1 ile 30 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    sezon başında odegaard ı kesin al 1.5 m geliyor ocakta kadrona katılır yavaştan oynatırsın. defansın ortasında 2 tane kaliteli oyuncu mevcut 1 tane genç alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın orta sahaya da 1 transfer şart onun dışında kadrosu zaten çok iyi orta saha önerim sergi roberto olacaktır barca dan kiralarsın ayrıca liverpool dan suso yu da kiraladın mı tadından yenmez bi kariyer olur senin için senna şart bu arada benim kariyerde yaşına rağmen mükemmel performans sağlamıştı adam uzaktan sutlarda affetmiyor ayrıca gençlerin eğitiminde kullanırsın
    odeogardı zaten almışım o banko dediklerini dikkate alacam sennayı da alacam ilk sezon hedefim avrupa kupaları olur büyük htimal ama bütçe az veriyor çok transfer yapamam diye düşünüyorum ilk sezonda ancak kiralam yöntemi benmde peker_553 steamdan eklersen ordan da bir iki tüyo alırım )

pardon kardeşim karıştırımdm

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerler villarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında

ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerler villarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında
    VALENCİA DENEDİM 1 SEZON GEÇİRDİM ligi 4. bitirdim AMA 2. SEZONDA hemen şampiyonluk istiyorlar sinir oldum bıraktım kariyeri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    VALENCİA DENEDİM 1 SEZON GEÇİRDİM ligi 4. bitirdim AMA 2. SEZONDA hemen şampiyonluk istiyorlar sinir oldum bıraktım kariyeri
    anladım o kötü olmuş

anladım o kötü olmuş
    valencia ile sıkıntı olursa burdayım alcacer ve rodrigoya dikkat rodrigo süper oluyor yardımcı forvet rolünde negredodan ilk sezon verim alamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    valencia ile sıkıntı olursa burdayım alcacer ve rodrigoya dikkat rodrigo süper oluyor yardımcı forvet rolünde negredodan ilk sezon verim alamazsın
    rodrigoyu satın alabilmek için transfer parasına dokunmamayı bile düşünüyorum negredo ve alcacer harika 2 forvet çift forvet denemeyi düşünüyorum real ve barca maçları dışında

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri