Spoiler: MAÇLAR
Maçlardaki kötü oynadığımız dönemlerin önüne geçmek için artık sadece Asimetrik Buldozer'i kullanmıyorum. Kendi hazırladığım dikine pas taktiğini de zaman zaman kullanıyorum. Ancak maçlar iyi gözükse de son dönemde maçları kazanırken zorlanmaya başladık. Maçları diken üzerinde izliyorum. Özellikle Terengganu maçında sahada yoktuk resmen. Bunun nedeni taktiğimizin çözülmesi ve ya taktik değişikliklerine takımın tepkisi olabilir ama son Sime Darby maçı ile bunu aştığımızı düşünüyorumAdamların sadece 1 şutu var oda dağlara taşlara gitti
![]()
İlk devreyi averajla 2. sırada tamamladık. Darul Takzim gelene geçene 4-5 atınca baya sağlam averaj yaptılar. Ama bize sökmez bunlarAşağıda Selangor'un da 2 maç eksiği var, duruma göre onlarda zirveye ortak olabilir.
Bu arada 2 oyuncumuz sakatlandı son dönemde. Özellikle Gary Steven müzmin sakat gibi gelmeye başladı bana. Böyle devam ederse sezon sonu yollarım. Adam iyi oynuyor ama onun sakatlığıyla uğraşamam.
Son olarak belki yurtdışından güçlü bir kardeş kulüp buluruz ümidiyle yönetime başvurumuzu yaptık. Ama kesinlikle Malezya'dan istemiyorum.