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

1. Default

2.Keita Etkisi Yapabilir Sağ Kanatta Oynuyormuş.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Fakir takım Walcott'u diyebilirim, video da gördüğüm kadarıyla.

Galatasaray'ın bu adamı alacağını kesinlikle zannetmiyorum. 26 yaşında yani bu adamı transfer etmenin tek bir mantıklı yönü yok.
    Ahah tanıma koptum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hali hazirda Bruma varken onun tipinde bir oyuncu transfer etmenin mantikli bi tarafini goremedim. Hem transfer edilse bile nasil oynayacağız bu adami, malum yabanci kontejyani varken?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu Giovinco'yu Juventus bize bıraksaydı çok rahatlardık oyun akışı açısından. Belki devre arasında tekrar girişim yapılabilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Pandev'i göndereceklermiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hala Yanlış Transfer Politikası Adam Gibi Alt Yapıya Yatırım Yapacaklarına Hala Yabancı Almaya çalışıyorlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tolgay Arslan diyollağ...

1 milyon euro diyollağ...

Olmazsa sene sonu bedava diyollağ...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Papis Cisse diyorlar olurmu sizce veya yorumlariniz ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Papis Cisse diyorlar olurmu sizce veya yorumlariniz ?
    El Mubaraq Demba Ba etkisi yaratır muhtemelen, akarı kokarı olmayan siyahı forvet, fiyata bağlı olarak kabul edilebilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

FM'de bir ara bitiriciliği 20 idi yanılmıyorsam. Gelirse iyi olur tabi ki fiyatı önemli olan.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın ve ligimizin ihtiyacı olan bir forvet ama pahalı değil mi bu herif GS nasıl alacak. Bir de Müslüman bir Senegalli olmasına rağmen Sow ve Demba Ba gibi değil, özel hayatı ile gündeme gelebilen bir oyuncu alınacaksa çok iyi araştırma yapılmalı. Şuan da İngiltere'de iyi bir performans gösteriyor Newcastle niye satacak anlamış değilim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Papiss Cisse'ye tabiki hayır demeyiz ama maliyeti yüklü olacaktır. Forvet alacağımızı zannetmiyorum ben Pandev giderse bi ihtimal.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Galatasaray'ın ve ligimizin ihtiyacı olan bir forvet ama pahalı değil mi bu herif GS nasıl alacak. Bir de Müslüman bir Senegalli olmasına rağmen Sow ve Demba Ba gibi değil, özel hayatı ile gündeme gelebilen bir oyuncu alınacaksa çok iyi araştırma yapılmalı. Şuan da İngiltere'de iyi bir performans gösteriyor Newcastle niye satacak anlamış değilim.
    Wonga'ya tatava yapıp pokerde yakalanan Cisse miydi ya ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Wonga'ya tatava yapıp pokerde yakalanan Cisse miydi ya ?
    Ta kendisi .

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Cisse'nin getireceği mali yük kulübü sıkıntıya sokar. Eldeki oyuncuların maaşları ödenmiyor, böyle bir yükün altına girmek aptallık olur. Devre arası transfer yapılmaması en makulu. Kadromuz zaten Süper Lig için yeterli bir kadro. (en azından bu sezon için) Yapmamız gereken fazlalıkları temizlemek..

Tapatalk ile gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan Zan,Aydın Yılmaz,Furkan Özçal,Yiğit Gökoğlan,Engin Baytar,Eray İşcan,Veysel Sarı ve Umut Gündoğan ile yolları ayırırız.

Transfer olarak belki Tolgay Arslan olabilir,Pandev'i göndereceğimizi düşünmüyorum,o yüzden Cisse falan yalan haber.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sneijder gönderilip Cisse alınabilir gibi duruyor. Alegrini açıklama yapmış, şimdi düşünüce kafama yattı. Taktiği de 4-4-2 olarak değiştirir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sneijder'in gideceğini sanmıyorum ben en azından bu sezon kesin kalır. Transfere'de gerek yok fazlalıklar gitsin yeterli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder ve Muslera'yı satan davayı satar. Bu isimler satılamaz, satılması teklif dahi edilemez.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

apo sneijder'ı satıp bilal kısayı getirirse şaşırmayın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder'i satarlarsa ne yaparız bilmiyorum.Sneijder'den önce gönderilecek trilyon tane adam varken -yani Muslera hariç herkes- Sneijder gönderilirse ne yaparım cidden bilmiyorum.Düşüncesi bile çıldırtıyor beni,sinirlerime hakim olamıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen sene de diyordum şimdi tekrarlıyorum, satın şu Sneijderi hepimiz rahatlayalım . Şaka bir yana GS bence kesinlikle satmamalı Sneijderi, takımın vizyonunu belirlemek için çok önemli birisi satılırsa vizyonsuzluk ispatlanmış olur. Ayrıca yeni sezonda olmayacak bir yönetim böyle bir karar almamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten 8 aylığına geldiler,afedersiniz kulübün içine edip gidecekler,borç falan ödeme yalan dolan,Abdurrahim'in amacı belli,hükümete yanaşmak.Duygun hoca da yaşını başını almış artık ne dediğini bilmiyor.Hamza Hoca deseniz iyi güzel ama arkasında Fatih Terim'in gölgesi olacak hep,o yüzden hiç bir zaman tam anlamıyla güvenemeyeceğim.

