Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hemşerim kolay gelsin Birkaç oyuncu tavsiyem var belki ilgini çeker. Sol kanat için Antalya'dan Emrah Başşan çok iyi oluyor. Özellikle içe kat eden oyuncu oynarsa skora büyük katkı sağlıyor. Sol bek içinse Sivas'tan Ziya Erdal'ı tavsiye ederim. Bu arada bende Eses için güzel bir Ofansif Orta Saha oyun kurucu arıyorum. Erman yaşlandı ve eskisi kadar oynamıyor 1-2 sezon sonra. Önerin varsa çok işime yarar.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Sol kanatta sıkıntım yok. Erman Kılıç hala idare edebiliyor. Yerine Kelvin ve Emre Kılınç var, o da olmazsa Erkut Şentürk var.

Ofansif ortasaha olarak Fran Merida vardı, hala boştaysa alınabilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Kelvinin profilini atabikirmisin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eve geçince atayım hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

2. HAFTA

Rakibimizin dizilişi, geçen hafta 5-2 yendiğimiz Kayserispor ile aynı. O yüzden aynı taktikle sahaya çıkacağım. Umarım bir sürpriz yaşamayız.

Kayserispor maçında ne kadar iyi oynadıysak, bu maçta da bir o kadar rezil oynadık. Pas deseniz pas yok, şut deseniz dağlara taşlara... Rezil, rüsva, perişan bir oyun oynadık. Bir an aklımdan oyuncuların tek tek formalarını alıp armaları kesip çıkartmak bile geçti... Bu ne rezil oyundur ya, köy takımı gibi top oynadık... Bütün idman metodlarını yırtıp atıcaz, idman sahasında topun ne olduğu, kalenin ne olduğu, futbolun amacının ne olduğu, topun ne yapılacağı, kalenin ölçüleri ve saha içindeki yeri, kalenin büyüklüğü ile topun büyüklüğünün oranlanması ve topun tribünlere atılmaması gerektiği gibi konuları işleyeceğiz. O kadar rezil bir oyun oynadık, rakibin 2 duran top golü ile maçı verdik.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubumuz bu. Gruptaki en zor takım Hoffenheim. Onun dışında Celtic'i yenebileceğimi düşünüyorum. Karpaty karşısında da sürpriz yaşamazsam çıkabileceğim bir gruba benziyor.

Rakip her ne kadar zorlu da olsa, kendi sahamda olmamdan mütevellit "Acaba" diyerek sahaya ofansif bir diziliş ile çıktım ancak baktım pabuç pahalı, hemen ön liberolu 4-1-2-3'e dönüverdim. Kontra atak futbolu ile oynamaya döndük.

Tam bir kontra atak futbolu oynadık, sonuca odaklı "Golü at, yat" mentalitesi. Saldırmayı denedim ama rakip hakikaten bizden üstündü. Yine de Hendrik Bonmann çok iyi bir performans gösterdi. Mersin maçında yediği 2 gole rağmen güven vermişti ancak bu maçın altından layığı ile kalktığını gördükten sonra, bu sezon kalecim bu dedim kendi kendime. Ertuğrul Taşkıran muhtemelen yolcu olur gibi. Yine de ligde bir kaç maç forma vermeyi düşünüyorum ama, genel olarak Hendrik Bonmann forma giyer gibi. Neyse maça dönersek, Avrupa Ligi'nde gruptaki en zor 2. maçımı (Hoffenheim deplasmanından sonra) 3 puanla kapatmak harika oldu. Tek isteğim, Karpaty karşısında kaza yaşamamak.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Bu arada taktiğimin 4-4-1-1'e karşı zayıf olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu taktikle oynayan takımlara karşı farklı bir şeyler düşüneceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Mersin mağlubiyeti hayırlı olmuş bence bu sayede hoffenhaimi yenmişsin. Grubun orta şeker ama çıkabilirsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

3. HAFTA

Rakibimiz Beşiktaş'a karşı daha defansif oynamayı düşünüyorum çünkü Mersin maçı bana iyi bir ders oldu.

Haydiii, al birini vur ötekine. Rakibimizin kaleyi bulan 1. 2. ve 4. şutu gol oldu. Oyun olarak bariz üstündük ama bazı oyuncularımın taksiyle bile 30 lira yazan mesafelerden ceza sahası yan çizgisini dahi tutturamayan şutlar vurmaları ile skor üstünlüğünü yakalayamadık. Maçı çevirmek için çok uğraştık ama olmadı. Kendi sahamızda, 30 bin taraftarımızın önünde resmen rakibimize galibiyet hediye ettik.

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post

kelvin iyiymiş hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Taktiğinde ceza sahasına paslaşarak gir komutu yokmu?
    Birde bu çok dengesiz şut atanlarda direktiflerinde çok şut çek varmı ve ppm lerinde Şut çeker özelliği varmı?
    Bunlarda yapabilir.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

taktik ayarlarından dolayıdır cok sut cekmek ppmde olabilir arkadasın dediği gibi erman bence yetersiz hala diyorum yerine genç bul

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Rakip ceza alanına paslaşarak gir, düşük tempo, daha az şut çek gibi her şey seçili. İşin garibi bazı maçlarda tam istediğim oyunu oynuyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ppm leri nasıl oyuncular önce ona göre davranır

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

4. HAFTA
    Çaykur Rizespor - Eskişehirspor

Rakibimizin diziliş olarak 4-5-1 tarzı bir dizilişi benimsediğini görüyoruz. Forvette Leonard Kweuke çok güçlü ve hızlı bir oyuncu. O yüzden stoperde onu tutabilecek olan oyuncu Jerry Akaminko'yu oynatmayı düşünüyorum. Diziliş olarak rakibimizin ofansif ortasaha kullanmasından dolayı ön liberolu 4-1-2-3 kullanmayı düşünüyorum. Kaleye Hendrik Bonmann yerine Boffin'i koyacağım. Bonmann sanki daha değil gibi. Takımın kalanında çok fazla değişiklik yapmayacağım.

Rakibimizin Kweuke'yi oynatmaması işimize geliyor. Onun dışında biz tam kadro sahadayız. Sezer Özmen ve bir kaç oyuncuyu hala %100 fit hale getiremedik bu arada.

Hay arkadaş ya, tamam çok iyi oynamadık da, hakem kurbanı olduk resmen. 1-0'ı yakaladıktan sonra maçı koparacak 2. golü atamadık. Jorgacevic hatalı bir gol yese de, maçın geri kalanında güzel performans gösterdi ve bizim oyunculara geçit vermedi. Hakem Cüneyt Çakır ise hem verdiği hatalı penaltı kararı hem rakibin faullerine göz yumması dolayısı ile ağır eleştirilere maruz kaldı. Hakkımız olan 3 puan yenildi. Ancak tüm bunlara rağmen sahada gösterdiğimiz performans çok iyi değildi. Sıkıcı bir futbol oynadık.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

UEFA AVRUPA LİGİ
    Karpaty Lviv - Eskişehirspor

Rakibimizin tahmini dizilişi 4-3-3. Daha önce böyle bir dizilişe karşı pek oynamadık. Ayrıca rakip de hiç tanıdık değil. Ne oyun anlayışları ne oyuncuları hakkında raporlardan başka hiç bir dayanağımız ya da tecrübemiz yok. Aynı şekilde onlar da bizim yabancımız ancak Avrupa Ligi konusunda kendilerinden daha tecrübesiz sayılırız.

Tahmin ettiğimiz 4-3-3 diziliş ile sahaya çıkmışlar. Forvetleri kalabalık olacağı için ön libero kullanacağız. Kanat işlerini beklere yüklemiş görünüyorlar. O yüzden rakibin ortadan gelmesini engellemeli, kanatlardan saldırmalıyız. Bu yüzden kanat oyuncularımı "Fırsatçı Kanat oyuncusu" olarak görevlendirdim ki, ileri atılacak toplarda hedef oyuncular kanat oyuncuları olsun. Ayrıca stoperlerimden birisini Sigorta olarak görevlendirdim. Bu işe en uygun olan isim de Mael'di. Rakip malum kalabalık, bol pas alternatifi olacağı için, birilerinin bu paslara müdahale etmesi gerekecek.

