[MENTION=292644]nostalgia[/MENTION], [MENTION=281757]himone[/MENTION]
kesinlikle. belki oyuncu tercihleri daha farklı olabilirdi ama beşiktaş öyle müthiş bir zarara uğramış değil. hatta dediğiniz gibi şu kadroya birkaç yabancı takviye yapıldığında hem bugün önemli işler yapılabilir hem de takımın geleceği garantiye alınabilir. bu kararda tek hoş olmayan husus ise önce kulüplere belirli bir tasarının sunulması ve bununla beraber devam edileceğinin söylenmesi sonrasında da pat diye tam tersi bir karar alınmasıdır bana göre.
her neyse bütün bunları bir kenara bırakacak olursak;
yerim zaten garanti yatsam da paramı alıyorum diyen akıllılara, üç kuruşluk topçusunu satarken bir anda oyuncuyu bulunmaz hint kumaşına çeviren anadolu kulüplerine tenezzül etmeyeceğiz. yurtdışından gelen oyuncuların oyuncularımıza katacaklarını düşünerekten asıl şimdi milli takımımızın ilerleyeceğine inanıyorum. türkiyedeki oyuncuların seviyesi de belli. avrupada yarışmak istiyorsan yabancı oyunculara ihtiyacın olacak. yani kulüplerimizin bunu abartmaması halinde bu karar her anlamda türk futboluna bir şeyler katacak. çok geç kalındı ama nihayetinde farkına varılıp düzeltilmesi güzel. finansal fair play düzenlemesi de hoşuma gitti.