Pazar gunu barca atletico macindaydim. Inanilmazdi. Her futbolseverin bir gun tatmasi gereken bir olay. Hersey cok guzel. Soyle siralamak isterim:
1-maca giriste kesinlikle polis aramasi falan yok elini kolunu sallaya sallaya giriyorsun sadece bilet kontrolu var. Onu da kontrol eden cogu bayan gorevliler. Ve kimse iceri soktugu herhangi biseyi sahaya atmadi.
2. Maca 5dk gec girdik stadta 95bin kisi olmasina ragmen yüzlerce kisi icinde benim koltugum bombos beni bekliyordu.
3.kale arkasinda 100kisi kadar bir grup var tezahürat eden onun dışında tum stad oturuyor arada gaza gelip barca ya da messi diye bagiriyorlar.
4.oturdugum tribun sahaya cok yakındı fakat oyle bir sessizlik vardi ki arda doye bagirdim arda bakti ama kimse bakmadi. Kimse sizin kime ilgi duydugunuza kime ne soylediginize vs bakmıyor müthiş bir saygi var.
5.oynanan futbol cok hizli hic tvde goruldugu gibi degil. Topu ayağına alan adam onundeki boslugu anında katediyor. Selcuk inan stili paslar asla yok. Oncelikli hedef topla katetmek her zaman.
6.tum futbolcular topun oldugu noktada toplaniyorlar. O kadar kalabaliklasiyor ki kimin eli kimin cebinde anlayamiyorsun. Surekli alan daraltiyorlar. Dar alanda cabuk hareket etmek gerekiyor.
7.mac bitisi 95bin kisi 10 dakikada dagildi cok az trafik oldu o kadar.

Ne yapip edip bir yolunu bulup gitmelisiniz muhtesem bir deneyim.