-
İlk devrenin bitmesiyle ara transfere hızlı bir giriş yaptık.
Devre boyunca sakatlık durumlarında sıkıntı yaşıyacağız diye düşünürken şansımızın yaver gitmesiyle dönemi hasarsız atlattık fakat ara transferi fırsat bilip işi şansa bırakmadık. Yaptığımız transferlerin çoğu kadro derinliği oluşturmak rotasyonda takımı dinç tutmak içindi fakat birde baktım ki; yeni gelen bir kaç oyuncu as takıma girecek düzeyde nerdeyse.
Vallejo ve
Fossum'un bonservislerini sezon başında almıştık fakat yaşlarını beklediğimiz için aramıza yeni katıldılar, ikiside şuan ilk 11 oynayabilecek kaliteye sahipler ara ara kullanıcaz onlarıda fakat daha 1 2 sezon beklemeleri gerekiyor direk 11 için.
Diğer transferlere gelecek olursak;
Gaston Pereiro: Şansa buldum bu oyuncuyu 19 yaşında olmasına rağmen mental özellikleri hariç bu lig için ideal bir oyuncu.
Kendisine mentör bulabilirsem oda 1 2 sezon sonra çok fazla can yakacaktır.
Carlos Valdes: Aralıkta sözleşmesi bitmiş bir oyuncuydu savunmaya alternatif ararken buldum, oda ilk 11'i zorlayacak seviyede.
Jumar: Sol bek ihtiyacımız yoktu aslında, fakat onu görünce almak istedim bedelsiz oluşuda iştahımı kabarttı. Ara transfer dönemini son derece verimli geçirdiğimize inanıyorum, bonservisi elinde olan kaliteli topçular getirdik Güney Amerikadan umarım takıma faydalı olurlar...
Ligde 2. devrenin ilk maçı 1 Martta başlayacağı için yönetim Antalya'da kamp yapmamıza karar verdi.
Türkiyeye gitmeden önce birde Romanyaya uğradık ve Bükreşin iki takımıyla birer hazırlık maçı yaptık. Kampın genelinde yeni transferlerin takıma olan adaptasyonlarını hızlandırmak ve maç temposu kazandırmak için sürekli onlara ilk 11 de şans verdim, bu sayede 6 maçta 40 yıllık çokoluymuş gibi oynamaya başladılar. Türkiyede lig başladığı için büyük takımlarla maç yapma şansı bulamadık ve alt lig takımlarıyla hazırlık maçı yaptık. Fakat onlarda bize bayağı bilenmişler maçlar kıran kırana geçti, kıran kırana dememin sebebi 3 değerli oyuncumu sakatladı baltazarlar...! Pereiro ve Humam Tarıq'ın sakatlıkları 1 hafta 10 gün falan sürecek ama yaşlı kurdum Ljuboja 4 ay sahalardan uzak kalacak malesef.. 36 yaşında olmasına rağmen, çok fazla gol atmasada tecrübesiyle hücumdaki partneri Stranberg'le müthiş bir ikili olmuşlardı, malesef sezonu kapattı.
Avrupa Ligindeki rakibimizde belli oldu bu arada, Slovenya temsilcisi maribor...
Güçsüz rakibimizi iki maçtada farklı bir oyunla yenerek adımızı 2.eleme turuna yazdırdık. 1. eleme turundaki eşleşmelere baktığımızda bizi çok şaşırtan birşey olmadı tahmin ettiğim takımlar tur atladı, Galatasaray'ın Leverkusene elenmesi avrupadaki tek temsilcisi olması sebebiyle Türkiye adına üzücü oldu.

Turnuvada
PSG,
Tottenham,
Roma,
Leverkusen,
İnter gibi gibi güçlü takımlar mevcut; bundan sonra işimiz hiçte kolay olmayacak. Özellikle
Roma'yla eşleştikten sonra.. Şuan kara kara düşünüyorum neler yapıcaz diye bakalım hayırlısı diyoruz artık ulu odin yanımızda olsun

Eşleşmelere genel olarak bakacak olursak; PSG ve Sevilla'nın kesin olarak tur atlayacağını düşünüyorum zira diğer eşleşmeler denk güçler ve oldukça zor maçlar olacak...