Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 208 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Sergio Agüero'yu da 18'inde kaptı At. Madrid 35 milyon pound'a.

Nesil
    2006

Al Bİrİnİ Vur Ötekİne! Avrupada BaŞari Getİreceklermİ Onudan Haber Versİnler Bana? Alex'den Umudum Kalmadi Ama Bakalim Ricardinho Ne Yapacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Al Bİrİnİ Vur Ötekİne! Avrupada BaŞari Getİreceklermİ Onudan Haber Versİnler Bana? Alex'den Umudum Kalmadi Ama Bakalim Ricardinho Ne Yapacak?

katılıyorum ama rico nun da çok meziyetli bir futbolcu olduğuna inanmıyorum bjk li olsam da (gs yi de tutarımDD)ama delgado yu kimse söylemiyor bence içlerinde en parlak olabilecek olanı o.

Seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam. Bak De Delgadomu alexmi hemen cevaplayaim sana Delgado diye. Daha genc daha hizli. Daha takim oyununa uygun. Belki Alexten istatistik olarak gecemeyebilir aam bir avrupa kulubu alexten once Delgadoyu ister.
    NOt:Topicle alakasi yok yazdigim seyin ama dedigim gibi seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Kralatti
    Seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam. Bak De Delgadomu alexmi hemen cevaplayaim sana Delgado diye. Daha genc daha hizli. Daha takim oyununa uygun. Belki Alexten istatistik olarak gecemeyebilir aam bir avrupa kulubu alexten once Delgadoyu ister.
    NOt:Topicle alakasi yok yazdigim seyin ama dedigim gibi seyretmedigim adam hakkinda yorum yapmam
    ben de o nu diyorum delgado daha genç ve bence çok bnüyük bir yıldız olabilir ama kimse o nu konuşmuyor alex ve rico ya takmışlar.büyük futbolcu olsalar bu zaman kadar çoktan avrupa da olmaları lazımdı delgado da 2 en geç 3 sene içinde avrupa nın dikkatini çekmezse ondan da birşey olmayacağı anlaşılır ama oynadığı futbola bakılırsa çok kaliteli ve avrupa da tutlan bir stili var bilmem ne düşünürsünüz ama ben stilini totti ye benzetiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

şimdiden ahkam kesmek kolay... sorarım fenerli arkadaşlara şu Alex in sizleri Avrupada nerelere taşıdığını... eğer büyük futbolcuysan içerde olduğu gibi dışaradada kendini ve takımını kurtarmalısın...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by el bandido
    şimdiden ahkam kesmek kolay... sorarım fenerli arkadaşlara şu Alex in sizleri Avrupada nerelere taşıdığını... eğer büyük futbolcuysan içerde olduğu gibi dışaradada kendini ve takımını kurtarmalısın...
    Alex e bu kadar yüklenilmesi haksızlık yigidi öldür hakkını ver diye bi ata sözü vardır.. Avrupada Fenerbahce kötü oynadıgı maclar için tek sorumlu Alex tutulamaz..Fenerbahceye neler verdigi ortadadır Alex in
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bir gs li olmama rağmen kesinlikle alex diyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lig TV de dün izledim de; Ricardinho: ''Alex, çok iyi bir futbolcu ve çok da iyi bir arkadaşım.. Onun Brezilya Milli Takımında oynamamasının nedeni; Brezilya da mücadele etmemesi.. Alex ile kıyaslanmam hiç doğru olmaz.'' dedi aynen.. Bizim burda dil dökmemize gerek yok artık.. İkisi de EŞİT diyelim ve konuyu daha uzatmayalım..

Milli takıma girip girmeme bakımından kıyaslanmaz, ama futbol olarak kıyaslanabilir.

Ricardinho'nun da dediği gibi, eğer Alex Brezilya'da bir kulüpte oynasaydı, milli takımdaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

niye tüm brasilya milli takımında oynayan oyuncular kendi ülkesinin takımlarında mı top oynuyorlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Milli takıma girip girmeme bakımından kıyaslanmaz, ama futbol olarak kıyaslanabilir.

Ricardinho'nun da dediği gibi, eğer Alex Brezilya'da bir kulüpte oynasaydı, milli takımdaydı.
    Zaten o kıyaslanma Milli takım için değil; genel olarak

Şöyle düşün. Ülkemizin tüm oyuncuları süper yetenek ve hepsi Avrupa'da oynuyor. Nihat, Fatih, Hakan, Tuncay... Hepsinin Avrupa'da oynadığını farzet.

23 kişilik kadronun tamamı Avrupa takımlarında oynuyor diyelim... Tepki gelmez mi, neden Turkcell SüperLig'teki takımlardan hiç oyuncu almadın diye? Dolayısıyla Ricardinho da bu tepki sonucu, Brezilya kulüp takımlarından alınan bir futbolcudur. Rogerio Ceni de öyle. Yani mutlaka 2-3 kişi alınmalı ki tepki oluşmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Dolayısıyla Ricardinho da bu tepki sonucu, Brezilya kulüp takımlarından alınan bir futbolcudur. Rogerio Ceni de öyle. Yani mutlaka 2-3 kişi alınmalı ki tepki oluşmasın.
    Nasıl bu kadar eminsin ..? Sen mi alıyorsun kadroya ..? Hemen aşağlama triplerine girdin.. O zaman Alex'te Brezilya da oynasa ondan alınır, emin ol ! Rico 'dan bi artısı yok çünkü..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

alex in fb ye çok şeyler kattığına inanmıyorum eğer bu seviyede ki tsl de kazanılan başarılar yeterliyse ok alex süper ama büyük bir futbolcu her yerde iyi oynar her maçta her rakibe karşı ama alex sadece türk savunmalarına karşı dikiş tutturuyor şimdi bir çıkıp psv maçını örnek vermez umarımDDDD

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by el bandido
    niye tüm brasilya milli takımında oynayan oyuncular kendi ülkesinin takımlarında mı top oynuyorlar...
    Sen brezilya teknik direktörünün yerinde olsan Kaka yımı alırsın Alex imi veya hangi dünya yıldızını cıkarırda Alex i alırsın ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Sen brezilya teknik direktörünün yerinde olsan Kaka yımı alırsın Alex imi veya hangi dünya yıldızını cıkarırda Alex i alırsın ?

çok doğru çünkü onlar dünya starı alex ise tsl nin starı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    çok doğru çünkü onlar dünya starı alex ise tsl nin starı.
    Alex Tsl starı ise Tsl deki diger oyuncular ne oluyor o zaman cünkü onlar Alex in yanından bile gecemezler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Alex Tsl starı ise Tsl deki diger oyuncular ne oluyor o zaman cünkü onlar Alex in yanından bile gecemezler.

öyle tsl de yok ki zaten dünya çapında bir oyuncu olsa burada ne işi var

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

öyle tsl de yok ki zaten dünya çapında bir oyuncu olsa burada ne işi var
    Demekki kisiden kisiye, kisinin tuttugu takıma göre degisiyormus gs liler veya besiktaslılar Alex dünya starı degil der bizde TSL nin üstünde bir oyuncudur deriz.. böyle gider. Alex TSL nin standartlarının üstünde bir futbolcudur her ne kadar Kaka,juninho gibi yıldızlar kadar olmasada sadece TSL yıldızı demekte haksızlık. Ayrıca Türkiyede ne işi var diye bir soru var Türkiyeye simdiye kadar cok önemli yıldızlar geldi tüm dünyanın bildigi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Demekki kisiden kisiye, kisinin tuttugu takıma göre degisiyormus gs liler veya besiktaslılar Alex dünya starı degil der bizde TSL nin üstünde bir oyuncudur deriz.. böyle gider. Alex TSL nin standartlarının üstünde bir futbolcudur her ne kadar Kaka,juninho gibi yıldızlar kadar olmasada sadece TSL yıldızı demekte haksızlık. Ayrıca Türkiyede ne işi var diye bir soru var Türkiyeye simdiye kadar cok önemli yıldızlar geldi tüm dünyanın bildigi

kaç tane 10 u geçmez bu kadar mı bu ülkenin potansiyeli 70 milyon nüfus bu kadar mı seyirci bu kadar taraftar var bu kadar mı üye çıkar bir kulübe para veren üyelerden bahsediyorum atıp tutanlardan değil sonra avrupa ın döküntülerini toplayıp yine aynı yani döküntülerini topladığımız takımlara karşı başarı umarız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex sadece TSL 'nin yıldızı.. İKİ İKİ DÖRT !

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by WishbonE
    Alex sadece TSL 'nin yıldızı.. İKİ İKİ DÖRT !
    katılıyorum ve günlerdir aynı şeyi söylüyorum ama bana psv maçının örnek veriyorlarDDDDDD

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

katılıyorum ve günlerdir aynı şeyi söylüyorum ama bana psv maçının örnek veriyorlarDDDDDD
    A bir de Milan 'a attığı penaltı golü var

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by WishbonE
    A bir de Milan 'a attığı penaltı golü var

yok o nu da söyleyen vardı da 1 kişi hatırladı genel de psv maçı diyorlardı durmadanDDDDDDDDDD

yok o nu da söyleyen vardı da 1 kişi hatırladı genel de psv maçı diyorlardı durmadanDDDDDDDDDD

hatirladim zaragozaya attigi bir gol var.Elendikleri belli olduktan sonra atmisti ama olsun Gol goldur

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Kralatti
    hatirladim zaragozaya attigi bir gol var.Elendikleri belli olduktan sonra atmisti ama olsun Gol goldur

bak bu ilk oldu kimse söylemedi tebriklerDDD ama yine de yüzyılın maçı psv maçıydı bunu da unutmamak gerekDDDDD

daha ricardinho oynamadan bu karşılaştırma ve kavgalar gereksiz... beyler önce adamlar oynasın sonra karşılaştırın ricardinho oynayana kadar bu konu kapanmıştır

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri