1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | Galatasaray

Threaded View

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ben Burak'ın gerçekçiliğini çok beğendim açıkcası.Toplam 10 tane mutlak gol pozisyonuna soksam herifi atıcağı gol sayısı maksimum 3 mesela
    Birde bir nazı var ki harika.Bir şey söylerim beğenmez.Elaleme ceza veririm abi olarak gelir bu konuşur falan
    Ama bazende helal dedirtir

Dipnot:Bu arada ben Sabri, Aydın ve Umut'dan maksimum performans alıyorum.Siz neden bu oyunculardan ilk sezondan kurtulmaya çalışıyorsunuz?Özellikle de Sabri'nin yeri ucuza doldurulmuyor bence.
    Bu seride çok gördüm bunu ya. Oyuncu karşı karşıya, pat kornerin oraya vuruyor

Ben sadece Aydın'ı yolluyorum o da para ediyor diye. 750 bin euro civarı satıyorum.
    Sabri ve Umut'tan da maksimum performans aldım bende. Umut'tan ilk sezon olmasa da 2. sezon 16 maçta 14 gol 5 asistlik bir performans gösterdi. Burak'tan kaptı formayı ama Burak sene sonu 46 gole ulaşmıştı.

Birde ben paylaşayım o zaman..
    Aslında devre arası güncellemesi çıkana kadar kariyer açmayacaktım. Dedim zaman geçsin, oyalanayım açayım bir kariyer. Galatasaray ile başladım ancak Ocak 2015'te kariyeri açtım ve Ocak'ta takımı devraldım. Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi 2-0 ile geçmişiz. Goller Burak'tan gelmiş. Benden önce takım ligde 2.ydi, 1. Trabzon'du 3 puan fark vardı. Önceki hafta takım evinde Trabzon'u 2-0 yenmiş.

ŞL'de ise PSG-Atletico-Roma'lı grupta en sonuncu olmuşuz Prandelli ile. 6 puan toplamışız, Roma 7 puan toplamış kılpayı Avrupa'yı kaçırmışız.

ZTK'de 4 maçı da alarak 12 puanla lider durumdaydık.

İlk iş teknik ekibi ayarladım. Tuchel'i altyapı sorumlusu olarak takıma getirdik. Bir çok tanınmış ismi de kadromuza kattık. Prandelli'nin asistanı Gabriele Pin'i kovdum ve yerine Jan-Olde Riekerink'i getirdim.

Transferde €6.25MN'lik bir gelir elde ettik. Dzemaili'yi 5.5m'ye West Ham'a postaladık ancak taksitli transfer. 1M peşin aldık, gerisi 12 ay taksit.

Bomba bir transferler yaptık! Sözleşmeleri biten André Ayew ve Jem Karacan'ı kadromuza kattık. Jem'e 913 bin euro maaş vereceğiz. Ayew'e ise 3.4m (biraz fazla kaçtı ama olsun o kadar.)

Mersin maçından itibaren takımın başında ben vardım. Maçlarımız şu şekilde sonuçlandı:

Mersin IY 0-1 Galatasaray #STSL
    Denizlispor 1-2 Galatasaray #ZTK
    Galatasaray 2-1 Gaziantepspor #STSL

Şükür kayıpsız geçtik. Ligde averaj ile gerideyiz, zamanla liderliği alacağız inşallah.. (Okuduğunuz için teşekkürler..)

Bütün kulvarlarda son durum
    Last edited by deMarcos : 03.Şubat.2015 at 01:05

Mesaj Yetkileri