Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
İlginç bir durum olmuş hocam.
Forvet olarak Ponce yi önerebilirim. Juve satarmı yada şuanda nerelerde bilmiyorum. Ama kiralık alabilirsin diye düşünüyorum.
Ambrose var yine Man City de oynayan bir sahte forvet rollü oyuncudur. Ben memnun kaldım.
Yalnız ben kimi önerdiysem alan arkadaşlar memnun kalmadılar. Orası da ilginç bir durum oldu.
Ya da hocam kullandığın forvet rolünü bir arattır belki genç delikanlılar çıkabilir.
Dediğin isimleri yazdım bir kenara kardeşim, sağol

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Hocam iyi gidiyoruz ama PSG hemen arkamızda çok dikkatli olmalıyız. Kolay gelsin
Eyvallah sağolasın. Biz kazandığımız sürece problem yok

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
Hocam şöyle bir durum var bazı oyuncular sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala teklif yapılmasını istemiyor. Kulübüyle sonuna kadar anlaşmak istiyor. Haber vermemesinin sebebi belki gözden kaçırma yada bu durum olabilir. Yerine aldığın Bakkali müthiş bir oyuncu. Birde ben sana Joel Campbell öneririm. Fenerbahçe kariyerimde müthiş verim vermiştir. Sözleşmesi'nin 6 ay kalmış olması lazım .
Neyse ya biz görmedik ya da oyunun azizliğine uğradık. Bakkali sezon sonu katılacak aramıza.
Joel Campbell şuanki mevcut sistemimizin dışında kalır. Oyun stilimize uygun bir oyuncu değil maalesef.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
Devre arası takviyeler çok iyi olmuş, özellikle bakkal ve lopez müthiş transferler ancak bende bir öneride bulunayım forvet için Carlos Stranberg.. bu seride ki en iyi forvet adayım hangi takıma aldıysam 18 yaşında olmasına rağmen ilk sezon gol kralı yaptık
Lopez’i altyapımızdan as kadroya çıkarttığımız bir gencimiz, transfer etmedik kendisini
Strandberg’i takip ediyordum da bir türlü özelliklerinin tümünü göremiyorum her ne kadar gözlemci yollasam da, bunun nedenini biliyor musunuz beyler ?

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
michy'nin istatistikini merak ettim ne yapıyor çucuğum.
Michy’nin performansı normal şuanda, fakat ondan beklentilerimin dışında sergilediği performans. Önceki seride tam bir canavar oluyordu. Marsilya’nın yeni Drogbası olacak inşallah
Bu da şuana kadar olan istatistikleri ;

Bu arada aradığımız forvet kriterlerine uyan bir genci de yine Arjantin’de bulduk ;

Boca ile 6.5m avroya transferi için anlaştık. Kendisiyle de 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardık. İş imzaya kaldı, fakat bir yandan başka alternatiflere de bakmıyor değiliz.
Klaas-Jan Huntelaar’ın da sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, kendisiyle masaya oturduk fakat 7m avro gibi astronomik bir maaş istedi beyefendi. O yüzden bu transfer şuanda en son ihtimal olarak görünüyor.
Hala forvet konusunda kesin kararımı verebilmiş değilim. Önerilerinize açığım.

Fransa Kupası 9.Tur

Yedek ağırlıklı kadroya çıktığımız maçta, zayıf rakibimiz genç yeteneklerimizin golleriyle kupanın dışına ittik. Bir sonraki turda rakibimiz Ajaccio.