Sneijder'i satıp ne yapacaklar yani,borç mu ödenecek ? Burak ve Selçuk'u sat arkadaş iyi kötü 5-10 m bonservisleri eder yıllık ücretleri de 6 m desen 11m euro işte,eee devre arasında yollayacağın adamlarla beraber yaklaşık 20m euro kar edeceksin işte,takımın önemli isimlerini satacaksan Selçuk ile Burak'ı sat Sneijder nedir arkadaş ? Geçen sene ŞL'de bu adam yürüttü bizi,ligde ikinciliği bu adam getirdi,Türkiye Kupası'nı bile bu adam aldı.Burak ve Selçuk'un,özellikle Selçuk'un son 2 yılda nasıl bir katkısı oldu ki onlar takımda kalıyor Sneijder gönderiliyor ?

Yabancı sınırı demeyin şimdi;Dzemaili,Pandev,Telles,Bruma hatta Melo bile dururken Sneijder mi satılacak ? Bu işler başka işler,akla mantığa uymayan işler,eğer Sneijder'in satılması planlanıyorsa bunun arkasında tek bir isim vardır o da Fatih Terim'dir.Şimdi Fatih Terim nereden çıktı demeyin adamın can ciğer olduğu AA ve Ali Dürüst Florya'dan tek başlarına sorumlular,teknik direktörümüz,Fatih Terim'in gölgesi altında duruyor ve Sneijder FT'nin 4. tercihiydi.Ben böyle şeyler demeyen bir adamdım ama şu son 1 sene gösterdi ki bu kulübün en büyük efsanesi bile kişisel egoları ve kim güçlüyse onun yanında olan ideolojik görüşleri ile fikrimi değiştirdi.

Mali açıdan kulübü rahatlatamamış bile olsa Ünal Aysal adam gibi adamdı.Adamın bir duruşu vardı,bazıları gibi omurgasız değildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

keep calm and gencler... sneijder satilmicak menajerinin cevirdigi dumen bu sirf sneijdere yeni kontrat onerilsin diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sneijder kalacak, teklif reddedilmiş.
    Uğur Demirok'un sanırım 2. yarı bizde oynaması muhtemelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ı sırf Sneijder için izliyorum. Benim gibi birçok taraftar eminim ki vardır. Sneijder satılırsa kulüp binasına molotof atarim

27. Default

İyi Bari İnşallah Satarlar Sneijderi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sneijder satılmaz... dzemaili,eboue satılabiliyorsa satılsın,bruma da kiralansın. türklerden de elden çıkarılmak istenenler çıkarılsın da önümüzü görelim. sağlam 22 adam kalsın yeter... Bence Hamza alt yapından 3-4 isim çeksin A kadroya, 15-16 tane de işe yarar adamı tutup gerisini göndersin.Transfer falan da yapılmadan 2. devreyi bir tamamlayalım. Yalnız açık konuşayım Muslera-Sneijder dışında hiçbir yabancı tam olarak güven vermiyor. Melo,Chedjou ve Telles müşteri çıkarsa satılsın,çıkmazsa ilk 18'de kalabilir isimler ama diğerlerinin kesinlikle kulüpten ayrılması lazım...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence kadro yapılanmamız gelecek yıl şu şekilde olmalı ;

Kaleciler; Fernado Muslera,Sinan Bolat,Alperen Uysal

Defans ; Tarık Çamdal,Sabri Sarıoğlu,Emre Can Coşkun,Semih Kaya,Koray Günter,Aurelien Chedjou,Hakan Balta,Alex Telles

Orta Saha ; Birhan Vatansever,Felipe Melo,Selçuk İnan,İbrahim Coşkun,Yekta Kurtuluş,Hamit Altıntop

Ofansif Orta Sahalar ; Emre Çolak,Olcan Adın,Yasin Öztekin,Bruma,Wesley Sneijder,Adili Endoğan

Forvetler; Burak Yılmaz,Sinan Gümüş,Hüseyin Altuğ Taş

Bu isimler bence kadroda olmalılar.Yeni oyunculardan bahsetmedim,yeni oyuncuları siz kafanıza göre getirin mevkisinin en kötüsünü çıkarın.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Juventus, Sneijder için 2 milyon Euro önermiş. Yabancı takımlar kendilerini bu konuda çok akıllı zannediyor. 2 milyon Euro'ya Sneijder kalitesinde ki bir oyuncu satılır mı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri