1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    iide usta oraya doktor göderiyorsun sonra 80 yaşındaki ağa diye tabir edilen adamı son anda getiriyorlar adam hakkı rahmetine kavuşuyor ama diğer aşiret adamları biz sana ağamızı sağlam getirdik sen öldürdün diyorlar ve adamı ortadan kaldırıyorlar.
    şimdi size soruyorum buraya kim bir devlet görevlisi olarak gitmek ister???
    bu yazdığın mesaj sana mantıklı geliyorsa helal sana çok güzel bir düşünce tarzı

Quote Originally Posted by sherryy
    bu yazdığın mesaj sana mantıklı geliyorsa helal sana çok güzel bir düşünce tarzı
    mantıksız mı peki bu filmlerede kaç kere konu oldu.benim bu yazdığım doğrudur ama yanlış bir düşüncedir benim düşüncemde bu değildir ama genel olarak bu düşünce yaygındır.herşeyi kendinize göre yazıyorsunuz.bizim ocağa bok attınız tkpnin foyası ortaya çıkınca hiç o konudan bahsetmedin.allah aşkına tkpnin resimlerini yayınlarmısın.
    not:ben gokhan arslan yani gezenti tümay kardeşimin nickinden yazıyorum...

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    mantıksız mı peki bu filmlerede kaç kere konu oldu.benim bu yazdığım doğrudur ama yanlış bir düşüncedir benim düşüncemde bu değildir ama genel olarak bu düşünce yaygındır.herşeyi kendinize göre yazıyorsunuz.bizim ocağa bok attınız tkpnin foyası ortaya çıkınca hiç o konudan bahsetmedin.allah aşkına tkpnin resimlerini yayınlarmısın.
    uslübuna dikkat et...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    o bu olayları konu alan filimleri acaba kimler yapdı veya planladı?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by kral_67
    o bu olayları konu alan filimleri acaba kimler yapdı veya planladı?
    walla bu filmleri yapanların hepsi çoookkk büyük sinema duayenleri vede yönetmenleri...

Mesaj Yetkileri