bi hışımla everton kariyeri açtım.. denemediğim taktik kalmadı.. çokta iyi bir kadro kurdum ama olmadı.. sıkıldım kapattım

chelsea kariyeri açıp hem oyunu tanımak hem de potansiyelli gençleri kendi çabamla bulmak istedim..
ligde ilk yarı bitti 15g,4b ile liderim.. şampiyonlar liginde ilk 4 maçı da kaybettim.. son iki maçı kazanarak uefaya geçiş yaptım..
takımda iki tane iyi kaleci gereksiz diye cech i yaşı da ilerlediği için iyi paraya sattım.. başkan hala tavırlı ama olsun..
ivanovic, mikel, salah, schürrle taktiğime uygun olmadığı için sattım.. schürrle'yi sattığıma hala pişmanım ama olan oldu
willian, drogba, remy, cahill, matic, ramires'i satmaya çok uğraştım alıcıları çıkmadı.. willian'ı iyi ki alan olmamış..
sağ beke mario fernandes, ortasahaya lucas romero, forvete gabriel barbosa, kaleye zieler, stopere nkoulou'yu aldım.. lucas romero otomatik kadro seçince ilk tercih oluyordu.. bende güvendim her maç oynattım.. bi adam orta sahayı bu kadar mı domine eder arkadaş.. takımda bariz kanat eksikliğim olduğundan willian mecburi oynadı ama iyi ki de oynadı

maç başına 4 küsür gol ortalamam var.. willian, oscar, hazard 10'un üzerinde gol ve asistle oynuyorlar.. diego costa lige ve avrupaya kötü başladı.. avrupada 4 maçta 0 çekince 2 hafta maaş kesintisi verdim.. küstü onla beraber faregas, terry, filipe de küstü.. gerekli ayarı verdim.. 6-7 maç oynatmadıktan sonra filipe ve costayı takıma monte ettim.. costa şu anda 19 gole ulaştı.. fabregas ve terry e kızgınlığım geçmediğinden yedekte oturuyolar..

devre arası transfer döneminde cahill, matic sattım.. marco reus'u uygun bedelle aldım.. orta sahaya romero'nun yedeği olsun diye gil romero'yu aldım.. takımda her bölgede oynayacak adama ihtiyacım vardı.. vidal'i almayı çok istedim olmadı.. her seride kesinlikle aldığım kwadwo asamoah aklıma geldi onu aldım ama verdiğim paraya içim acıdı bilmiyorum doğru mu yaptım(35m sterlin).. daha transfer yapacaktım ama vazgeçtim.. çünkü seneye thorgan hazard, wallace, romeu, atsu geri gelecek..

hayalimdeki kadro (seneye inşallah kurabilirim) : courtois--- isla-varane-hummels-azpilicueta--- strootman-hazard-oscar-müller--- suarez-lewandowski..
zieler--- wallace-nkolou-zouma-asamoah--- romero-brahimi-isco-iturbe--- barbosa-reus

saygılar..