Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Yıldız olma potansiyeli yuksek olan oyuncular,buyurun

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

yeni hali genro'nun; bu hali ile 158 current ability; 181 poyansiyel ability. artık siz karar werin.;

yeni hali screenshots; http://img156.imageshack.us/img156/436/genrotc0.jpg

torres kardes antramanın hic ii degil bence topsurme felan hep dusmus bide ben size dantik oyuncu onermem soyleyeyim size bide benim otekı oyuncularada bakın lütfen

genro gibi çok var brezilyada

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Azer
    genro gibi çok var brezilyada
    mesela tardelli (diego) falan da iyi . yok ama genro bi tane ...

hatta birde nik besagno benim keşfim bu da iyi adam amerikalı ama n'apalım

espen johnsen Kerlon

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by mesut58
    torres kardes antramanın hic ii degil bence topsurme felan hep dusmus bide ben size dantik oyuncu onermem soyleyeyim size bide benim otekı oyuncularada bakın lütfen
    ne diosun kardesim. forwet oyuncusuna dribbling mi wercem torres yetio dribling'de. ayrıca dandik olsaydı. barcelonaya 60 trilyona satamazdım bu adamı.

ya bu adamın profili cok kötü ama süper oynuo...

bu topiği görmem iyi oldu bende genro ile ilgili topic açıcaktım şimdi gözlerinise inanamıcaksınız ben 2012-2013 sezonundayım sene 2008-09 benficada aramalarım sonucu genç 2 yetenek aldım biri genro biride claudio ikiside o sıra benficada claudioda genroda harika ösellikler sahipti claudioyu kiraladım bi kaç ke skontratı bitti bedavaya gitti juventusa genroyuda benficadan bedavaya aldım ama ösellikler ve goller ii bakın screenshotlara hiç bi hilem yoktur

2011-2012 sezonuna özellikle dikkat edin bu 2012-13 daha yeni basladı ama gene 4 maçta 4 gol attı lig ve şamp ligi rekorlarınıda isteyene yollarım böle bi adam fernando genro

Default hi text

hitext kardes benim adamı baya ii yapmısın helal olsun sana ben size dandik oyuncu onermem beyler bana güvenin demistım ve siz hala kerlon felan diyosunuz alın be daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

hitext kardes benim adamı baya ii yapmısın helal olsun sana ben size dandik oyuncu onermem beyler bana güvenin demistım ve siz hala kerlon felan diyosunuz alın be daha ne olsun
    e tabi 2012 yılında. sende o sende ol seninkide ii olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

oyuncular icin saollun bunları denenmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ya bu fernando genro insan mı???

ya gol makinesi arıyodunuzya bir numara gol makınesi ben genronun yanında hep vitti yi oynatıyorum tavsiye edilir ikiside cok gol atıyor hala bana kerlon betinyo felan demeyın halaaaaa evet bencee insan degil bu gol canavarı

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

mal o genro ya oynayamıodu bende barcelona'ya kakaladım grafikleri ii gibi gözüküodu ama hiç bişey yapamıodu.

kardesim oynatmayı bilmiyosun demekki bir tek sen dedin kotu diye valla pes bide barcelonaya sattım diyosun vaybe

Rafael sobis le ii bir ikili olurlar

en iii ikili genro ve vitti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

vittinin havadan gelen toplarda zaafiyeti var
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Profili pek parlak görünmese de ileride oldukça etkili olabiliyor iyi bir antrenman programı ile.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

yaw süpermiş bu genro ben vittinin yanına layım bakayım nası oynayacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by peluk
    vittinin havadan gelen toplarda zaafiyeti var
    boyu 1.71 'de ondan

22. Default

ya abi bilioz biz bu adamları yawww

fernando torres ,arjen robben,messi,jo**uin,özgürcan(55m€ ya sattım şerefsizi walla)fred,tevez,mascherano,ronaldinho,david etoo(etoonun kardeşi),robinho,j.baptista!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

Quote Originally Posted by torres_1905
    yeni hali genro'nun; bu hali ile 158 current ability; 181 poyansiyel ability. artık siz karar werin.;

yeni hali screenshots; http://img156.imageshack.us/img156/436/genrotc0.jpg
    kardeş bu genronun 2008 deki hali

buda vittinin 2006 hali

kararı siz verin...

iii iiii baya bi gelismis knigh baraıs konumuzla ne alakalı git baska yerde yap sloganını yada konu acta bizde ilgi goterelim

Kerlon Var Kesssssssİnlİkle

iii iiii baya bi gelismis knigh baraıs konumuzla ne alakalı git baska yerde yap sloganını yada konu acta bizde ilgi goterelim
    david etoo yu al bakalım nasıl gelişiyo ,rakibe 5 gol atmadan geçmiyoo
    ha bu arada tam anlamadım açık bi türkçeyle yeniden yaz

vallah attıgım screenlerden bi sezon sonra 2 ay sakatlık ve arada dinlenmesi için oynatmadıgım maçlara rağmen genro bu sezonda 50 küsür maçta 80e yakın gol attı bende şaşırdım bu durumaa mükkemmel oynuo fa cup dışında tüm kupaları kasandım bu sezon en başarılı dönemimdi ama bi ara pcye format attımm o save gitti burda savimi 2012deki haliyle kayıtlı oyunlara kaydetmiştim ordan indiricem 1 sezon geride ama olsun genro gene aynı performansı gösterirse gene o kupaları kaldırırım

eee beyler simdi bana inandınız mı

kardeş bu genro ile betinho yanyana iyi bi ikili olur mu?

bilmem ama genro forvetin solunda oynuo bende vede yanına kimi koyarsam koyayım genelde rooney var o sakatsa felan teyfik köseyi koyuyorum süper anlaşıolar sürekli genroya asist yapıyo özellikle rooney

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri