Dediğin isimleri yazdım bir kenara kardeşim, sağol
Eyvallah sağolasın. Biz kazandığımız sürece problem yok
Neyse ya biz görmedik ya da oyunun azizliğine uğradık. Bakkali sezon sonu katılacak aramıza.
Joel Campbell şuanki mevcut sistemimizin dışında kalır. Oyun stilimize uygun bir oyuncu değil maalesef.
Lopez’i altyapımızdan as kadroya çıkarttığımız bir gencimiz, transfer etmedik kendisini
Strandberg’i takip ediyordum da bir türlü özelliklerinin tümünü göremiyorum her ne kadar gözlemci yollasam da, bunun nedenini biliyor musunuz beyler ?
Michy’nin performansı normal şuanda, fakat ondan beklentilerimin dışında sergilediği performans. Önceki seride tam bir canavar oluyordu. Marsilya’nın yeni Drogbası olacak inşallah
Bu da şuana kadar olan istatistikleri ;
Bu arada aradığımız forvet kriterlerine uyan bir genci de yine Arjantin’de bulduk ;
Boca ile 6.5m avroya transferi için anlaştık. Kendisiyle de 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardık. İş imzaya kaldı, fakat bir yandan başka alternatiflere de bakmıyor değiliz.
Klaas-Jan Huntelaar’ın da sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, kendisiyle masaya oturduk fakat 7m avro gibi astronomik bir maaş istedi beyefendi. O yüzden bu transfer şuanda en son ihtimal olarak görünüyor.
Hala forvet konusunda kesin kararımı verebilmiş değilim. Önerilerinize açığım.
Fransa Kupası 9.Tur
Yedek ağırlıklı kadroya çıktığımız maçta, zayıf rakibimiz genç yeteneklerimizin golleriyle kupanın dışına ittik. Bir sonraki turda rakibimiz Ajaccio.