Rakibimiz maç yapmakdan ziyade faul yapınca, böyle bir sonuç kaçınılmaz oldu. Eğer bu kadar çok faul yapmasalardı farka da giderdik. Kanat oyunu düşüncemiz tam istediğimiz gibi olmasa da işledi. Golü de yine dediğim şekilde bulduk. Ancak top ne zaman rakip yarı alanda bize geçse, bir oyuncuları faul yaptı. Nitekim 70. dakikada sonradan oyuna giren Kerem Bulut'u yaka paça yere indiren Jan Baranek, rakibin yaptığı son ciddi fauldü. 10 kişi kaldıktan sonra akılları başlarına geldi. Bizim sahaya sürecek forvetimiz kalmayınca taktiği 4-6-0 yapıp, Fran Merida'yı gizli forvet olarak oyuna sürdük. Rakibin eksilmiş olması, bizim iyi yaptığımız göbek oyunun oynamamıza imkan tanıyacağı için, oyunu göbeğe çevirip, kanat oyuncularını tekrar İçe Kat Eden oyuncu olarak değiştirdik, oyunu sahanın göbeğinde oynamaya başladık. Fran Merida'da üstüne düşeni layığı ile yerine getirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben bu dizilişle çıkan rakiplere karşı diziliş olarak 3-1-4-1-1 i belirledim. İlk maçımda deplasmanda 8-2 ikinci takımı da 1-0 yendim. Orta sahayı kalabalık tutup pas trafiklerini kesiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Defansif olarak zaten zafiyetlerimiz var, defans daha oturmadı. 3'lü defans ile macera aramaya lüzum yok. Forvetsiz 4-6-0 da denenebilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

SPOR TOTO SÜPER LİG 4. HAFTA
    öncelikle şunu söylemeyliyim ki, bu haftaki maç raporunu resim aldığımı zannederken aslında Fraps'ın hiç açık olmadığı gözümden kaçmış. Geriye dönük kadro ve maç sonucu resmi alabildim sadece:

Avrupa Ligi'nde zorlu bir maç oynadıktan sonra rakibimiz Ankara temsilcisiydi. Kadroyu bozmadan sahaya sürdüm.

Maçın başından son 20 dakikasına kadar üstün olan taraf bizdik. Ancak daha bismillah demeden Aytaç Kara'nın sakatlanması ile ilk oyuncu değişikliği hakkımızı erken kullanmış bulunduk. İlk yarının sonunda hafta içindeki Karpaty maçının yorgunluğunu taşıyan diğer 2 oyuncuyu oyundan çıkarmak durumunda kaldık. Ne var ki 72. dakikaya kadar Osmanlıspor'un 4 tane isabetsiz şutu varken, o dakikada Kelvin'i sakatlayarak bizi 10 kişi bıraktılar. Sanki maçın başından beri kasap gibi rakibi kesip biçen bizmişiz gibi, 10 kişi kalmak cezası da bize kesildi. Ne var ki biz maçı o dakikada koparmıştık ancak kalan 18 dakikayı eksik oynadık ve zaten de yorgun olunca, maçın kalan bölümü bizim sahamızda oynandı. Yine de gol yememeyi başardık ve 2-0'ı koruduk. Bu kadar sert futbol oynanmasından yana değilim.

SPOR TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA

Gözlemcimizin raporuna göre Sivasspor 4-5-1 tarzı bir sistem ile sahaya çıkıyor. Ofansif ortasahalarının varlığından ötürü ön liberodan vazgeçmeyeceğim.

Oyuncular sahada tam istediğim şeyi yaptılar. Hiç gereksiz şut vurmadık neredeyse. Skor 3-0 olduğunda 8 şutumuzdan 6 isabetimiz vardı. Mirkan Aydın tek başına coştu. 2. yarıda oyuna giren Genç Enver de yine asisti ile göz doldurdu. Sivasspor gibi zorlu bir deplasmandan çok net bir skor aldık.

Ligde belimizi doğrultmaya başladık. Her ne kadar 8. sırada olsak da, lider ile aramızdaki puan farkı 6 olsa da, treni henüz kaçırmadık. 3. ile aramızda yalnızca 2 puan fark var. Seri galibiyetler almaya başlarsak işler çok güzel olacak gibi.

UEFA AVRUPA LİGİ H GRUP 3. MAÇI!

Açıkçası rakibimiz Celtic bizimle aynı dizilişi kullanıyor. Kadro kalitelerimiz kağıt üstünde denk gibi dursa da, rakibimizi tanımıyor olmak bizim için büyük bir dezavantaj. Karpaty kadar kolay lokma olacaklarını zannetmiyorum. Üstelik maç Celtic Park'ta oynanacak. Bildiğimiz gibi çıkalım sahaya biz en iyisi.

Yorgun oyuncular olsa da, iyi şeyler bekliyorum.

Sahada hiç ama hiç yoktuk. Sanki rakibin idman maçı gibiydi. Top bile göstermediler. Bizim oyuncuların anlamsız pas hataları, saçma sapan adam kaçırmaları, hava toplarını ıskalamaları gibi bireysel hatalarla da golleri yedik. Bir ara pas isabeti %62'lerde geziyordu. Rakibimiz bize acımadı. 3-0 gibi net bir skorla ve bizi sahadan silerek galip geldiler. Utanç içindeyim. Taraftardan özür diliyorum.

Son Celtic maçını kazansaydım grupta atı alıp Üsküdar'ı geçecektim ama olmadı. İşler iyice karıştı. Karpaty'i ve Celtic'i evimizde ağırlayacağız. Bu iki maçtan 4 puan almamız şart. Hoffenheim deplasmanından umudum yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

7. HAFTA

Rakibimiz Kardemir Karabükspor 4-1-4-1 gibi çekindiğimiz bir diziliş tercih ediyor. Ancak eksikleri çok. Ahmet İlhan Özek'in olmayacağı ihtimali bizi rahatlatıyor. Maçı mabedimizde oynayacak olmamız ofansif bir dizilişle çıkmamızı gerektiriyor.

Beklediğimiz 4-1-4-1 ile sahaya çıkıyorlar. Defansa kapanacaklarını sanıyorum. Oyunu açabilirsek bu maçı kayıpsız atlatırız.

Tam istediğimiz gibi oldu. Maçı erkenden koparmayı başardık. Bize karşı koyamadılar. 3-0 gibi net bir skorla rakibimizi eli boş gönderdik. Erman Kılıç'ın Penaltılarda şansı Boy Waterman'a karşı tutmuyor.

8. HAFTA

Rakip Antalya, 4-4-1-1 türevi dizilişlerden korksam da, ligin zayıf ekibine karşı galibiyet umuyorum.

Diarra'dan korkuyorum. Çift ön libero ile bizi durdurma şansları var. Umarım kanatlar bu maçta işini iyi yapar da şu maçı kazasız belasız atlatırım.

Hakemin iyi bir performans göstermediği maçta, kanat oyuncuları işlerini iyi yaptı. Gizli forvet Merida da üstüne düşeni yaptı. Kazasız belasız atlattık.

Ligdeki durum bu, belimizi doğrulttuk önümüze bakıyoruz. Lider ile 4 puan fark var ve maç eksiğimiz var. Rakibimiz ise Trabzonspor!

Gelenek sürerse her şey harika olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Rakip Celtic, "Bu maçtan en az 1 puan koparmam gerek, kalan 3 maçtan 4 puan almam gerek" diyordum ancak grupta işler karışınca, maç da kendi sahamızda olunca tam hücum düşündük. Rakibimiz ise daha önce hiç karşılaşmadığımız bir dizilişle geldi karşımıza. Neler olabileceğini kestiremiyorum.

Kazanmaya oldukça yaklaşmıştık. İyi de oynadık ama son dakikalarda oyundan düştük. Son 20 dakika sırf bizim kalemizde oynandı resmen. Olsun, yine de puan almayı başardık. Hiç karşılaşmadığımız bu taktiğe karşı güzel bir futbol oynasak da, bol pozisyon verdik. Bunu taktiği tanımamaya bağlıyorum.

Şimdi bu sonuçla beraber grupta olanlara bakalım, Ömer Erdoğan ile birlikte bir kritik yapalım.

Mustafa: Evet Ömer, Kalan iki maçımız var. Birisi Hoffenheim deplasmanı, diğeri ise Karpaty ile evimizde. Hoffenheim'e çelme takmayı başarırsak, hiç olmazsa 1 puan koparırsak harika olur. Karpaty'i de evimizde kazasız belasız yenersek olur bu iş. Ne dersin?

Ömer Erdoğan: Haklısın hocam, Hoffenheim'e çelme takabilirsek hem onlar 2 puan kaybedecek hem biz 1 puan alacağız, Celtic'in Karpaty'e takılacağını sanmıyorum, o yüzden Hoffenheim'den 1 puan almak çok önemli. Karpaty maçından da 3 puan aldığımızda 11 puana ulaşırız. Zaten orada da Hoffenheim ile Celtic oynayacak. Biz 4 puan alırsak bu iş olur.

Mustafa: O zaman çocukları Hoffenheim maçına motive edelim. Ligde de Bursaspor ile oynayacağız ki kazanmamız gereken bir maç. Nasıl yapsak bilmiyorum ki.

Ömer Erdoğan: Hocam bence Bursaspor maçına varımızla yoğumuzla hazırlanalım, bu maçı kazanalım sonra aynı kadroyu Hoffenheim karşısına çıkartalım. Çok yorulan olursa değiştiririz, ne dersin?

Mustafa: Harika! Kesinlikle Bursaspor maçını kazanmaya odaklanalım, o moralle de Hoffenheim karşısına çıkalım!

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ömer Erdoğan ile maç öncesi sahaya nasıl bir kadro sürsek onun tartışmasını yapıyoruz. Trabzonspor'a karşı müthiş bir psikolojik üstünlüğümüz var ancak sahaya sürdükleri 4-1-4-1 gibi taktikler bizim zaafiyetlerimizi içeriyor.

Uzun süren toplantımızdan sonra kafamızda kadroyu kuruyoruz.
    Mael çok yorgun olduğu için yedeğe çekiyoruz. Canberk Aydın sağ açıkta formsuz olduğu için, komple kadrodan kesmek yerine, kendi öz mevkisi olan sağ bekte forma veriyoruz. Zaten beklerde sıkıntı yaşıyorduk. Ortasahayı diri tutması için Orhan Gülle gibi yılmayan, güçlü bir oyuncuyu sahaya sürüyoruz. Lawal ve Aytaç oldukça yorgun, ikisi birden sahaya çıkarsa ortasahada çabuk düşeriz. Forvete de formsuz Mirkan yerine Kerem'e şans veriyoruz.

Trabzonspor geleneğimiz tüm hızıyla sürüyor. 18 dakikada 3-0'ı yakaladıktan sonra bir an duraksayıp golü yiyoruz. Ondan sonra oyun resmen duruyor. Taa ki 76. dakikada golü yiyene kadar doğru düzgün atak bile yapamıyoruz. Ancak skor 3-2'ye gelince bizim oyuncular pabucun pahalı olduğunu anlayıp yeniden saldırmaya başlıyorlar ve 4-2'yi yakalıyoruz. Kerem Bulut formayı Mirkan'dan aldı gibi gözüküyor.

Emre çolak serbest kalacak, bu sezon onu mutlaka almaya bak. Amc de çok gol atıyor.
    Man. Utd mathias Fernandes var. Forvet serbest kalıyor onuda almaya bak.
    4 defans 1 defansif ortaya saha 2 göbekte orta saha, önlerinde 1 amc ve 2 forvet ile oynamani tavsiye ederim.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kanat oyunu oynamayı tercih ediyorum şu anlık. Zaten bol miktarda kanat oyuncum mevcut.
    Emre Çolak'a göz atarım ama zannetmiyorum alacağımı. Yine de göz atarım.
    Bu arada Callum Saunders hayal kırıklığı yaratıyor bende.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde biraz tökezlemişiz ama geri toplaman fazla sürmemiş. Durmak yok, saldırmaya devam hemşo Arkandan kapı gibi Eses taraftarı var.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam ikidir tökezleyip zor toparlıyorum. Üçüncüye toparlayamayacağım galiba.
    Tam böyle tökezliyorum, moraller bozulmaya başlıyor. Bu maçı da kaybedersem daha toparlayamam diyerekten bi takım toplantısı yapıp oyuncuları da gazlıyorum biraz, o maçı kazanınca seri galibiyetler başlıyor.

Ama Es Es biraz takviye ile fazla geliyor lige. Benim niyetim bu kariyerde amacıma ulaşınca (Belki 20 sezon bile sürebilir, çünkü uzun vadede Avrupa Ligi'nin iddialı, Şampiyonlar Ligi'nin gedikli takımlarından biri haline gelmek istiyorum) en alt liglerden takım alıp başlayacağım.

Ayrıca Es Es taraftarı güven veriyor bana.
    Last edited by NomrukaN : 19.Ocak.2015 at 00:35

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Alt ligler adamı sabır taşı yapıyor Birçok arkadaş BAL liginde çakıldı kaldı

Ben değişiklik olsun diye Malezya'ya gittim. Baya değişik buralar, oyuncuların isimleri sığmıyor ekrana

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Rakibimiz 4-1-2-3 (bizim taktiğimiz) dizilişi ile çıkıyor. Bu taktiğe karşı Celtic ile oynarken fena patlamıştık. Açıkçası daha saldırgan çıkmamız lazım. 4-2-3-1 deneyeceğim. Gazamız mübarek olsun.

Sabri'yi ortasaha mı oynatmışlar

Güldük müldük ama adamlar bize sahayı dar etti. Futbol şansı yanımızdaydı, ne vurduysak gol oldu. Eğer Hoffenheim karşısında da böyle oynarsak Avrupa Ligi tarihine geçeriz bırak çelmeyi, kamyon çarpmışa döneriz.
    Adamların 14 gol fırsatı varken bizim sadece 2 idi. :P Ballıydık resmen ama, hep mi bize olacak? Biraz da onlara olsun.

Erman'ın da payı unutulmaz tabii ki. Adam 30 yaşından sonra altın yıllarını yaşıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Rakibimize karşı geçen maç kazanmıştık ama deplasmanda işimiz çok zor. 1 puan istiyorum sadece, sadece 1 puan istiyorum. Ne yapın, ne edin o 1 puanı alın.

Haydi Boffin! Haydi Sezgin! Haydi Efe Halil! Haydi Sezer! Haydi Akaminko! Haydi Orhan! Haydi Aytaç! Haydi Lawal! Haydi Kelvin! Haydi Erman! Haydi Kerem! Haydi Bonmann! Haydi Emre! Haydi Merida! Haydi Callum! Haydi Enver! Haydi Mael! Haydi Okay! Hepinize inanıyorum, hepiniz orada bu armayı layığı ile temsil edeceksiniz, hepiniz bunu başarabilecek güçtesiniz, herkes fark yiyeceğimizi düşünüyor, göğsünüzdeki armanın hak ettiği oyunu oynayın, bizi küçümseyenleri haksız çıkartın! Haydi, Rein Neckar Arena semalarında şimşekler çaktıralım!

Biliyordum! Başaracağınızı biliyordum! Bizi küçümseyenlere kendinizi ve armamızı ezdirmeyeceğinizi biliyordum! Hepiniz harikasınız! Üstünüze düşeni layığı ile yerine getirdiniz! Belki oyun olarak onlar daha üstün gözüktüler ama, topları direkten dönen biziz! Buz gibi golü ofsayt diye iptal edilen yine biziz! Kalemize doğru düzgün bile gelemediler, uzaktan denemek zorunda kaldılar. Penaltı yaptıran Efe Halil, canın sağ olsun, penaltı haricinde çok iyiydin! Boffin, harika bir kalecilik yaptın! Erman Kılıç sen boşuna "Erman Kılıç" değilsin! Emre Kılınç boşuna senin izinden gitmiyor! Emre Kılınç sen de harikasın, o ne goldü öyle! Almanların kalesinin köşesindeki örümcek ağını aldın resmen! Hepinizi tek tek tebrik ediyorum!

Ne kadar az pozisyona girdiğimiz ya da zayıf takım olduğumuzu yazmayacak tarih, tarih sadece Almanya'da 2-1 kazandığımızı yazacak! Ama yakındır ki bu ligin iyi takımlarından birisi olacağız. Onlar bizim karşımızda galibiyet için can atacaklar!

Bu arada Kelvin gene sakatlandı. Cam adam oldu çıktı. Yine de Kelvin'in sakatlığı bize Emre Kılınç'ı kazandırdı.

Hakemin yediği buz gibi golümüz. Zaten oyunun çizdiği çizgiden de anlayacağınız üzere, Kerem Bulut'un buz gibi golünü saymadı hakem. Ancak buna rağmen Erman Kılıç son dakikalarda "Bu maç bizim hakkımız" dedi ve golünü attı. En sağdaki Erman Kılıç'ın bu pozisyonla pek alakası yok.

Genç oyuncu Emre Kılınç'ın harikulade golü!

Karpaty maçı tamamen formalite oldu bizim için. Yine de kazanıp grubu lider bitirmemiz lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Yine taktik 4-4-1-1 ki bu taktiği henüz durduramadım. 4-1-4-1'i çözdük bunu çözemedik. Bu taktiğe karşı acayip pozisyon veriyorum.

Az biraz rotasyon yaptım. Kadro da yorgun. Umarım kendi sahamızda kendi seyircimize rezil olmayız.

Rakibin ilk şutu gol olunca, maça 1-0 geride başladık. Sonra yakalamaya çalıştık. 1-1'i yakaladıktan sonra çok geçmeden 2. golü yedik. Yine yakalamaya çalıştık. Yakaladık da, Aytaç belki de hayatının golünü attı ama, sonrasına nefesimiz yetmedi. Yorgunluk baş gösterdi. 2-2'ye razı olduk.

Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri