Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 15 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Yardımcım Lindeman'a kadro sordum, cevap Jurcevic'ten geldi.

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Chelsea Kariyerimdeki muazzam bir fikstür şansı 15 günde 5 büyük maç , 3 tanesi Tottenham la . 6 günde 3 defa tottenham derbisine çıktık yav.

Ben yemedim ama attım

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    bu seri bu gollerden çok yiyoruz ama böylesini yiyen var mı merak ettim

Quote Originally Posted by Kdarkig View Post

Chelsea Kariyerimdeki muazzam bir fikstür şansı 15 günde 5 büyük maç , 3 tanesi Tottenham la . 6 günde 3 defa tottenham derbisine çıktık yav.
    En azından her hafta maç analizi yapmana gerek yok bide böyle düşün

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Mustafa Sarıgül seçimleri kaybedince belediyede alt yapı sorumlusu mu olmuş. (Not: Regen falan değil ama, olsun dikkatimi çekti)

bu seride attığım en kral golü paylaşmak istedim

Türk futboluna ilaç

Gol krallığına oynayan bir stoper istiyorsanız alın Emenike'den daha yetenekli olduğu kesin.

Dag & Red 18 yaş altı takımı 1 kişi ile oynamış sanırım anlayamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Okan Kalo View Post
    Gol krallığına oynayan bir stoper istiyorsanız alın Emenike'den daha yetenekli olduğu kesin.
    korner taktiği falan mı kullandın? öyleyse normal

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu arkadaş daha taze taze geldi. Ama ismini sevdim. [IMG][/IMG]

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bu arkadaş daha taze taze geldi. Ama ismini sevdim. [IMG][/IMG]
    Geçen seneki oyunda Gençlerbirliği'ni yönetirken aynı isimde oyuncu çıkmıştı bende de.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Beyler paslarla alakalı kimsenin sıkıntısı yok mu ? bir ben mi şikayetçiyim ? adam dibindeki adama pas vermiyor, savunma arkasında bomboş koşu yapacak adama atmıyor tam terse atıyor. yanındaki adama pası yavaş atıyor rakip araya giriyor. arapası zaten sıfır! oyuncunun pas:17 teknik:18 vizyon:17 Yetenek:19 ama ara pas atamıyor. veritabanı zevkli ama maç motoruna girince iş tamamen saçmalık hiçbir zevki kalmıyor oyunun.

Takımın uyumunu sağladığın zaman herhangi bir taktikte oyuncuların elinden geleni yapar bu pas özelliği yüksek olan için de geçerli düşük olan içinde.Benim paslarla ilgili bir sıkıntım yok uyum döneminde elimden geldiğince kaybetmemeye baktım takım bi zaman sonra alıştı bana mesela geldiğimde takıma selçuk inan 3.lig topçusu gibi oynuyordu.Sonrasında gelen galibiyetler ne bileyim beraberlikler felan derken baktım ki eski selçuk yok yerine yerli xavi gelmiş.Bu dönemleri atlatmak için takımında kahraman olabilecek oyuncular olması lazım (genelde tecrübeli isimler).Sen talimatları değiştirmeyi dene belki öyle oynamıyodur takımın.Uyumu yakalamaya çalış.(Mancini hesabı)

arkadaşlar dayanamadım artık yazayım dedim. bu nedir ya öne geçiyorum çat rakip 2 gol atıyo öne geçiyo, başka maç 2 gol atıyoruz bi bakıyorum rakip 4-2 yapmış demin türkiyenin başındayken 5-2 geriye düştük ne saçma iş bu sinirleniyor insan kırasım geldi bilgisayarı yeminle

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dün akşam yaptığım bir maçın verileri bunlar arkadaşlar. Bu arada Dardanel benim takımımım.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

13 müsait gol şansından 1 gol çıkması saçmalıktan öte değildir.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Böylesini görmemiştim. 10 mutlak gol şansı ile 1 goldü en başarısız rekorum Rakibin iki katı şut atıp 5 fark yemek, gerçekten ilginç.

Bu nasıl bi istatistiktir. Adamlar bi şut çekti geldi gol oldu. Kaleye 50 şut çektik gol atamadık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyseki ben kazanan taraftayım

Görüntü koyamıyorum da en az 3-4 maçtır dikkatimi çeken olay şu: taktiğim çok iyi. Rakibe doğru dürüst top göstermiyorum, gollük 10'dan fazla pozisyon buluyorum, maçı da kazanıyorum ama sorun şu vurduğumuz topların çoğunu ya kaleci ya da defans ayağı ile çıkartıyor. Neredeyse kalecinin elle kurtardığı top yok. Maçlar gollü bitiyor 2-1, 3-1, 4-1, 4-2 gibi skorlarla. Yediğim gollerin hepsi de ceza sahası dışından jeneriklik oluyor.
    Last edited by ferdiozan : 02.Şubat.2015 at 02:09

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Efsane geri geliyor sanırım...

Last edited by BaGa TaRKaN : 04.Şubat.2015 at 00:14

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Peru ligini seçin. Başlangıç tarihini Peru - OCAK 2014 yapın. Oyuna 2014 Ocak'tan, yani 5-6 ay geriden başlıyorsunuz. Sıradaki maçınız ise yeni sezon ne zaman açılıyorsa o zaman oluyor.

25. Default

Iniesta Türkiye'ye geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Efsane geri dönüyor ama yanlış yerden

Muslera ve Selçuk bile bu kadar güzel kendi kalesine gol atmamıştı

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Bugün rakip kaleye 43 şut gönderip 14 gol pozisyonuna girdiğim maçta 2-0 yenildim.

Bu oyun beni sinir hastası yapacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakip gol atamayınca biz attırıyoruz artık

biraz önce karşılaştığım saçmalık bir an boş bulunup devam ettim screenshot alamadım.

3.ligden aldığım bursa nilüfer ile 2 sene sonra 2.lige çıktım. 1 sene kümede kalmaya oynadıktan sonra bu sene zirvedeyim (takım beklentisi orta sıralarda bitirmek) ama son maç 2.sıradaki göztepe ile ve takım toplantısı yaptım hadi 1 puan yetiyor şampiyon olalım diye. Oyuncular bizden şampiyonluk beklemeyin dedi ve moraller yerlere indi.

Ne diyebilirim ki bu oyunun saçmalığına

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri