-
UKRAYNA PREMİER LİGİ

Ligin ilk haftasında son düzlüğüde bitirdik, sakatlıkların etkisiyle önceki haftalar antrenmanlarımızı savunma ağırlıklı yapmaya başladık ve bunun meyvesinide bazı maçlarda almasını bildik. Son dönemde sakatlarımızın düzelmesi ve takıma katıılmasıyla beraber normal düzene döndük ve daha sağlam hücum eder duruma geldik.
Takıma yaklaşık 5 6 hafta üst düzey savunma çalıştırdım ve hücum atraksiyonları bile daha sağlam daha dolgun hale gelmiş oldu.
Goverla karşısında rakibe sahayı dar etsekte tek organize hücumlarında ceza sahasına girdiler ve benim hayvanlardan biri laaak diye bileğine kaydı hakemde cezayı kesti, son düzlükte tek puan kaybını Goverla karşısında yaşadık ve Şaktarla puan farkının 1e düşmesine neden olduksada, ligin ilk devresini zirvede tamamladık.

Avrupa liginde rövanş karşılaşmaları planladığımız gibi gitti ve 3te3 yaparak grup aşamasını lider olarak bitirdik. Fazla bişey söylenemez artık eleme turunda gelecek rakibimizi bekliyoruz, gelen rakibide geçeceğimizi düşünüyorum hedefim çeyrek final;
çeyreğide geçersek finale kadar gideriz diyorum bakalım hayırlısı...
Bu arada yedek bıraktığım yeteneksiz oyuncular sürekli bir ayaklanma isyan halindeler, takımında huzurunu kaçırıyorlar bende sözleşmeleri feshediyorum teker teker bakalım ilerleyen dönemlerde bu olay başımıza iş açacakmı. Yönetimden sözleşme yenileme teklifi geldi, transfer bütçesi istedim veremeyiz dediler bende sözleşmeyi reddettim, atarlıyım giderliyim bakalım Ukrayna bir deli Vikinge dayanabilecek mi

Yönetimden birde kardeş kulüp ve pilot kulüp bulmasını istedim, pilot kulüp olarak Azerbaycan ekibi ve avrupa ligindeki rakibimiz Karabağ önerildi bende onayladım. Kardeş kulüp olarakta Bordo ve AZ önerildi,
AZ'yi seçtim bakalım hollanda altyapısından bebeler kapabilecekmiyiz.
Bunlarıda geçtim Ukraynada devre arası bayağı uzun sürüyor, 15 aralıkta son maçımızı oynadık 23 ocakta 2.devre başlayacak ilk maçımızda 28 şubatta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum, artık bol bol hazırlık maçı yapacağız..