Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Başarılar, İyi Eğlenceler.
Teşekkür ederim
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Başarılar dilerim.
Teşekkürler

Quote Originally Posted by cklnc View Post
İlginç bir kariyer olacak gibi umarım senin ve bizim için uzun soluklu bir hikaye olur, başarılar dilerim. Takipteyiz
Başarıdan ziyade gerçekçilik kısmındayım ben olayın. Elbette bir beklenti var ama bakalım

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
Macaristan açık değil geçen serilerde Honved ile bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor balkanlar, başarılar
O kadar yukarı çıkmak istemedim, çıksam Çekleri falan da alır gelirdim

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
İlginç kariyer olacak gibi. Başarılar Hocam.
Takip etmesi de zevkli ne ala )

Quote Originally Posted by Barak View Post
Başarılar,
Teşekkür ederim
Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Başarılar , ilginç bir kariyer olacak.
Önemli olan takip edilebilirliği

Haziran ayında başlayan serüvenimiz için neredeyse bir yıl aç aç sokaklarda yattık. Aralık ayına kadar "ben seçilmem seçerim" tavrını takındık ama baktık ki kezbanlığın luzmü yok, kapımı çalan yok, dedik çıkalım yola.

Sırbistan'dan başladık. İrili ufaklı kulüplere ben aslında çocukluktan beri sizi tutuyorum diyerek ilgilendiğimi söyledim. Çaldığım zillerde kapıyı açan yoktu.

Karadağ'a uğradık. Sizin dedik denize kıyınız var hem balık tutarız hem takım çalıştırırız dedik, passport passport dediler.

Son temasımız Arnavutluk'ta oldu. Ocak ayında KF Laçi ile ilk kez masaya oturdum. Hangi cümlem terslerine gitti ama bilmiyorum. İkinci ve son temasım için Arnavutluk'un Kukes şehrine vardım.

Beni karşılayan FK Kukesi kulübünün başkanı Safet Gjici oldu, oldukça hoş bir sohbetten sonra aylık 2.800 euro'ya işe başladım.

Başkan

İmzalar atıldıktan sonra başkanla eğlenceye çıktık

Birazdan takım tanıtımı geliyor