Bence sivok gidecek diye alindi. Pedro modeli uygulaniyor. Onceden adapte edilmesi saglanacak, akilli is.
Bence sivok gidecek diye alindi. Pedro modeli uygulaniyor. Onceden adapte edilmesi saglanacak, akilli is.
FM Gazetesi
steam : aytekin79
Fm'ye göre dediklerin doğru da izleyen ve takip edenler için en iyi özellikleri top tekniği, saha görüşü ve fiziği olduğu söyleniyor. 15 veya 17 yaşına kadar forvet oynamış topu alıp basabilir ortadan gerçi bizim defansların hepsinde bu özellik var. En önemli eksikliği agresifliği, cesareti ve konsantrasyonu gibi gözüküyor. Aynı şeyler Pedro Franco'da da eksik. Lugano kadar olamasalar da biraz ona yaklaşsalar agresiflik olarak süper olur. Bence güzel bir transfer 900 bin euroya. Fm 2014'te iyi bir profile sahip oluyordu.
![]()
milosevic cok iyi transfer, hayirli olsun besiktasa. yine akilli transferler yapmaya devam ediyorlar. milosevic ile hava topu zaafiyeti de giderilmis olur bence, cok cok yerinde bir hamle.
Yönetimi ayakta alkışlıyorum.Yıllardır beklediğimiz adam akıllı yönetim iş yapıyor.Ayrıca Biliç reisin 8 kişilik listesi varmış hepsi gelecek vaadeden oyuncular.Ozan Tufan için Bursa ile görüşmelere başlamısız bursa yönetimi şenol hocaya danışalım vs. demiş pazartesi günü ekonomik maddeler görüşülecekmiş.İnşallah olur sağ bek kapanır.
instagram'da araplar demba ba'nın fotolarına "come to al hilal" yazıyorlar acaba dedikodu mu çıktı o taraflarda
Ozan Tufanı ortasaha içinmi sağ bek içinmi düşünüyoruz acaba sağ bek çıkışlı ama son zamanlarda hatta Milli takımda ortasaha oynuyor.Her iki mevki içinde çok iyi transfer olur.Genel olarak sağ bek olarak oynar Atiba ve Velinin oynamadığı maçlarda ortasahada oynar çok yararlı olur fakat Bursasporu bu oyuncusu ezeli rakibine verirmi buna düşündürücü.Ben yine Fenerbahçenin 2-3Milyon Euro faha fazla sokuşturup transferi bitireceğini düşünüyorum.
Ozan Tufanı ortasaha içinmi sağ bek içinmi düşünüyoruz acaba sağ bek çıkışlı ama son zamanlarda hatta Milli takımda ortasaha oynuyor.Her iki mevki içinde çok iyi transfer olur.Genel olarak sağ bek olarak oynar Atiba ve Velinin oynamadığı maçlarda ortasahada oynar çok yararlı olur fakat Bursasporu bu oyuncusu ezeli rakibine verirmi buna düşündürücü.Ben yine Fenerbahçenin 2-3Milyon Euro faha fazla sokuşturup transferi bitireceğini düşünüyorum.
Tecrübe, tecrübe, tecrübe... Alacaksın devre arasında Ernst gibi, Giunti gibi orta saha; Zago gibi, Ronaldo gibi stoper; üstüne de iyi bir sağ bek, ondan sonra şampiyonluk için daha emin adımlar atarsın zaten! Takımın yarısından çoğu genç ve özellikle derbileri kaldıramıyor. Bu da, bu maçlarda patlamamıza sebep oluyor. Devre arasında futbolcu tamam; ama tecrübe de almalıyız. Gökhan İnler bir örnek olabilir buna.
Alexander Milosevic Beşiktaş'ta
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Alexander Milosevic'in transferi için kendisiyle ve AIK kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:
Alexander Milosevic'in şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;
AIK Futbol Kulübüne 1.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.
Oyuncu ile 3,5+2 yıllık olmak üzere aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır:
-2014-2015 sezonu 2.yarısı; 425.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2015-2016 sezonu; 500.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2019-2020 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
ALEXANDER MİLOSEVİC KİMDİR?
Alexander Milosevic, 30 Ocak 1992'de İsveç'te dünyaya geldi. Futbola İsveç'in Rissne IF takımında merhaba diyen oyuncu, 2011 yılında AIK'e transfer oldu.
17 yaşaltı kategorisine kadar Sırbistan milli takımı formasını giyen Milosevic, daha sonra İsveç milli takımını tercih etti ve iki kez İsveç A milli takım formasını terletti.
AIK Stockholm'de bu sezon 28 maça çıkan 191 cm boyundaki 22 yaşındaki stoper Milosevic, 3 gol attı, 2 asiste imza koydu.
BeÅŸiktaÅŸ Jimnastik Kulübü
Gereksiz transfer
Çok iyi transfer.
Oyuncu hakkında detaylı bilgiler için;
Kuzey Ligleri: Röportaj Tadında: Alexander Milosevic
Potansiyele yatırım: Alexander Milosevic
Sakatlık geçirmese muhtemelen şuan İngiltere'de idi. Ayrıca Eylül ayından buyana görüşmeler yapılmış. Transferinde Anderlecht ve Lazio ile çekişilmiş. Milosevic bizi seçmiş. Anderlecht TD si bizi seçmesi için parayı seçti demiş fakat adam yıllık 500.000 alacak yorum ilginç.
Yönetimin transfer tavrı gelecek adına umut verici. Anlaşılan o ki ciddi bir scout ekibimiz var. Önder Özen'e sonsuz teşekkürler..
Bu arada Tolgay Arslan'a ciddi bir ilgi söz konusuymuş.![]()
Milosevic hakkında övgüler bir hayli fazla. Ayrıca ben Milosevic'in takıma Bilic gibi uyum sağlayacağını düşünüyorum. Sanki bizim kültürümüze uyum sağlayacak hırslı, dişli ve taraftarın seveceği bir futbolcu tipine benziyor. Hayırlı olsun.
FM Gazetesi
Anderlecht'in istediği bir adam kötü olmaz.
Allah aşkına bi adam parayı seçse 500 bine Turkiye ye gelir miAnderlecht hocası garip bi açıklama yapmış. Umarım iyi bir futbolcudur...Maaşı çok makul. Eskiden olsa bu transferin yıllığı 1.200 felandan başlardı en az. Bir şeylerde ilerleme var. Yabancı sınırının kalkması ile bu tip transferleri goruruz..
İyi transfer en azından yaş olarak, Sivok yolcu demekki sezon sonu. Bitmiş oyunculara dünya kadar paralarla ülkeye getirmek yerine doğru adım bence, tutmazsada yedek olur. Zaten herkes Porto olmak istemiyormu en azından adım atılıyor, benim hosuma gitti.
katardan ba için 15 milyon euroluk teklif gelmiş, bjk 20 ye filan kitlerse iyi iş yapmış olur
Veli'de imzayı atmış hayırlı olsun. Kızgınlığım geçmedi o ayrı. Atiba ve Veli gerekli uyarıyı almışlardır ve bir daha aynı satışı yapmazlar takıma umarım.
FM Gazetesi
Atiba ve Pektemek dışında sözleşme uzatmadığımız kimse kalmadı (Uğur ve Sivok hariç, onlar zaten gidecek).
Bence Atiba, yabancı sınırı kalktığı için 2 sene daha kalabilir; ama Pektemek'in sakatlıkları ve istediği rakamları düşününce gitmesi uygun olabilir. Ömer, kiradan döner seneye ve genç, pırpır, zenci bir yabancı forvet alıp o bölgeyi hallederiz.
Demba Ba'nın da 1 sezon daha kalması gerektiğini düşünüyorum. Yeni stadda 1 yıl izleyelim en azından. O atmosferde daha iyi bir performans sergileyip fiyatını da arttırabilir böylece.
Daniel opare = dany nounkeu
Opare kötü mü o kadar yahu?
edit şoyle bi araştırma yaptımda porto yedek takımında 2 kez oynamış bir oyuncu. bjk çok riskli bir transfere imza atmış açıkçası. neye gore alındı bu adam. katkısı ne olacak. kiralık gelmesi iyi yalnız, sezon sonuna kadar sol beki idare edecek az maliyetli bir adam olarak goruluyor bana kalırsa. sezon sonunda gider.![]()
Dany deyince herkes kötü olarak algılıyor direk ama iyi/kötü yorumu yapamayacağım form tutar,tutmaz bilinemez.
Her ikisi de atletik,güçlü,hızlı fakat zihinsel olarak yeterli değiller.Bunun yanı sıra devamlılık özelliğine sahip değiller.Kısacası çok ortak yönleri olduğu için bu kıyaslamayı yapma gereği duydum.
Ek olarak sağ kanatta oynayan Gökhan Töre'nin defansa katkısı yoktur.Opare de defansif açıdan zayıf kalıyor bir beke göre o yüzden hücum anlamında iyi işler çıksa defansif anlamdan kan ağlamaya devam edecektir sağ taraf.
Tam maç olarak Liege'deyken 1-2 maçını izlemiştim onun dışında tamamen varsayım yaptım.
muhsin ertugral ; Beşiktaş çok doğru transferler yapıyor.Daniel Opare geliyorsa nokta transfer olur,çok yetenekli, kuvvetli ve çok hızlı oyuncu.
U 20 Dünya Şampiyonu oldu Ghana ile ve o dönemde izledim, Cafu lakabı vermişlerdi.Patlayıcı gücü müthiş , Porto Kadrosu kanatlarda çok iyi oyuncular var, bunların önüne geçemedi.
Ben Opare'yi Liegede ve Gana milli takımında birçok kez izledim.Bence çok iyi transfer yaptı BJK.Çok güçlü ve atletik bir oyuncu Beşiktaşta iş yapar.Eboueye çok benziyor özellikleri.
Hiç izlemedim ve adama FM'de bile hiç rastlamadım hayırlısı olsun ne diyelim
Tolgay olmadı; ama inşallah bir B planımız vardır orta saha transferi için. Tolgay'a da ederinden fazlasını vermedikleri ve bir duruş sergiledikleri için yönetimi kutluyorum.
Fikret Orman ve ekibini sevmem, desteklemem; ancak transfer konusunda kendilerini takdir ediyorum son 1 yıldır. İnşallah, orta alanı transfersiz geçiştirmezler. İşte o zaman sorun olur, Tolgay'ı alamadıkları için değil.
Trabzonspor'a akıl fikir diliyorum. Kimse vazgeçilmez değil.
FM Gazetesi
Bence hayırlısı oldu, Oğuzhan takımdayken Tolgay gereksizdi. Bu adama Beşiktaş'ta vazgeçilmez olabilecek kapasiteye sahip olsa zaten bu kadar ucuza bırakmazdı Almanlar. Yanlış bilmiyorsam bu adam ofansif bir oyuncu, Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı defansif ve sert bir orta saha.